rent go beylikdüzü

Rent Go'nun sahibi kim?

Rent Go, 100 yılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye'nin en güvenilir ve önde gelen şirketlerinden biri olan Tunalar Şirketler Topluluğu'nun araç kiralama markasıdır.

Rent Go kaç şubesi var?

Toplam 51 şubemiz bulunmaktadır.

Tunalar sahibi kim?

Geçmişi 1918 yılına uzanan Tunalar Ailesinin şirketleşme başlangıcı; Erol TUNA ve kardeşlerinin 1982 yılında birlikte kurduğu şirket olan Tunalar İnşaat Tic. Ltd. Şti dir.

Go sahibi kim?

GO, Türkiye'nin yeni nesil yakıt istasyonudur. Yarım asrı aşkın köklü geçmişi ile Türkiye'de birçok 'ilk'e imza atan İpragaz'ın, akaryakıt sektöründeki markası olan GO, ilk istasyonunu 16 Mayıs 2013 tarihinde Konya'da açmıştır.

En güvenilir araç kiralama şirketi hangisi?

Araç kiralama alanında başarıyla ilerleyen Hertz, World Tourism Awards'ta ' En İyi Araç Kiralama Şirketi ' seçildi. Hertz, Dünya genelinde 150 ülkede 8 binden fazla kiralama ofisiyle hizmet verirken ' En İyi Araç Kiralama Şirketi ' olarakta seçildi.

Rent Go kime ait?

Yüz yılı aşan ticari geçmişe sahip Tunalar Topluluğu'nun bünyesindeki Otomobilen bugün 8 ilde tamamı yerli sermaye ile kurulmuş 9 kurumsal şube ile müşterilerine en iyi araçları en uygun koşullarda sunuyor.

Otomobilen kimin?

İşte kendi ağzından Erol Tuna

Trabzon'da doğdum, İlkokulu İskender paşa'da Ortaokulu Cumhuriyet Ortaokulu'nda, Liseyi de Trabzon Lisesi'nde, okudum. Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunuyum.

Erol Tuna nereli?

GO Dünyasına Hoş Geldiniz...

GO, Türkiye'nin yeni nesil yakıt istasyonudur. Yarım asrı aşkın köklü geçmişi ile Türkiye'de birçok 'ilk'e imza atan İpragaz'ın, akaryakıt sektöründeki markası olan GO, ilk istasyonunu 16 Mayıs 2013 tarihinde Konya'da açmıştır.

Go hangi ülkeye aittir?

Kasım 2009'da çıkmıştır. Go derleyicisi 'gc', açık kaynak yazılım olarak, Linux, OS X, Windows, bazı BSD ve Unix versiyonları, ve ayrıca 2015'ten itibaren akıllı telefonlar için geliştirilmiştir.

Go ne zaman çıktı?

GO Diesel. İçerdiği katkı sayesinde aracınızda oluşabilecek çekiş gücü kayıplarını önler, bakım masraflarını düşürür. GO DIESEL motorunuzu temiz tutar, ömrünü uzatır. Motorda oluşabilecek korozyon ve pası önler, araç bakım aralıklarının uzamasını sağlayarak bakım masraflarınızı düşürür.

Go dizel yakıt nasıl?

Bireysel araç kiralama işlemi araç satın almaya oranla birçok avantaj sağlar. Ayrıca, bireysel araç kiralayanlar senelerce krediler ile uğraşmak zorunda kalmıyor. Bunun yanı sıra vergi ve bakım gibi masraflar ilgili firma tarafından karşılandığı için daha fazla maliyet ödemenize gerek kalmıyor.

Araç kiralama avantajlı mı?

- Şirketin kendi personelinden yaptığı binek otomobil kiralama işlemleri, KDV Kanunu'nun 1/3-f maddesine göre KDV'nin konusuna girmektedir. İlke olarak gerçek kişilerin bu kiralama işlemleri nedeniyle KDV mükellefiyeti tesis ettirmeleri ve kira bedelleri üzerinden KDV hesaplayarak beyan etmeleri gerekmektedir.

Şirket şahıstan araç kiralayabilir mi?

Gerekli koşulların sağlanması durumunda herkes araba kiralayabilir. Araba kiralamak için gerekli koşulların başında ise en az 2 yıllık ehliyet sahibi olmak geliyor. Ekonomik araçlar için 21 yaş üzeri, orta ve üst sınıf araçlar için 25 yaş üzeri, büyük araçlar için 28 yaş üzeri olmak diğer koşullar arasında yer alıyor.