planet hulk izle türkçe dublaj

Hulk kaç ton kaldırır?

Yetenekleri. Hulk 100 ton ağırlığı kaldırabiliyorken sinirlendikçe bunu 4'e 5'e katlayabilir, bir keresinde bir dağı bile kaldırmıştı! Su altında veya uzayda nefes almasına bile gerek yok, derisi kurşun geçirmez olsa da onu da delmenin, yakmanın yolları var ama çok çok çabuk iyileşiyor!

Thor kaç kilo kaldırır?

Thor'un belirlenmiş kaldırdığı en yüksek ağırlık 7 sextillion tondur.

Hulk nasıl öldü?

33 yaşındaki Meksikalı futbolcu Antonio 'Hulk' Salazar, terk edilmiş bir otomobil içinde yanmış halde ölü bulundu. Ünlü futbolcu, kuvvetinden dolayı çizgi roman kahramanı 'Hulk' lakabını almıştı.

Avengers Hulk öldü mü?

Bölge polisinin yaptığı açıklamaya göre; Periferico Nuevo'da baraj yakınlarında terk edilmiş beyaz bir araç olduğu yönündeki ihbar üzerine olay yerine giden memurlar aracın içinde cesedi buldu. Yapılan ilk incelemelerin ardından cesedin Antonio 'Hulk' Salazar'a ait olduğu anlaşıldı.

Hulk'un gücü kaç?

Thor baltası kaç TL?

Orijinal ve en bilineni, ilk olarak Tales to Astonish #90'da (Nisan 1967) ortaya çıkan ve yazar Stan Lee ile sanatçı Gil Kane tarafından yaratılan Emil Blonsky'dir. Süper kahraman Hulk'un ana düşmanlarından biridir.

Hulk'un gücü ne?

İlk olarak 2008 tarihinde Demir Adam filmiyle serüvenine başlayan Marvel Sinematik Evreni, sonradan Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye ve Kaptan Amerika gibi bir süper kahraman grubunun ortaya çıkmasını sağladı. 2012 tarihinde 1. Evre'nin bitiş filmi olan Yenilmezler filminde tüm süper kahramanlar bir araya gelmiştir.

Hulk kaç ton kaldırıyor?

Thor'un belirlenmiş kaldırdığı en yüksek ağırlık 7 sextillion tondur.

Hulk'un düşmanı kim?

5- Galactus

Sınırsız kozmik güç ve bilgi. Galactus'un güçlerinin hiçbir sınırı yok. Sonsuz bir gücü bulunan Galactus gezegenlerin enerjileri ile beslenir.

Hulk Hangi Evren?

14- Odin. İskandinav mitolojisinde tanrıların tanrısı olan Odin, Zeus ile iki Sky-Father'dan biridir. Her ne kadar zamanla Thor'un arka planında kalmış olsa da Odin Thor'dan çok daha güçlüdür.

Thor gücü kaç ton kaldırır?

Loki Laufeyson veya Loki, İskandinav mitolojisinde kötülük ve kurnazlık tanrısı. Kimi tasvirlerde boynuzludur. Ayrıca şekil değiştirme yeteneğine sahiptir. Loki'nin Angrboda ile evliliğinden Jormungandr, Fenrir (Fenris) ve Hel adında çocukları vardır.

Galactus ne kadar güçlü?

Thanos, aynı Hulk gibi oldukça güçlü olduğunu belirten yönetmenler, iki karakterin güç seviyesinin aynı olduğunu söyledi.

Odin mi daha güçlü Thor mu?

Thor kılık değiştireceği zaman çekici ile kendi yörüngesinde hızlıca döner. Fırtınaları çekici ile kontrol eder, yağmurları onunla yağdırır. Çekici ile evlilikleri ve nesneleri de kutsayabilir. Onun güçlü olmasını sağlayan bir diğer sihirli nesne de altın Megingjord adlı kemerdir.

Hulk ne kadar güçlü?

Gücü sınırsız değildir. Hulk'ın gücünün sınırsız denmesinin nedeni güç seviyesinin çok çok aşağıdan başlayıp sinirlenerek bir binayı kökleyebilecek kadar güçlenmesidir. Hulk'un limiti World War Hulk'tur, aynı zamanda bu halini konu alan çizgi roman serisinin ismidir.

Loki ne tanrısıdır?

İlk defa The Incredible Hulk #1 (Mayıs 1962) adlı bölümde görülmüştür. İnanılmaz bir güce sahip olan bu yeşil dev, duygularını (öfkesini) kontrol edemez. Radyasyon kaynaklı mutasyon geçirmiştir.