payu com tr ekÅŸi

PayU sahibi kimdir?

CEO ve Lider Networking Röportajları - Emre Güzer - PayU Türkiye Kurucusu - Lidio Kurucu Ortak CEO.

Naspers kimin?

Süreçte sona gelindi ve Allegro'nun 3.3 milyar dolar karşılığında bir konsorsiyum tarafından satın alındığı duyuruldu. Aralarında Cinben, Permira ve Mid Europa gibi özel sermaye fonlarının bulunduğu üçlü konsorsiyum, Allegro'yu Naspers'tan satın aldı.

Iyzico kime ait?

Dünyanın en büyük teknoloji yatırımcısı olan Naspers Group bünyesinde 17 ülkede faaliyet gösteren PayU, 2013 yılında Barbaros Özbuğutu ve Tahsin Isın tarafından kurulan iyzico'yu satın aldı.

PayU hangi ülkelerde var?

PayU'nun kullanılabildiği ülkeler aşağıdaki gibidir: Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Hindistan, Meksika, Nijerya, Panama, Peru, Polonya, Romanya, Rusya, Güney Afrika ve Türkiye.

Tahsin Işın kim?

E-ticaret alanında ödeme teknolojileri çözümleri sunan iyzico'nun kurucularından Tahsin Işın, hayatını kaybetti. 2013 yılında Barbaros Özbuğutu ile birlikte iyzico'yu kuran Tahsin Işın, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

İyzico bedava mı?

iyzico'yu kullanmak için ödemeniz gereken herhangi bir başlangıç ücreti veya sabit ücret bulunmamaktadır.

İyzico kaç paraya satıldı?

iyzico, Haziran 2019'da bir Naspers şirketi olan PayU'ya 165 milyon dolara satılmıştır. Satış sonrasında iyzico ekibi, PayU'nun Türkiye operasyonlarını da devralacaktır.

Tahsin ısın neden öldü?

Huzur içinde uyu sevgili Tahsin, hayallerin emin ellerde. Girişimci kimliğinin yanı sıra melek yatırımcı da olan Tahsin Işın kanserle olan mücadelesini kaybetti.

Barbaros Özbuğutu kim?

İş İnsanı İş adamı, İYZİCO Kurucu Ortak ve CEO'su. Kariyerine 1999 yılında telekomünikasyon devi Telefonica O2'nun call-center operasyonunda başladı. 2005'te elektronik ticaret ve ödeme hizmetlerinde dünya liderleri şirketlerden Firstdata'ya Operasyon Birim Müdürü olarak transfer oldu.

Tahsin kaç yasinda?

MasterChef'e Kocaeli'nden katılan Tahsin Küçük, 24 yaşındadır.

Ä°yzico kime ait?

Şirketin iyziPark isimli merkez ofisi Üsküdar, Burhaniye'dedir. Türkiye'nin en hızlı büyüyen girişimlerinden biri olan iyzico'nun 2018 rakamlarıyla 150'yi aşkın çalışanı, toplam 32 binden fazla kayıtlı işyeri ve 10 bine yakın bireysel üyesi bulunmaktadır ve yıllık işlem hacmi 3,2 milyar TL'dir.

İyzico hangi ülke?

iyzico'da şu anda Bonus, World, Maximum, CardFinans, Paraf, Axess ve Advantage kredi kartları ile taksitli olarak ödeme alınabilmektedir. Böylece 7 bankaya ait bütün kredi kartları ile taksitli olarak ödeme alabilirsiniz.

Ä°yzico hangi bankalar?

Pragmatic Growth Show 10 Şubat 2021. Bu bölümde, ekosistemin efsane ismi, Barbaros Özbuğutu - iyzico Kurucu Ortak & CEO bizimle.

Ä°yzico nun sahibi kim?

PayTR, bir sanal POS ve ödeme çözümleri hizmetidir. PayTR, müşterilere güvenli bir biçimde online alışveriş yapmalarını sağlar. Ödeme işlemleri, PayTR'nin güvenlik alt yapısı tarafından doğrulanır ve onaylanır.

Ä°yzico kurucusu kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra ABD'de eğitim gören genç girişimci Yiğit Cengiz, 2009'da Türkiye'nin ilk yerli ödeme kuruluşu PayTR firmasını kurdu ve BDDK'dan yetki aldı.

Pay TR Güvenli mi?

PayTR, 2009 yılında kurulmuş olan bir sanal POS ve ödeme çözümleri sistemidir.

PayTR nin sahibi kim?

iyzico üye iş yerlerine, her bir başarılı işlem için %2,49'dan başlayan komisyon oranları ve 0,25 TL işlem ücreti uygulanmaktadır.

PayTR kaç yaş?

PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri A.Ş., 2016 yılından itibaren 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri Kanunu çerçevesinde lisanslı bir ödeme kuruluşu ünvanını almıştır.