paycell ÅŸifre deÄŸiÅŸtirme

Paycell 500 TL limit nedir?

Bu limit ile ister anlaşmalı Paycell noktalarında QR ya da cep telefonu numaran ile alışveriş yapar, ister bir kısmını Paycell Kart'ına yükleyip dilediğin yerde harcar ya da nakit olarak çekebilirsin. Üstelik Hazır Limit harcamalarının geri ödemesini Turkcell faturanla birlikte kolayca yaparsın.

Paycell 1250 TL limit nedir?

Ay içerisinde kartınıza en fazla 1250 TL yükleyebilirsiniz. Kartınızın anlık bakiyesi 1250 TL'yi geçemez. Turkcell Mağazaları'ndan KYC (Kimlik Teyidi) yapan müşterilerimiz aylık 75.000 TL'ye kadar yükleme yapabilirler.

OlduBil kredi veriyor mu?

Hazır Limit, OlduBil kullanım deneyimin doğrultusunda oluşan skoruna göre sana tanımlanan acil ihtiyaç kredisidir. Başvurun sonucunda, şartlar uygun olduğu takdirde sana tanımlanan hazır limitinin, sen kullanmadıkça geri ödemesi de faizi de olmaz.

Paycell 1000 puan ne kadar?

bir ay içerisinde 100 TL Mobil Ödeme harcaması yaptığınızda 200 Paycell puan, 200 TL Paycell Kart harcaması yaptığınızda 1000 Paycell puan, Paycell uygulamasından 60 TL'lik su faturası ödemesi yaptığınızda 300 Paycell puan kazanabilirsiniz.

Paycell aylık para kesiyor mu?

Mobil ödeme ile fiziksel ürün satın alımları, Paycell karta mobil ödeme limiti ile bakiye yükleme, OTP kategorisinde abonelikli servis kullanımları ve reklam ödemeleri Premium aidat kategorisinde olup, 3 aylık dönemlerde 14,99 TL olarak alınır.

Paycell den kredi çekilir mi?

Paycell'den artık banka kredisi başvurusu yaparak, avantajlı faiz oranları ile 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsin. Kredini kullandıktan sonra Paycell kartına yatırılan kredini dilediğin gibi harcayabilir ya da banka hesabına göndererek nakit olarak çekebilirsin.

Paycell 800 TL hazır limit nedir?

Paycell'de sana özel tanımlanan Hazır Limit'ini hemen kullanmaya başlayabilirsin. Bu limit ile ister anlaşmalı Paycell noktalarında QR ya da cep telefonu numaran ile alışveriş yapar, ister bir kısmını Paycell Kart'ına yükleyip dilediğin yerde harcar ya da nakit olarak çekebilirsin.

300 bin liralık araca ne kadar kredi çıkar?

Bankadan alacağınız kredi miktarı, kasko değeri 120 bin'e kadar olan araçlarda en fazla 48 ay, kasko değeri 120 bin ile 300 bin arasındaki araçlarda 36 ay, 300 bin ile 750 bin arasındaki araçlarda 24 ay, 750 bin TL'nin üzerindeki araçlarda sadece 12 ay vade ile verilmektedir.

Hangi arabaya kaç para kredi çıkar?

Hazır Limit, OlduBil kullanım deneyimin doğrultusunda oluşan skoruna göre sana tanımlanan acil ihtiyaç kredisidir. Başvurun sonucunda, şartlar uygun olduğu takdirde sana tanımlanan hazır limitinin, sen kullanmadıkça geri ödemesi de faizi de olmaz. İhtiyaçların için hesabına tanımlı bir şekilde durur.'

Paycell de IBAN var mı?

Kasko değeri 120 bin TL'ye kadar kadar olan araçlar için %70 oranında kredilendirme yapılabiliyo. Kasko değeri 120 bin TL'nin üzerinde ise 120 bin TL'ye kadar olan kısım için %70, 120 bin TL'nin üzerinde kalan kısım için %50 oranında kredilendirme yapılabiliyor.

Paycell kart hangi bankaya ait?

Para transferi yapmak istediğiniz kişinin cep telefonu numarasını kullanarak Paycell hesabına ya da IBAN'a transfer ile dilediğiniz tutarda para transferi yapabilirsiniz.

Paycell hangi ülkenin?

Keşfetmek için Hemen QR'ı Okut, Paycell'i İndir! Üzgünüz, Paycell Hazır Limit sadece Turkcell Bireysel müşterilerine özeldir.

Paycell kimin Bankası?

Paycell, tüm operatör müşterilerine açık Türkiye'nin en kapsayıcı ödeme platformudur.

Paycell hangi firmaya ait?

İnternet üzerinden alışveriş ödemelerinizi tek tıkla kolayca yapabilmenize olanak sağlayan Paycell, Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından kurulmuştur.

Turkcell Finansman A.Åž.