ptt haber kağıdı barkod sorgulama

APS ne anlama gelir?

APS, PTT'ye ait olan çok özel bir hizmettir. Uzun adı ile acele posta servisi şeklinde ifade edilir. Özellikle de alıcısına en hızlı şekilde ulaşılması amaçlanan gönderiler için kurulan bir servistir.

APS kaç gün sürer?

1-Normal telgraflar yirmi dört saat içerisinde 2-Acele işaretli telgraflar ise altı saat içerisinde 3-Belirli Gün ve Saatte Teslim edilecek telgraflar ise belirtilen gün ve saatinde 4)Yurtdışı çıkışlı telgraflar, alıp verme merkezine ulaştıktan sonra yukarıda belirtilen süreler içerisinde teslim edilir.

Acele posta ücreti ne kadar?

Bir posta kaç günde gider?

1-Normal telgraflar yirmi dört saat içerisinde 2-Acele işaretli telgraflar ise altı saat içerisinde 3-Belirli Gün ve Saatte Teslim edilecek telgraflar ise belirtilen gün ve saatinde 4)Yurtdışı çıkışlı telgraflar, alıp verme merkezine ulaştıktan sonra yukarıda belirtilen süreler içerisinde teslim edilir.

PTT'den alınan bilgilere göre genel fiyatlandırılma şöyle; PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

Posta ücreti ne kadar?

PTT Kargo Hesaplama ve Fiyatları Nasıldır? 3 kg ile 30 kg arası olan gönderiler her 1 kg başına 1,80 TL olarak hesaplanır. 30 kg ile 50 kg arasındaki gönderiler için her 1 kg başına ücret 1,60 TL olarak hesaplanır. 50 kg ve üzeri paketler her bir kilo başına 1,30 TL ücret katılır ve o şekilde hesaplanır.

PTT 1 desi kaç TL?

APS Kurye Taahhütlü

Kapsamında haberleşme maddesi, dosya, doküman ve evrak bulunan belli bir ağırlık ve hacme kadar PTT tarafından kabul edilen yurt içi varışlı 'APS Kurye ve taahhütlü özel hizmeti' ile kabul edilen gönderilere denir.

APS kurye ne demek?

Bu hizmet genel olarak aynı sisteme sahiptir ve kargolar aynı şekilde alınır. Ancak diğer kargo sürelerine bağlı olarak çok daha hızlı şekilde ilgili adrese ulaşım sağlanır. Bu bağlamda ilgili kişilerin paketleri 1 gün içerisinde gerekli olan adrese ulaşır.

APS ile ne kadar sürede gider?

Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.

PTT para yattığını nasıl öğrenebiliriz?

PTT Yardım Parası Sorgulama Telefon Numarası

PTT' ye istediğiniz zaman ulaşacağınız bir numara olan 444 1 788' i arayıp daha sonra kimlik numaranızı söyleyerek, adınıza yatan bir ödeme ve ya sosyal destek parası olup olmadığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Adıma sosyal yardım var mı?

Bulunan Banka Sorgulama' isimli e-Devlet Kapısı hizmetiyle kolayca öğrenebilirsiniz. e-Devlet Kapısı Hizmetleri için www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra sitedeki arama çubuğuna 'Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama' yazarak bu hizmete ulaşabilirsiniz.

E devlet hesabımda para var mı?

T.C. KÄ°MLÄ°K NO Ä°LE PTT PARA SORGULAMA

Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir.

Adıma yatırılmış para var mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çağrı Merkezlerinden Alo 183 Şiddetle Mücadele Hattı aracılığı ile aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakınları ile gaziler ve gazi yakınlarına yönelik hizmetlere ilişkin çağrılar değerlendirilerek rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunulmaktadır.

183 ne yardimi yapiyor?

Kuru gıda yardımı hizmetinden yararlanmak isteyen muhtaç kişiler aşağıda yer alan 'Vakıflar Genel Müdürlüğü Aşevi ve Kuru Gıda Hizmeti Başvuru Formu'nu doldurmak suretiyle Bölge Müdürlüklerine şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabilirler.

700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 144 Sosyal Yardım Hattı

Alo 144 Sosyal Yardım Hattı hafta sonu, resmi tatil ve idari tatil günleri hariç olmak üzere hafta içi 08.00-20:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Alo 144 hattına yurt içinden yapılan aramalar ücretsizdir.

144 ne yardimi yapiyor?

E-Devlet'e girip Takasbank yazarsanız karşınıza çıkan ekrandan birikmiş paranız olup olmadığını görebilirsiniz. Eğer BES bakiyeniz varsa ilgili sigorta şirketine ulaşarak biriken parayı çekmek için talep oluşturabilirsiniz. Bir diğer biriken para öğrenme ekranı ise Şahıs ödemeleri.

E devletteki parayı nasıl çekeriz?

Öncelikle bireysel emeklilik bakiyenizi sorgulamak için e-devlet sistemine giriş yapmalısınız. TC kimlik numaranızı ve şifrenizi girdikten sonra arama motoruna 'Takasbank' yazın. En üstte açılan sekmeye tıkladığınızda sistemde birikmiş paranız olup olmadığını görebilirsiniz.

Birikmiş param var mı?

Kardesim adı geçen miktar,sana bugüne kadar yapilan ödemenin toplam miktari. O rakam her maas aldiginda,aldigin maas miktari kadar artar.

E devlet toplam ödeme tutarı nedir?

Bulunan Banka Sorgulama' isimli e-Devlet Kapısı hizmetiyle kolayca öğrenebilirsiniz. e-Devlet Kapısı Hizmetleri için www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra sitedeki arama çubuğuna 'Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama' yazarak bu hizmete ulaşabilirsiniz.

Üzerime kaç banka hesabı var?

Bunun dışında hesabınızdaki parayı sadece siz kullanabilirsiniz, banka bunu kullanamaz veya hesaba hiç bi şekilde erişemez.

Banka hesaptaki parayı kullanabilir mi?

SORGULAMA NASIL YAPILIR? Bireysel emeklilik bakiyenizi sorgulamak için e devlet sistemine giriş yaptıktan sonra arama motoruna 'takasbank' yazmalısınız. En üstte açılan sekmeye tıkladığınızda sistemde birikmiş paranız olup olmadığını görebilirsiniz.

E devlette param varmı nasıl öğrenebilirim?

APG. Acele olarak alıcısına teslim edilmesini istediğiniz yurt dışı gönderileriniz için yararlanabileceğiniz ve varış posta idareleri ile imzalanan ikili anlaşmalar çerçevesinde 110 ülkeye verilen öncelikli hizmetimizdir.