samsun arabacı otomotiv

BMW dünyada kaçıncı sırada?

Fransız otomotiv devi Renault listede 143. sırada.

En saÄŸlam araba hangisi?

Listede ilk sırada yer alan marka ise Polestar'dır. Volvo'nun alt markası olan Polestar, tüm testlerde yüksek başarı elde etmiştir. Bunun dışında beş yıldız almayı başaran diğer markalar da Skoda ve Volkswagen'dir.

Dünyanın en sağlam aracı hangisi?

1)JAGUAR XE. Dünya genelinde en sağlam arabalar arasında yerini alan jaguar XE muadillerinin aksine hem büyük hem de en sağlam arabalar arasında gösterilmektedir. Yaşanabilecek darbelere karşı oldukça güçlü bir kasa yapısı bulunan bu marka otomotiv sektörüne 2015 yılında adım atmıştır.

Dünyanın en iyi arabası ne?

Tesla. Statista Research Department (Statista Araştırma Departmanı) tarafından yayınlanan bir rapora göre, 2022 yılında dünyanın en değerli otomobil markası Tesla oldu! Yaklaşık 75,9 milyar dolar marka değerine sahip olan Tesla, kullanıcılarına güçlü araç performansı ve keyifli sürüş deneyimi vadediyor.

En az arıza yapan otomobil hangisi?

1. Mazda. Japon otomobil devleri arasında yer alan Mazda, CarMD tarafından hazırlanan en az arızalanan otomobiller listesinde ilk sırada yer alıyor. Mazda aynı zamanda bakım ve onarım maliyeti de en düşük olan otomobiller arasında da bulunuyor.

En sorunsuz otomobil hangisi?

Toyota, Amerikan araştırma şirketi CarMD tarafından yapılan araştırmaya göre en sorunsuz araba markası olarak belirlendi. Arızalanma sıklığı en düşük olduğu belirlenen Toyota araba modelleri, dünyanın en güvenilir ve sorunsuz otomobil markası sıralamasında birinci sırada yer aldı.

Volvo neden bu kadar saglam?

1 Volvo'nun Gücü İsveç Çeliğinden Geliyor

Bugün dünyanın en kaliteli çeliği olarak bilinen İsveç çeliği, fosfor ve kükürt içermemesinden dolayı son derece sağlam. Yıllardır en küçüğünden en büyüğüne bütün araçlarının vazgeçilmez bileşeni olan İsveç çeliği, Volvo'yu Volvo yapan özelliklerin başında geliyor.