passat yay iÅŸareti

Neden Passat tercih ediliyor?

1Volkswagen Passat Genel Bakış

Geniş iç hacmi ve yükleme alanı ile ailelerinde tercihi olma konusunda oldukça iddialı bir modeldir. Motor performansı, yakıt tüketimi, malzeme kalitesi, yedek parça ve servis ağı gibi konularda Passat her zaman ulaşılabilir ve kabul edilebilir dinamikleri sunmuştur.

Passat ön çeker mi?

Ancak Passat, diğer rakipleri gibi önden motorlu olarak üretilmeye devam edilmiştir. 1964 yılında Audi'yi satın alması ile Volkswagen, önden çekişli arabalar ve su soğutmalı motorlar gibi yeni araç teknolojileri geliştirme imkânına kavuştu.

Passat lüks mü?

passat da volkswagen'i vw yapan golf, beetle gibi modellerin ardından gelen lüks araba sınıfına giren bir model... geniş iç hacmi , 6 ileri vitesi, güçlü motoru ile uzun yolculuklar yapılabilir...

Passat yerine ne alınır?

Alman otomobil üreticisi Volkswagen'ın en popüler modellerinden biri olan Passat, ülkemizde de oldukça iyi satış rakamlarına sahip. Dünya çapında 30 milyon üniteden fazla satan ve yaklaşık 100 pazarda satışa sunulan sedan model, artık yerini Volkswagen ID. Aero'ya bırakıyor.

Passat neden bu kadar tutuluyor?

Volkswagen, ABD'ye özgü versiyondan sonra Avrupa pazarında satılan Passat'ın üretimine 2023 yılında son vermeyi planlıyordu. Ancak Alman üretici, Passat Variant'ın daha fazla satması ve elektrikli araç stratejisi nedeniyle Passat sedanın üretimine daha erken son verme kararı aldı.

Passat neden kalktı?

PASSAT SEDAN kalktı mı, neden kalktı, üretimi durdu mu soruları sıkça araştırılır oldu. Türkiye'de en çok sevilen araçlardan Volkswagen'ın başarılı arabası Passat Sedan için karar verildi. Buna göre elektrik odaklı üretime geçen Volkswagen, Passat Sedan üretimini durduruyor.

Passat neden kaldırılıyor?

(yerel) ara sıra, nadir olarak, seyrek.

Passat ne demek argo?

Diğer bir deyişler R-Line, Golf R'ın stilini seven ancak ekstra beygir gücünde gözü olmayan müşteriler için çıkarılan bir donanım paketi. R-Line kiti, araçlara daha spor ön ve arka tamponlar kazandırmanın yanı sıra parlak siyah renkteki marşpiyel eklerini de içeriyor.

R-line ne anlama gelir?

Her bir kırmızı ortalama 25 Hp anlamına geliyor.örneğin passatlarda TDI Tek kırmızı ise 105 Hp Çift Kırmızı ise 130 Hp .

TSI çift kırmızı ne demek?

'Arteon ne demek?' diye merak ediyorsanız markanın yine çok anlamlı bir tanımı mevcut. 'Art' öbeği arabanın ahenkli çizgilerini ve duygusallığını ifade ederken 'eon' eklentisi arabayı otomobil devinin Phideon serisine bağlamak amacıyla kullanılmış.

Arteon ne anlama gelir?

Diğer bir deyişler R-Line, Golf R'ın stilini seven ancak ekstra beygir gücünde gözü olmayan müşteriler için çıkarılan bir donanım paketi. R-Line kiti, araçlara daha spor ön ve arka tamponlar kazandırmanın yanı sıra parlak siyah renkteki marşpiyel eklerini de içeriyor.

Golf R-line farkı nedir?

RLine Direksiyon simidi altı kesik spor tip. Direksiyon üzerinde hız sabitleme tuşları var. Ele daha iyi oturan yapısı ile daha keyifli sürüş. Direksiyondan vites değiştirebilmeniz için pedallar.

R line direksiyon nedir?

TSI , küçük hacimli motora Turbo ve kompresörün eklenmesiyle oluşmuş bir teknolojidir. İlk kalkıştan itibaren emrinize hazır bekleyen motorda turbo devreye girene kadar kompresör araca eşlik ediyor.

TSI turbo mu?

Turbo Spercharger İnjektion kelimelerinin baş harflerinden oluşan TSI, çift şarjlı ve direk enjeksiyonlu motor olarak tanımlanır. Genellikle 1.4 litre gibi küçük hacimli motorlarda kullanılır. Çok özet bir teknik tanımla TSI, düşük hacimli motorda turbo ve kompresöt birlikteliği ile oluşturulmuş bir teknolojidir.

1.4 TSI ne demek?

vag'nin miller çevrimini değişken geometrili turbocharger sistemiyle birleştirerek geliştirdiği motorlardır. bu çevrim sayesinde sıkıştırma oranı konvansiyonel benzinli motorlar için imkansız olan 12.5'e yükseltilmiştir ki bu aslında miller çevriminin marifetidir.

1.5 TSI ne demek?

Volkswagen Passat Volkswagen AG ('VW') tarafından 1967'den beri çeşitli formlarda üretilen bir aile arabasıdır. Passat, Volkswagen Golf/Jetta ile Volkswagen Phaeton arasında kalan bir model olup şu anda Almanya'da bulunan Emden ve Mosel/Zwickau fabrikalarında üretilmektedir.

Passat ne anlama gelir?

Üst orta sınıf olarak da bilinen D segmenti araçlar arasında Opel Insignia, Volkswagen Passat, Toyota Avensis, Ford Mondeo, Citroen C5, Mazda 6, Nissan Primera, Honda Accord, Alfa Romeo 156, Audi A4 sıralanabilir.

Passat E segmenti mi?

Otomatik şanzımandaki 'P', PARK ayarı anlamına gelir.

CC hangi segment?

Alman otomobil devi Volkswagen, geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapmış ve Passat Sedan için yolun sonuna gelindiğini açıklamıştı. Yapılan açıklamaya göre Passat Sedan üretimi, 2022 yıl sonu itibarıyla sona erecekti. 'Passat Variant' ile 'Passat Alltrack' isimli station wagon modeller ise üretilmeye devam edecekti.

Passat P tuÅŸu ne iÅŸe yarar?

Alman otomobil üreticisi Volkswagen'ın en popüler modellerinden biri olan Passat, ülkemizde de oldukça iyi satış rakamlarına sahip. Dünya çapında 30 milyon üniteden fazla satan ve yaklaşık 100 pazarda satışa sunulan sedan model, artık yerini Volkswagen ID. Aero'ya bırakıyor.

Passat neden yok?

Bu sayede, Volkswagen Passat ve Arteon üretimi 120 bin adede indirilecekti. Ancak üretici, diğerleri zorda kalan firmalar gibi sınırlı bir çip ve yedek parça stoğu ile karşı karşıya kaldığında seçim yapmak zorunda kaldı. Ve mevcut düzene ayak uydurmak için Passat ve Arteon üretimi 2022 yılına sarktı.

VW Passat yerine ne üretecek?

Volkswagen Golf'ün ABD macerası sona erdi.