ürepial lipo 10 deriye uygulanacak emülsiyon

Ürederm kaşıntıya iyi gelir mi?

ÜREDERM; topikal kortikosteroidler (çeşitli deri problemlerinin yol açtığı kızarıklık ve kaşıntıyı azaltan bir ilaç grubu), 5-florourasil [bazı deri kanserleri ve keratozların (deri üzerinde siğil veya nasır şeklinde kendini gösteren kalınlaşma) tedavisinde kullanılan bir madde] ve ditranol (sedef hastalığının ...

Ãœrederm kimler kullanamaz?

ÜREDERM'i aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ

Eğer; • Üreye veya ÜREDERM'in herhangi bir bileşenine alerjiniz veya aşırı duyarlılığınız var ise, • Yara veya açık yara var ise kullanmayınız. Cilt iritasyonu açısından sistematik olarak araştırılmadığı için, süt çocuklarında kullanılmamalıdır.

Ãœrederm icinde ne var?

ÜREDERM, deri veya tırnak üzerine sürülerek kullanılan bir üründür. Yumuşatıcılar ve Koruyucular olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir. Etkin madde olarak100 gramında 40 g üre içerir.

Ãœreli krem ne iÅŸe yarar?

Cilde nemi hapsederek, kurumasını önler; ipeksi pürüzsüz bir cildin ihtiyacı olan bakımı sağlamaya yardımcı olur. Cildin kurumasına karşı uzun süreli koruma sağlar, cildin doğal nem dengesini korumasına yardımcı olur. • Cilt tarafından çabuk emilir, ciltte yağ tabakası bırakmaz.

Üreli krem yüze sürülür mü?

Yüz ve göz çevresi için kullanımı önerilmeyen bu ürün, özellikle oldukça hassas ciltlerin bakımı için son derece etkili losyonlardan birisidir.

Ürederm nereye sürülür?

ÜREDERM, deri veya tırnak üzerine sürülerek kullanılan bir üründür. Yumuşatıcılar ve Koruyucular olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.

Ürepial lipo ne kadar fiyatı?

Ürepial yüze sürülür mü?

kullanılmamalıdır. Göz ile temasından kaçınınız.

Ürepial 40 ne için kullanılır?

ÜREPİAL; kserozis, kseroderma, keratozis, keratoderma, egzama, psöriyazis, iktiyozis, nasır gibi hiperkeratotik deri ve tırnakların tedavisinde nemlendirici ve yumuşatıcı olarak faydalıdır.

Ãœrepial Lipo kac tl?

Doktorunuz başka türlü önerilmediği takdirde günde 1-2 kez hastalıklı bölge üzerine sürülerek kullanılır. Uygulama yolu ve metodu: Deri üzerine sürülerek uygulanır. Kullanmadan önce çalkalayınız.