sabit no kime ait

Tel no kime ait?

- 'KIM' yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

541 numara hangi hat?

Buna göre 0541 veya 541 başlangıç numaralı aramalar Vodafone operatörü üzerinden yapılmaktadır.

0535 ile başlayan numara hangi hat?

Turkcell'de numara taşınabilirliği uygulamasına geçişle birlikte Turkcell abonelerinin kendileriyle aynı prefikse (0532, 0533, 0535 vs…) sahip diğer Turkcell abonelerini 7 rakamla aramaları artık mümkün olmayacak.

0548 853 27 81 Ne numarası?

0548 853 27 81 numaralı hat, telefonlara attığı SMS ile insanları bir linke tıklamaya ikna edip dolandırıyor. Telefon dolandırıcıları her gün yeni bir yöntem deneyerek insanların binlerce lirasını cebe indiriyor. Son olarak dolandırıcılar, yolladıkları SMS ile insanları dolandırmaya kalkıştı.

+90 Hangi ülkeye ait?

12 basamaklı bu sistem, Türkiye'nin uluslararası numara ön eki olan 90 ile başlar, sonraki üç rakam ise alan adıdır.

0533 kim?

Turkcell, 5 milyon aboneye ulaşınca, ''0532'' ile başlayan alan kodunu doldurdu. Bundan böyle, Turkcell GSM hatları ''0533'' alan kodu ile başlayacak.

561 nerenin hattı?

Turkcell, 0561 ile başlayan ve 61 ile devam eden yeni hattı 61CELL'i Trabzonspor taraftarının kullanımına sundu. Yeni hatla birlikte Karadeniz fırtınasının coşkulu taraftarı, Turkcell'in Trabzon'a hediyesi olan 61CELL ile 61'i hem kalbinde hem cebinde taşıyacak.

0549 numara kimin?

Günümüzde cep telefonlarında kullanılan tüm operatörlerin özel bir telefon numarası bulunuyor. 0549 numarası da, operatörlerin kullandığı bir numaradır. 0549 numarası, Vodafone operatörüne aittir.

+57 Ne?

Telefon çaldığında numaranın başında görülen kodlar aramanın yapıldığı ülkeyi temsil etmektedir. +57 telefon kodu Kolombiya'ya aittir.

49 hat hangi ülkenin?

+49 alan kodu Almanya şehrine ait telefon kodudur.

Standart hat ne demek?

Standart Hat, tüm vergiler dahil, ayda 64 TL'ye konuşma imkanı sunar. Akşam 7' den Sabah 7' ye şehir içi, şehirler arası, 444 ve 3 haneli numaralar ile ayda 3.000 dakika bedava konuşma tarifenize dahildir. Şehir içi ve şehirler arası görüşmeleriniz dakikası 25 kuruş üzerinden ücretlendirilir.

Sade Hat nedir?

Akşam 7' den Sabah 7' ye şehir içi, şehirler arası, 444 ve 3 haneli numaralar ile ayda 3.000 dakika bedava konuşma tarifenize dahildir. Paket ücreti, tüm vergiler dahil, aylık 60 TL'dir.

Sabit hat ne demek oluyor?

Sabit telefon günümüzün cep telefonu teknolojisinde geri planda kalan bir hizmettir. Sabit hat, ev telefonu, sabit telefon gibi değişik adlandırmaları olan, kablolu veya kablosuz çalışarak ev ya da işyerlerinde kullanılan telefonları ifade eden sabit telefon veya sabit hatlar geçmişte iletişimin en önemli aracıydı.

Sabit hat ne oluyor?

Sabit hatlar sadece bir kişiye verilen, evlerde ve iş yerlerinde kullanılan bir hat türüdür. Sabit Hat Nedir? Sabit hatların sahibi her zaman tek şahıslardan oluşur. Sabit hat sahiplerinin izni olmadan o hattın başkası tarafından kullanılması mümkün değildir.

Bir telefon hattı ne kadar?

İster faturalı ister faturasız hat sahibi olmak isteyenler güncel ücretlere kolaylıkla ulaşabilmektedir. Turkcell, yeni hat satın almak isteyenler 2022 yılı için belirlenen 150 Tl civarında ödeme yapmaları gerekmektedir.

Telefon hat ne demek?

Telefon Hattı kelimesi Türkçe'de 'Telefon tesisini ve iletişimini sağlayan tel örgü ağı.' anlamına gelir.

Sabit hat kapatma nasıl yapılır?

Bu yazılı başvuru GSM operatörlerinin bayisine gidilerek şahsen veya e-devlet veya bağlı olunan Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone operatörlerinin faks kanalları üzerinden iletilmesi gerekmektedir. Abonelik fesih için e-devlet abonelik fesih başvurusu adresine gidin.

Sabit hat taşınır mı?

PSTN (Analog Sabit Hat) numaralarda sabit ücret uygulaması vardır. Taşınmış numarayı lokasyon bağımlılığı olmadan her yerden kullanabilirsiniz. Taşınma, yer değişikliği gibi durumlarda sorun yaşamadan kullanmanız mümkündür. PSTN hat fiziksel hat olduğu için taşınma gibi durumlarda nakil işlemi yapılması gerekir.

Hat ne demek ne demek?

Hat kelimesi Türkçe'de '1. çizgi çizme, yazı yazma, 2. çizgi, çizim sanatı' anlamına gelir. Arapça χṭṭ kökünden gelen χaṭṭ خطّ z '1. çizgi çizme, yazı yazma, 2. çizgi, çizim sanatı' sözcüğünden alıntıdır. Arapça sözcük Akatça χaṭāṭu 'kazıma, çentme, taş üzerine yazma' sözcüğü ile eş kökenlidir.

11811 ücreti ne kadar?

Türkiye'de lisans alan 8 şirketin tarifeleri şöyle: -11811 (Telekom): GSM operatörlerinden aramanın dakikası 0,646 lira. -11818: vergiler hariç dakikası 83,5 kuruş.

Numara kime ait ücretsiz program?

Herhangi bir ücret ödemeden numara sorgulama işlemini yapmak için Truecaller uygulamasını kullanabilirsiniz. Android ve iOS cihazlar için geliştirilen uygulama, gelen yabancı numaraları otomatik olarak tanımlar. Uygulamanın yanı sıra GSM operatörleri de numara sorguma hizmetleri sunuyor.

Tanımadığım numara kime ait?

1 Nisan 2011 tarihinden geçerli olmak üzere 'bilinmeyen numaralar servis ücreti' dakika başına en fazla 1.25 lira... Hangi 118'li hattı arıyorsanız onun tarifesi geçerli.

Bilinmeyen numaraları aramak ücretli mi?

- 'KIM' yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Telefon numarasından Ad Soyad bulunur mu?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS'le gelir.