papara kesinti ücretleri

Papara Fetö bağlantılı mı?

FETÖ bağlantılı Papara kara paradan pay alıyor. Yasa dışı bahis çeteleri, vurguncular, dolandırıcılar, Fetullahçı Terör Örgütü bağlantılı Papara'yı kullanarak Türkiye'yi soyuyor milyarlarca lirayı yurt dışına kaçırıyor. Papara ise kara para trafiğinden pay alıyor.

Papara yapmak suç mu?

Kimlik doğrulaması yapılmış bir Papara hesabını, hesap sahibinden başka bir kişiye kullandırmak ülkemiz kanunlarına göre bir suçtur.

Papara yı kim denetliyor?

Garanti bankası, Akbank, Yapı Kredi, Türkiye Ekonomi Bankası, Vakıfbank, Finansbank ve İş Bankasından gerçekleştirdiğiniz işlemler, bankalarla yaptığımız özel işbirliklerimiz sayesinde çok kısa süre içerisinde papara hesabınıza yansıtılmaktadır.

Papara Türkiyede yasak mı?

2016 yılı Nisan ayında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan 'Elektronik Para Kuruluşu' olarak faaliyet göstermek üzere aldığımız izin ile aynı yılın Ağustos ayında faaliyetlerimize başladık.

Papara kiralayanlar ne yapıyor?

'Papara hesabınız alınır kiralanır' veya 'hesabınız kripto borsaya kiralanır' gibi boş vaatlerde bulunarak hesabınızı ele geçirmeye çalışanlar var. Arkadaşlar, bu ve bunun gibi durumlara inanmayın, herkesin hesabı kendine özeldir ve bir başkasına devredilemez, bu bir dolandırıcılıktır.

Papara kullanan kac kisi var?

16 Mart 2021'den beri kartları BKM Express desteklemektedir. Papara Mastercard, Visa ve Bankalararası Kart Merkezi üyesidir. Yaklaşık 14 milyon kullanıcısı bulunmaktadır.

Papara hangi bankadan para Kesmez?

Akbank ATM'lerinden Papara Card ile para çekmek tamamen ücretsizdir.

Papara kart sahibi kim?

Kurucu Ahmed Faruk Karslı, yönetim kurulundaki görevini Nisan 2022 itibarıyla Emre Kenci'ye devretmiştir.

Papara kullanmak caiz mi?

Faizli işlem barındırmayan veya faizli işlemlere aracı kılınmayan ön ödemeli kartların kullanılmasında ise herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Kredi kartından para çekmek haram mı?

Kredi kartı kullanmak caizdir. Kredi kartı ile bir malı taksitle daha pahalı almak da caizdir. Zaruretsiz kredi kartından nakit çekip faiz ödemek caiz değildir. Bir de, zaruret olmadıkça, kredi kartı borcunu vaktinde ödemeyip, kalanı için ceza ödemek caiz olmaz.

Temassız kart caiz mi?

CEVAP Kredi kartı kullanmak caizdir.