podium macfit aylık ücret

MACFit 6 aylık üyelik kaç TL?

Günlük, aylık ya da 6 aylık paketlerden faydalanabilirsiniz. Aylık standart üyelik ücreti 520 TL'dir.

MACFit ve Mac aynı mı?

Mars Athletic Club, yani MAC'lerin hesaplı kardeşi MACFit'ler giderek yayılıyor. Avantajı kafe, havlu, kilit gibi bonusları kapı dışı ederek adam akıllı bir spor salonunu uygun fiyatlarla sunabilmesi. Üstelik grup derslerinden standart üyelik paketiniz dahilinde faydalanabiliyorsunuz.

MACFit 1 yıllık üyelik iptali ne kadar?

Macfit Cayma Bedeli 750 TL.

MACFit 3 aylık kaç TL?

Macfit 3 aylık üyelik seçeneği mevcut değildir. Günlük, aylık ya da 6 aylık paketlerden faydalanabilirsiniz. Aylık standart üyelik ücreti 520 TL'dir.

MACFit 1 yıllık üyelik ne kadar?

MACFit Fiyat Artışı Hakkında

2022 ocak ayında yeniden başladım. Yenileme zamanı üyelik ücretinin 700.00 TL olduğunu, bir senelik indirim ile 616.00TL, yıllık ödeme yaparsam 524.00 TL den üyeliğimin yenileneceğini söylediler. 2023 yılın...

MACFit günlük giriş kaç TL?

Macfit günlük giriş ücreti 2023 yılında 200 TL olarak belirlenmiştir.

MACFit soyunma odalarında kamera var mı?

Kulüplerimiz içerisinde soyunma odaları ve tuvaletler dışında Şirketimiz tarafından uygun görülen alanlarda güvenlik kamerası vasıtasıyla güvenliğin sağlanması amacıyla görüntü kaydı yapılmaktadır.

MACFit 3 aylık ne kadar?

Macfit 3 aylık üyelik seçeneği mevcut değildir. Günlük, aylık ya da 6 aylık paketlerden faydalanabilirsiniz. Aylık standart üyelik ücreti 520 TL'dir.

Mac ile MACFit aynı mı?

HER KULÜPTE SOYUNMA ODALARI VE DOLAPLAR VAR MI? Duş, tuvalet, dolap ve saç kurutma makinesi tüm kulüplerimizde var ve hepsini ücretsiz kullanabilirsin.

MACFit duş var mı?

MACFit kime ait?

AYLIK ÜYELİK MEVCUT MU? Evet, aylık üyelik seçeneğimiz bulunuyor.