paraf ispark kampanyası kayıt

İSPARK kaçtan sonra bedava?

İSPARK'a ait yol üstü otoparklarda tek seferde günde 2 saat ya da bariyerli otoparklarda tek seferde günde 3 saat aracınızı ücretsiz park edebilirsiniz.

Isparkın sahibi kim?

İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak, 2005 yılında 'Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet' sloganıyla sürücülere kaliteli, güvenli, modern otopark hizmeti sunabilmek için kurulmuştur.

İSPARK ücretleri ödenmezse ne olur?

Kurumumuz teknolojik araçlarla yapmış olduğu tespitlerin bir gereği olarak, park ücreti ödemeyen araç sahipleri hakkında yasal takip başlatacaktır. Bu durumda ilgililer, otopark ücretine ek olarak icra masrafları, faiz ve icra vekâlet ücreti ödemek zorunda kalacaktır.

İSPARK tüm gün ne kadar?

Ücretler yüzde yüz artınca, önceden 25 lira olan tam gün ücreti 50-60 liraya kadar yükseldi. İSPARK internet sitesi incelendiğinde, Bebek'teki parkların 60 lirayı bulduğu görüldü.

İSPARK ın başında kim var?

Ä°SPARK neden var?

İBB şirketi İSPARK A.Ş'ye, Metro İstanbul A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Hakan Orhun genel müdür olarak atandı.

Istanbul Büyükşehir İSPARK Genel Müdürü Kimdir?

İSPARK tarafından işletilen otoparklarda, 15 dakikaya kadar park etmenin ücretsiz olduğu öğrenildi. İSPARK'a başvuru yapanların, ev ve işyerinin bulunduğu bölgede ücretsiz park imkanı alabileceği de anlaşıldı. İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş.

İSPARK ilk 15 dakika ücretsiz mi?

İSPARK, Bariyerli Açık ve Katlı otoparklarında, araç ruhsatında engelli tescili bulunan vatandaşlara 8 saat, yol üstü otoparklarında ise 3 saat ücretsiz park hizmeti sunuyor. Engelli sürücülere yer çizgileri ile özel alan ayırırken, katlı otoparklarda engelli asansörü ve diğer ekipmanlarla hizmet veriyor.

İSPARK nasıl ücretsiz olur?

İSPARK tarafından işletilen otoparklarda, 15 dakikaya kadar park etmenin ücretsiz olduğu öğrenildi.