renault broadway fiyatları 2000 model

Broadway ile Spring arasında ne fark var?

Şanzumanları aynı olmasına karşı motor gücü farklılığından dolayı Broadwayler 168km/h son hıza sahipken Springler 160km/h hıza sahiptirler. Broadwaylerde alüminyum alaşımlı jantlar bulunurken Spring modellerinde jant kapağı vardır. 91-93 arası 94-96 arası jant kapakları farklıdır.

Fairway alınır mı?

Fairway'in tutulmamasının sebebi 1.6 motor olmasıdır. İnsanlar yakıt tüketimini düşündükleri için bu arabayı fazla tercih etmemiştir. Motor yedek parçaları Broadway'e göre biraz daha pahalıdır. Ancak bulmakta zorluk yaşamazsınız.

Spring mi daha iyi broadway mi?

Katalog verilerine göre Broadway Spring'den daha az yakıt tüketmektedir,ancak çok ciddi bir fark yoktur. Şanzumanları aynı olmasına karşı motor gücü farklılığından dolayı Broadwayler 168km/h son hıza sahipken Springler 160km/h hıza sahiptirler.

Renault l422 ne demek?

Renault 9, Renault'un L42 isimli projesidir. Aracın üstü açık (Cabriolet) versiyonu ABD'de American Motors Corporation (AMC) tarafından üretilmiştir. Renault 9 1982 yılında European Car of the Year (Avrupa'da Yılın Otomobili) ödülüne layık görülmüştür.

94 model fairway kaç para?

16 Fairway kaç beygir?

Fairway, Rainbow ve Optima lar aynı motora sahip. 1.6 92 HP. m sae NORMUNDAN.

Broadway kaç vites?

En çok tutulan modeli GTE Broadway'dir. Benzinli ve Dizel motor seçeneklerinin yanında Renault 9'un manuel ve otomatik vites seçenekleri de bulunmaktadır.

Broadway'in en cok tutulan modeli hangisi?

1.4 litrelik motora sahiptir.5750 devirde 72 bg güç üretir.bagaj hacmi 402.5 litredir.47 litrelik benzin deposuna sahiptir.90 km sabit hızla saatte ortalama 5.9 litre yakıt tüketir.kadran 200 km/s göstermesine rağmen fabrika verileri maksimum hızının 168 km/h olduğunu söylemektedir.

Broadway kaç lt yakıyor?

Broadway, ABD'nin New York'taki Manhattan bölgesinde yer alan bir caddedir. ABD'deki müzikal tiyatro gösterileri bu cadde üzerinde ve bu caddeye açılan sokaklarda bulunan tiyatro ve konser salonlarında zirveye ulaşmıştır.

Broadway hangi ülkenin malı?

En çok tutulan modeli GTE Broadway'dir. Benzinli ve Dizel motor seçeneklerinin yanında Renault 9'un manuel ve otomatik vites seçenekleri de bulunmaktadır. Aracın iç ve dış dizaynı, Türkiye'de satışa sunulduğu 1985 yılından üretiminin sonlandırıldığı 2000 yılına kadar pek çok kez değiştirilmiştir.

Broadway hangi kasa tutuluyor?

Renault Broadway'ın son versiyonunda tek nokta enjeksiyonlu energy motor kullanılmıştır.

Broadway enjektörlü mü?

Gazinocu Erdinç Coşkun tarafından kafası ve göğsüne sıkılan iki kurşunla öldürülen Broadway Gazinosu'nun sahibi Erdinç Özşeker, sanat dünyasıyla içiçe yaşayan renkli bir simaya sahipti.

Broadway sahibi kimdir?

Not; 1.4 litrelik karbüratörlü motor SAE normuna göre 83 HP, DIN normuna göre (güncel kullanılan) 72 HP 'dir.

Broadway en cok tutulan modeli hangisi?

1.4 litrelik motora sahiptir.5750 devirde 72 bg güç üretir.bagaj hacmi 402.5 litredir.47 litrelik benzin deposuna sahiptir.90 km sabit hızla saatte ortalama 5.9 litre yakıt tüketir.kadran 200 km/s göstermesine rağmen fabrika verileri maksimum hızının 168 km/h olduğunu söylemektedir.

Broadway RN kaç beygir?

renault 9 broadway'le saatte 160 km hız yapmak.

Renault 9 hangi modeli tutuluyor?

-1 litre benzinle 14.7 km yol kat edilirken, - 1 litre otogaz-LPG ile 11.36 km yol kat edilmektedir. Bu hesaba göre 1 litre benzinle, LPG'ye oranla 3.34 kilometre daha fazla yol almak mümkün olabilmektedir. (Hesaplamalarda, benzin için 6.8 lt/100 km, LPG otogaz için 8.8 lt/100 km tüketim kabul edilmiştir.

Broadway ne kadar yakıyor?

Türkiye'de Renault 9

1986'da seriye dizel versiyonu GTD ve daha sonra benzinli versiyonlar GTC ve GTE Broadway modelleri eklenmiştir. 1991 yılında GTC üretimi sonlanmış olup yerini Spring modeline bırakmıştır. Seriye 1993'te 1600 cc benzinli motora sahip Fairway katılmıştır. En çok tutulan modeli GTE Broadway'dir.