sait çiğköfte bayilik

Komagene açmak kaç TL?

Min:80.000 - Max:95.000 ₺

En iyi çiğ köfte markası hangisi?

En iyi çiğköfteci hangi marka? En güzel çiğköfte konusunda mutlak Oses markasından bahsetmeliyim. Türkiye'nin ilk çiğköfte fabrikasını kuran marka, yurtiçi ve yurtdışında oldukça popüler. Yüksek kaliteli doğal malzemelerle hazırlanan çiğköfteler düzenli olarak denetleniyor ve izleniyor.

Yörpaş a ş kimin?

Güzelaydın'ın sahibi olduğu şirket şimdilerde Türkiye genelinde 310 bayiye ulaşan bir zincir konumunda.

Komagene çalışanları ne kadar maaş alıyor?

Komagene şirketinde aylık ortalama ücretler Kurye için yaklaşık 3.131TRY ile Eleman için yaklaşık 3.623TRY arasında değişmektedir.

Komagene kime ait?

veya marka adı ile Komagene, Türkiye merkezli bir etsiz çiğ köfte zinciridir. Şirket, 2005 yılında kurulmuş olup adını Güneydoğu Anadolu'da MÖ 2. yüzyıl ile MS 1. yüzyılda varlığını sürdürmüş olan Kommagene Krallığı'ndan almaktadır. Şirketin merkezi İstanbul'un Maltepe ilçesinde yer almaktadır.

Komagene bayilik ne kadar?

Min:80.000 - Max:95.000 ₺

Tatlıses çiğ köfte kime ait?

İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu çiğ köfte zincirinin Tekirdağ şubesi açıldı. İmparator, yeni şubenin açılışını Instagram paylaşımıyla takipçilerine duyurdu. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, çiğ köfte şubelerine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Birçok ilde şube açan Tatlıses, son şubesini Tekirdağ'da açtı.

Komagene bayilik veriyor mu?

Komagene için Franchisee'lerimiz ile olan iş ortaklığımız son derece önemlidir. Türkiye Çiğ Köfte Pazarında Lider konumda olan markamız, farklı bir anlayış ile geliştirdiği Franchising sistemi ile büyümektedir. Komagene şubelerinin Yüzde 99'u Franchisee olarak başarılı bir şekilde işletilmektedir.

Çiğköfteci dükkanı açmak ne kadar?

Bu sıralamış olduğumuz maddeleri dükkanın lokasyonu, metrekaresi doğrudan değiştirmektedir. Bu sırlama maliyet listesine göre 2021 çiğ köfteci açma maliyeti olarak verebileceğimiz en güncel yaklaşık tahmini fiyat toplamı 12 bin ila 15 bin arasında farklılık göstermektedir.

Komagene çiğ köfte bayilik ne kadar?

Cigkoftem bayilik ne kadar? Sizden kesinlikle marka bedeli talep etmiyor. Yani franchise bedeli yok! Bir defaya mahsus 150 kg yakın bedava çiğköfte veriyor.

Komagene firmasi kimin?

Sahte kimlikle yakalanan Komagene çiğköftenin sahibi Murat Sivrikaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 'büyük bölge mütevellisi' olduğu iddiasıyla aranan ve sahte kimlikle yakalanan, Komagene çiğ köfte markasının sahibi iş adamı Murat Sivrikaya tutuklandı.

Komagenenin sahibi kim?

Yörpaş Yöresel Yiyecekler A.Ş.