real madrid barcelona kral kupası 2014

2011 Süper Kupası kimde?

2011 Türkiye Süper Kupası, 2010-11 sezonu Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş arasında şike soruşturması nedeniyle oynanamamış Süper Kupa maçıdır. Şike soruşturması nedeniyle iptal edildi.

Fenerbahçe en son ne zaman süper kupayı aldı?

Özet. Fenerbahçe, 25 Ağustos 2014 tarihinde Galatasaray ile oynadığı karşılaşmayı seri penaltılar sonucunda 4-3 kazandı ve Süper Kupa'da şampiyonluğa ulaştı.

2010 Süper Kupa kimin?

Türkiye Süper Kupası maçı. Üç büyükler'in dışında Anadolu'dan iki takımın da finalde yer aldığı ve 7 Ağustos 2010 Cumartesi günü İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor 3-0'lık skorla kazandı.

2010 Kupası nerede?

2010 FIFA Dünya Kupası, 11 Haziran ile 11 Temmuz 2010 tarihleri arasında Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nın 19. finalleridir. Bu sayede FIFA Dünya Kupası ilk kez Afrika kıtasında düzenlenmiş oldu.

En çok kupayı kim?

Türkiye'de en cok kim şampiyon oldu?

Lig tarihinde Galatasaray 22, Fenerbahçe 19, Beşiktaş 14, Trabzonspor 7, Bursaspor ve Medipol Başakşehir de birer kez şampiyon oldu. TFF Tahkim Kurulu kararıyla 1959'dan önceki 2 şampiyonluğunun da ilave edilmesiyle Beşiktaş'ın toplam şampiyonluk sayısı 16'ya ulaştı.

Türkiye'de en çok şampiyon olan takım hangisi?

Bugünkü adı Süper Lig olan organizasyon 1959 yılından bu yana ülkenin futbol şampiyonunu belirleyen en üst düzey ligdir. TFF'nin kurulmasından itibaren, 1959'a kadar olan şampiyonluklarla birlikte, tüm şampiyonaların toplamında en çok şampiyon olan takım, 28 şampiyonlukla Fenerbahçe'dir.

Ts nin kaç Kupası var?

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Süper Kupa finalinde Sivasspor'u 4-0 mağlup ederek bu kupayı 3. kez kazandı. Bu aynı zamanda Abdullah Avcı'nın üçüncü kupası oldu. Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Sivas'ı 4-0 yendi ve Turkcell Süper Kupa'nın sahibi oldu.

En çok kupa kimin var?

Türkiye Kupası ve Federasyon Kupası isimleri altında düzenlenen organizasyonda Galatasaray 18 kez bu kupayı müzesine taşırken, Beşiktaş 10, Trabzonspor 9, Fenerbahçe ise 6 defa kupayı kazandı.

Türkiye'de en çok hangi takımın Kupası var?

Tarihçe. Barcelona 1889'da bir gazete de yayınlanan ilan sonucunda kurulmuştur. 11 oyuncunun ilandaki teklife olumlu yanıt vermesi ile kulüp ortaya çıkmıştır. Şimdiye kadar 26 kez şampiyonluk yaşadılar ve yerel kupayı 31 kez kazandılar.

Barcelona'nın kaç kupası?

Bu formayla, 10 La Liga şampiyonluğu, 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere toplamda 33 kupa kazandı.

Messi'nin Kupası kaç?

Tarihindeki 36 İtalya Şampiyonluğu ve 14 İtalya Kupası'yla da İtalyan Ligleri içinde en başarılı kulüptür. Üç büyük Avrupa kupasını da kazanan 4 kulüpten biridir. Juventus, 36 Şampiyonluk ile kulübün arması üzerindeki 3 yıldızı taşımaya hak kazanmıştır.

Messi kaç kupası var?

Kariyerinde 34 kupa kazandı, yedi lig şampiyonluğu, beş UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da buna dahildir. Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde en çok maç (183), gol (140) ve asist (42) yapmış oyuncudur.

Juventus kaç tane kupası var?

1Lionel Messi - Barcelona & Arjantin.

Ronaldo toplam kaç kupası var?

Kariyerinde 34 kupa kazandı, yedi lig şampiyonluğu, beş UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da buna dahildir.

Ronaldo'nun toplam kaç kupası var?

Orada yaşadığı başarıların ardından Real Madrid'e transfer olan yıldız futbolcu, İspanya ekibi ile Şampiyonlar Ligi Kupası'nı 4 kez kaldırma başarısına ulaştı. Toplamda 5 kez bu kupayı kaldıran Ronaldo, kupaya en son uzandığında takvimler 2017-2018 sezonunu gösteriyordu.

Ronaldo kaç Dünya Kupası var?

1 kez Serie A Şampiyonu, 2 kez Coppa Italia ve 2 kez de Supercoppa Italiana'yı kazanmıştır.

Dünyanın en iyi oyuncusu kim?

Anlam olarak Latince'de gençlik anlamına gelen Juventus, İtalya'da en geniş taraftar tabanına sahip kulüptür ve dünyadaki taraftar sayısı da 10,5 milyonun üzerindedir.

Ronaldo'nun kaç UCL si var?

Kulüp tarihindeki 12. İspanya Süper Kupası'nı kazanan Real Madrid, 13 kez ile bu kupaya en fazla sahip olan Barcelona'ya yaklaştı. Kupanın geçen yılki şampiyonu Athletic Bilbao ise bu kez finalde mağlup oldu.

En çok Kupası kimde?

FIFA tarafından 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olarak nitelendirilen Real Madrid tarihi boyunca 35 La Liga, 19 Copa del Rey, 12 Supercopa de España, 14 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası, 5 UEFA Süper Kupası, 3 Kıtalararası Kupa ve 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.

Totti kaç kupası var?

İlk dünya kupası 1930 yılında Güney Amerika ülkesi Uruguay'da düzenlendi ve turnuvanın şampiyonu, final maçında Arjantin'i 4-2 yenen Uruguay oldu. Son dünya kupası ise 2022 yılında Katar'da yapıldı ve turnuvanın şampiyonu, final maçında Fransa'yı penaltılarla 4-2 yenen Arjantin oldu.

Juventus kelime anlamı nedir?

Hem ulusal lig hem de kıtasal kupalar ele alındığında İspanya'nın en başarılı iki takımı Barcelona ve Real Madrid'dir. Bu iki takım toplamda 13 tane Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürürken üçer defa da Şampiyonlar Ligi ikincisi oldu.

Ispanya kral kupası en çok kim kazandı?

Ligi'nin başladığı tarihi 1959 olarak kabul ettiği için, şampiyonluk sayıları da bu tarihten itibaren alınmış şampiyonluklara göre hesaplanmaktadır. Bu hesaba göre; Galatasaray'ın 22, Fenerbahçe'nin 19, Beşiktaş'ın 16, Trabzonspor'un 7, Bursaspor ile Başakşehir'in ise birer şampiyonluğu bulunmaktadır.

Real Madrid kaç şampiyonluk yaşadı?

Toplamda ise Galatasaray 22, Fenerbahçe 19, Beşiktaş 16, Trabzonspor 7, Bursaspor ve Başakşehir ise birer kez şampiyon olmuştur. Bugüne kadar birinci ve ikinci sırada yer alan takımların ligi aynı puanda bitirdiği beş sezon yaşandı.