osmaniye erdemli otobüs bileti

Erdemli Silifke arası kaç TL?

Mersin Erdemli nasıl bir yerdir?

Erdemli ilçesi, Mersin ilinin 37 kilometre batı kesiminde yer alır. Akdeniz kıyısı kısmında konumlanmış olan bir ilçe olması ile bilinir. İlçe içerisinde birçok gezilecek yer bulabilir, hepsini de kısa zaman içerisinde ziyaret edebilirsiniz. Zira ulaşım oldukça rahatlıdır bu güzel ilçede.

Erdemli mi büyük Silifke mi?

Erdemli nüfusu: 45 bindir, Silifke 53 bin. Erdemli daha modern bir görünüme sahiptir.

Mersin Konya arası kaç kilometredir?

Konya ile Mersin arası ulaşımda kullanılabilecek karayolları D330 karayolu ve D715 karayoludur. Eğer otobüs ya da özel araç ile yolculuk yapacaksanız bu iki yolu tercih etmeniz gerekmektedir. D330 karayolu yaklaşık olarak 356 km, D715 karayolu ise yaklaşık olarak 341 km'dir.

Erdemli Mersin kaç TL?

Özellikle Kocahasanlı, Tırtar, Lamas, Kargıpınarı, Koyuncu, Toros ve Çeşmeli'de bulunan geniş sera alanlarında domates, salatalık, biber ve kabak turfanda olarak yetiştirilir.

Mersinde nerede yaşanır?

Silifke, doğal güzelliklerden daha çok tarihi ve kültürel güzelliklere sahip olan bir ilçedir. Bunun temel sebebi, ilk yerleşim yerinin milattan önce 2000'lü yıllara kadar uzanmasıdır. Silifke, Mersin diğer bölgeleri kadar pek tanınmadığı için çok sakin bir yerdir. Bu yüzden de tarihi yapıları zarar görmemiştir.

Adana Kadirli otobüs bileti, En ucuz fiyat 50 TL - ENUYGUN.

Erdemli'de ne yetiÅŸir?

Kadirli nüfusu 2021 yılına göre 126.941. Bu nüfus, 63.615 erkek ve 63.326 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %50,11 erkek, %49,89 kadındır.

Yaşamak için Erdemli nasıl bir yer?

Çukurova'da ünlü olan Adana kebabı, Kadirlimizde de çok ünlüdür. Kebabın yanında bol köpüklü ayran ve bol acılı şalgam suyu içilir. Mercimek çorbası, tarhana çorbası, pirinç çorbası, şehriye çorbası, sütlü çorba Kadirli'ye özgü çorbalardır. Kadirli'nin meşhur yemeklerinden biri de içli köfte ve tirşiktir.

Silifke nasıl bir yer?

Kadirli, şehir merkezine yaklaşık 45 km uzaklıkta bulunan bir ilçedir. Osmaniye'nin en büyük ilçesi olma özelliğini taşımaktadır.

Adana Kadirli otobüs kaç TL?

Osmanlı döneminde Maraş beylerbeyliğine bağlı bir sancak (Kars-i Zülkadriye) olan Kadirli de, 1865 de ilçe,1872 yılında da belediye kurulmuştur. Şehre Osmanlı döneminde, 'PAZARYERİ' ve 'KARSPAZARI' gibi değişik adlar verilmiş olup İlçe 1928 yılında Kadirli adını almıştır.

Kadirli nüfusu ne kadar?

Elazığ - Şanlıurfa arası uzaklık kaç km? Elazığ - Şanlıurfa arası karayolu ile 331 km'dir.

Osmaniye urfa arası kaç TL?

Adıyaman - Şanlıurfa arası toplam 112 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Ankara Kadirli kaç lira?

Şanlıurfa - Diyarbakır arası mesafe kaç km? Şanlıurfa - Diyarbakır arası yaklaşık olarak 281kms'dir.

Kadirli ne ile meÅŸhur?

Kadirli, Akdeniz Bölgesi'nin Adana Bölümü'nde yer alan Osmaniye'ye bağlı bir ilçedir.

Osmaniye mi büyük Kadirli mi?

İdari Durum; İlçe 1 belediye, 20 mahalle ile 60 köy ve bağlıları ile birlikte 174 üniteden meydana gelmiştir. Coğrafi yapısı; Kadirli Çukurova'nın kuzeydoğusunda ve orta Toroslar'ın güneyinde yer almaktadır.

Kadirli önceden nereye bağlıydı?

Osmaniye - Mersin arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 2 saat 43 dakika sürmektedir.

Elazığ Urfa arası kaç?

Konya ile Mersin arası ulaşımda kullanılabilecek karayolları D330 karayolu ve D715 karayoludur. Eğer otobüs ya da özel araç ile yolculuk yapacaksanız bu iki yolu tercih etmeniz gerekmektedir. D330 karayolu yaklaşık olarak 356 km, D715 karayolu ise yaklaşık olarak 341 km'dir.

Adıyaman Urfa arası kaç?

Fakat, Mersin Merkez ve Alanya arasındaki mesafe 350 kilometredir.

Urfa ile Diyarbakır arası ne kadar?

Mersin - Niğde arası toplam 187 kilometre.

Kadirli köy mü?

Ankara - Mersin arası toplam 493 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat sürüyor.

Kadirli kaç tane köyü var?

Adana ile Konya arasında bulunan mesafe tam 344 kilometre olarak hesaplanmıştır.