rafadan tayfa göbekli tepe full izle

Rafadan Tayfa nın evi nerede?

Rafadan Tayfa Göbeklitepe ne anlatmak istiyor?

Bakır siniyi gören Rafadan Tayfa ekibi, kısa sürede sininin Göbeklitepe ile ilgili olduğunu anlar ve onu, Göbeklitepe'nin kaşifi olan Başkan Amca'ya göstermeye karar verir. Ekip, hem siniyi Başkan Amca'ya göstermek, hem de Veysi'yi bulmak için Şanlıurfa'ya doğru macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Rafadan Tayfa Göbeklitepe kaç yaş için uygun?

Rafadan Tayfa Göbeklitepe filminde yaş sınırı belirtilmiyor. Aileler çocukları ile filmi seyredebiliyor.

Rafadan Tayfa yı kim yaptı?

Göbeklitepe (Girê Miraza)

Kürtçe adıyla 'Girê Miraza', Urfa'ya 18 kilometre mesafede Xirapreşk (Örencik) köyü yakınlarında bulunuyor.

Göbekli Tepenin eski adı nedir?

Göbeklitepe, Şanlıurfa'nın 20 kilometre kuzeydoğusundaki Örencik köyü yakınlarında, yaklaşık 300 metre çapında ve 15 metre yüksekliğinde geniş görüş alanına hâkim bir konumda yer almaktadır.

Göbekli Tepe nerede?

Rafadan Tayfa, 1 Aralık 2014'te TRT Çocuk'ta yayınlanmaya başlayan Türk yapımı animasyon çizgi filmdir. ISF Studios şirketi tarafından çekilen, yapımcılığını ve yönetmenliğini İsmail Fidan'ın üstlendiği animasyon, Ankara'da yapılmaktadır.

Rafadan Tayfa hangi ülkede?

Rafadan Tayfa, 1 Aralık 2014'te TRT Çocuk'ta yayınlanmaya başlayan Türk yapımı animasyon çizgi filmdir.

Rafadan Tayfa hangi ülkenin?

Göbeklitepe Mısır piramitlerinden 7 bin 500 yıl daha önce yapıldı. Yerleşik hayata geçişlerin ilk izleri için büyük bulgular barındırıyor. Çünkü yerleşik hayatı simgeleyen ve tarıma işaret eden buğdayın ilk izleri Göbeklitepe'de bulundu. Dinler tarihini de etkileyen Göbeklitepe, bilinen ilk ibadet merkezi.

Göbeklitepe nin konusu nedir?

trt'de çıkan yerli yapım çizgi film. 80'lerin başında istanbul'un bir mahallesinde yaşayan çocukların maceralarını anlatıyor felan..

Rafadan Tayfa kaç yaş üstü?

Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa filminden yaş sınırı bulunmuyor. Film genel izleyici kitlesine uygun.

Rafadan Tayfa nın çekildiği yer neresi?

ISF Studios şirketi tarafından çekilen, yapımcılığını ve yönetmenliğini İsmail Fidan'ın üstlendiği animasyon, Ankara'da yapılmaktadır.

Rafadan Tayfa nerede çekiliyor?

Yaş sınırı Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca belirleniyor ve yasal bir uygulama olduğundan belirlenen yaş sınırı altındaki misafirlerimizi salonlarımıza alamıyoruz. Ancak 7A,13A,15A gibi A kodu içeren sınırlamalarda minik misafirimiz yanında yaşı tutan aile bireyiyle beraber filmi izleyebiliyor.

Sinemada yaş sınırı var mı?

Kamil boy 35-38 cm dir. Hayri boy 26-30 cm dir.