oğuz hakan göktürk kimdir

Hakan Türk kimdir?

Hakan Türk yaptığı görevlerin dışında hala merkezi Amerika olan İnternational American Assocation Başkanlığı ve The World Medical Assitance Assocation 2. başkanı olarak görev yapmıştır. 1962 yılından beri yurtdışında yaşamakta olan Hakan Türk 30'dan fazla kitabı, yüzlerce haber, makale ve bir çok yazı dizisi vardır.

Hakan Tartan kimdir?

Dr.Hakan Tartan, üniversitelerde ders vermeye devam etmektedir. Halkevleri anlayışı ile hizmet veren TÜLOV Vakfı'nın Kurucu Başkanıdır. Evli ve iki çocuk babası olup, Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Hakan Keskin kimdir?

Hakan KESKİN, 19 Eylül 2016 tarihi itibariyle OMSAN Lojistik'te Genel Müdür olarak görevine başlamış, Mayıs 2018'de bu görevinden ayrılarak Niaşntaşı Üniversitesinde öğretim üyesi olarak göreve başlamıştır.

Hakan tasiyan nereli?

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR? Hakan Taşıyan, 1 Nisan 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Trabzonlu, babası ise Diyarbakırlıdır. Çocukluk yaşlarından itibaren Saza ilgi göstermiş ve çalmaya başlamıştır.

Hakan Tartan hangi partiden?

1992'de yeniden açılan CHP'ye İzmir'de kurucu oldu ve yönetimde yer aldı. 1995 ve 1999 yıllarında gerçekleşen genel seçimlerde iki kez İzmir'den milletvekili seçildi, XX. ve XXI. Dönem İzmir Milletvekilliği, TBMM başkanlık Divanı İdare Amirliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptı.

Hakan Oran kimdir?

Hakan Oran (@h_oran) / Twitter. -İnş. Müh.-Direktör-H.Oran Construction. -Çevre Danışmanı -KKTC Cumhurbaşkanlığı Çevre Teknik Komite üyesi -Eski Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlıgı Müsteşarı.

Hakan Ay nereli?

Hakan Ay, 1977 Yılında Ordu'nun Fatsa İlçesinde doğdu. İlkokulu Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Kasabasında, Orta ve Lise eğitimini ise Ordu Anadolu Lisesinde tamamladı. 1996 Yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitimine başladı ve 2000 yılında da mezun oldu.