samiha ayverdi yurdu telefon numarası

Devlet yurtlarında buzdolabı var mı?

Kimi yurtlarda tuvalet ve banyo oda içinde yer alırken kimi yurtlarda da katlarda ortak kullanımdadır. KYK yurtlarında her odada mini buzdolabı bulunmaktadır. Yiyecek ve içeceklerinizi buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Yurtlarda ısınma ve sıcak su sorunu bulunmaz.

Yurtlarda kettle niye yasak?

→ Bunun yanında bazı yurtlarda su ısıtıcı, kahve makinası gibi cihazların kullanımı yasaktır. Bunlar yangın çıkarma ihtimali yüksek cihazlar olarak görülmektedir.

Yurtta kettle niye yasak?

kettle rezizdans elektrik ve çarpılma kombinasyonunu bir araya getirebilen malları gösteren yasaktır.

KYK yurduna yemek söylemek yasak mı?

Dışarıdan yemek söylemek yasak. Ama kantin çok pahalı.

Yurtlarda sigara içilir mi?

Yurtlarda sigara içiliyor mu? 5727 Sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun gereğince yurt binaları içerisinde, öğrenci odalarında ve diğer tüm alanlarda sigara ve diğer tütün ürünlerinin kullanımı yasaktır.

KYK'da dolap aranır mi?

a) Yurttan ayrılırken veya yurt idaresince gerekli görülen durumlarda dolap, bavul ve benzeri özel eşyalarının aranması için, yurt idaresinin gerekli işlemleri yapmasına engel olmak.

Yurtta sigara serbest mi?

f) Zorunlu staj hariç brüt asgari ücret tutarının bir buçuk katı üzerinde ücretli bir işte çalışmaması. g) Kamu personeli olmaması. ğ) Toplu yerlerde yaşamaya engel olacak seviyede akıl ve ruh hastalığının olmadığına ve bulaşıcı hastalığının bulunmadığına dair beyanda bulunması.

Kimler yurtta kalamaz?

KYK İzin Alma Talebi Aileye İletiliyor mu? e Devlet üzerinden Genciz Biz sistemi sayesinde yapılan izin talepleri aile bireylerine ne SMS ne Mail ne de telefon yoluyla iletilmez.

KYK yurtlarında aileye mesaj gidiyor mu?

Ä°zin Ä°ÅŸlemleri:

Bakanlığımıza bağlı yurtlarda barınan öğrencilere, yükseköğretim kurumlarının akademik takvimleri gereği verilen tatiller, hafta sonu (Cumartesi-Pazar), diğer resmi tatiller ve özel izinler hariç, bir öğretim yılında toplam 75 güne kadar izin verilebilmektedir.

KYK haftasonu izin alınır mi?

KYK yasakları nelerdir?

yönetim kılsa tutanak yersin, izin alınca yurda sabah 6 da girebiliyorsun.

Izinliyken yurda girilir mi?

Ä°zin Ä°ÅŸlemleri:

Bakanlığımıza bağlı yurtlarda barınan öğrencilere, yükseköğretim kurumlarının akademik takvimleri gereği verilen tatiller, hafta sonu (Cumartesi-Pazar), diğer resmi tatiller ve özel izinler hariç, bir öğretim yılında toplam 75 güne kadar izin verilebilmektedir.

Genciz bizden izin alınca aileye mesaj gider mi?

Kyk'da nasil sigara Icilir? Odada Sigara İçmek Yasaktır KYK yurtları kapalı alanlardır. Kapalı alan olan yerlerde ise sigara içilmesi kanunen yasaktır. Aynı kural KYK yurtları için de geçerlidir.

KYK 75 gün izin yıllık mı?

Yurtlara istenilen saatte girip çıkmak mümkün değildir. Mazereti olan öğrenciler mazeret bildirip giriş çıkış saatlerini belirtebilir. Yurtlara sabah en erken 06.00, gece en geç 23.00'da girebilirsiniz.

Yurtta sigara nasıl içilir?

Öğrenci, bu ceza kendisine tebliğ edildiğinde derhal yurdu terk etmeye mecburdur. Bu şekilde yurttan çıkarılan öğrenci, gelecek yıllarda da Emniyet Genel Müdürlüğüne ait yurtlardan faydalanamaz. (5) Verilen cezalar öğrencinin siciline işlenir.

Yurtta kettle neden yasak?

Verilen bu sürenin sonunda güvence bedelini tamamlamaz ise bu günlerin ücreti de güvence bedelinden mahsup edilerek öğrencinin kaydı silinir. Kaydı silinen bu öğrencilerin başvurularının kabulü halinde aynı öğretim yılı için iki kat güvence bedeli alınarak yurda kayıtları yapılır.

Devlet yurdunda sigara içilir mi?

Aileye haber verilmiyordu kesinlikle . Zaten belli bir izin hakkınız var yani kullanabilirsiniz.

Yurda Gece girilir mi?

KYK Yurtları güvenlik görevlileri tarafından korunurken, 7-24 kamera sistemi ile izlenmektedir.

KYK uyarı cezası sicile işler mi?

aynı zamanda üçlü priz gibi şeyler de yasaktır.

KYK geç gelirse ne olur?

Yurtlarda ve tüm kampüste alkollü içecek bulundurulması ve tüketilmesi yasaktır.