paparaya para yollama

Papara kart hangi bankaya ait?

Papara, FinTech alanında faaliyet gösteren, Türkiye merkezli bir elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşudur.

Papara yıllık ücret var mı?

Papara CardKart satın alma, program üyelik ücreti, aylık/yıllık aidat yok.

Papara devlet onaylı mı?

Papara; T.C. Merkez Bankası, Mali Suçlar Araştırma Kurulu ve bağımsız denetim firmaları tarafından düzenli olarak denetlenen lisanslı bir elektronik para kuruluşudur. Papara, 6493 sayılı Kanun gereğince her bir Papara kullanıcısının hesap bakiyesinin %100 nakit karşılığını T.C. Merkez Bankasında tutmakla yükümlüdür.

Papara Fetö bağlantılı mı?

FETÖ bağlantılı Papara kara paradan pay alıyor. Yasa dışı bahis çeteleri, vurguncular, dolandırıcılar, Fetullahçı Terör Örgütü bağlantılı Papara'yı kullanarak Türkiye'yi soyuyor milyarlarca lirayı yurt dışına kaçırıyor. Papara ise kara para trafiğinden pay alıyor.

Papara kart sahibi kim?

Kurucu Ahmed Faruk Karslı, yönetim kurulundaki görevini Nisan 2022 itibarıyla Emre Kenci'ye devretmiştir.

Papara hangi bankadan para Kesmez?

Akbank ATM'lerinden Papara Card ile para çekmek tamamen ücretsizdir.

Papara nın sahibi kim?

Papara, 6493 sayılı yasa kapsamında kurulmuş bir elektronik para kuruluşudur. Bağlı olduğumuz yasalar gereği hesabın gerçekten sana ait olduğunu doğrulamak zorundayız.

Papara niye kimlik istiyor?

Akbank ATM'lerinden Papara Card ile para çekmek tamamen ücretsizdir. Akbank dışındaki bankalardan yapılan para çekme işlemlerinde %1+1 TL işlem ücreti uygulanır ve Papara hesabından tahsil edilir.

Papara ne kadar para kesiyor?

Banka değiliz, Papara'yız;

MasterCard, Visa ve Bankalararası Kart Merkezi üyesi olarak Türkiye'de ilk defa bankaya bağımlı olmayan MasterCard logolu bir ön ödemeli kart ürettik ve kullanıma sunduk.

Papara yapmak suç mu?

Kimlik doğrulaması yapılmış bir Papara hesabını, hesap sahibinden başka bir kişiye kullandırmak ülkemiz kanunlarına göre bir suçtur.

Papara kullanmak caiz mi?

Faizli işlem barındırmayan veya faizli işlemlere aracı kılınmayan ön ödemeli kartların kullanılmasında ise herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Papara yı kim denetliyor?

Garanti bankası, Akbank, Yapı Kredi, Türkiye Ekonomi Bankası, Vakıfbank, Finansbank ve İş Bankasından gerçekleştirdiğiniz işlemler, bankalarla yaptığımız özel işbirliklerimiz sayesinde çok kısa süre içerisinde papara hesabınıza yansıtılmaktadır.

Papara kaç kişide var?

Papara Mastercard, Visa ve Bankalararası Kart Merkezi üyesidir. Yaklaşık 14 milyon kullanıcısı bulunmaktadır.

Papara hangi banka ATM?

Papara Card ile 7/24 her ATM'den para çekebilirsin. Üstelik Akbank ATM'lerinden tamamen ücretsiz!

Papara yaş sınırı kaç?

Para göndermek her zaman ücretsizdir. Para transferi alan kullanıcılardan ise aşırı/ticari kullanım halinde işlem ücreti tahsil edilir. Papara hesabına bir ay içinde 5 farklı kişiden toplam 5.000 TL veya döviz karşılığı üzerinde transfer geldiğinde sonraki işlemlerine %3,40 (BSMV hariç) işlem ücreti uygulanır.

Papara Card'a sahip olmak ve kullanmak için yaş sınırı 13'tür. Ücretler nelerdir? Kartınız ile yapacağınız tüm alışverişler ücretsizdir. Anlaşmalı noktalarımızdan aldığın Papara Card'ını hesabına eklediğin zaman kart için ödemiş olduğun tutar hesabına iade edilir.