samsung çamaşır makinesi h1 arıza kodu

E2 kodu nedir?

Ekrandaki 'E2' veya 'ES' kodunun görülmesi, evaporatör sıcaklık sensörünün arızalandığını gösterir. Cihaz aşırı sıcak veya direk güneş ışığını mı görüyor ?

E1 kodu nedir?

Klimada E1 hata kodu ne anlama gelir? E1 arıza kodu iç unite veya dış ünite sinyal alamama arızasıdır, bu arıza mekanik değil elektronik kartınızda oluşan bir arızadır, firmamız her marka klima kartını en uygun fiyatkara tamir etmektedir.

E 9 kodu nedir?

Bosch kombi E9 arızası verdiği durumda, basınç göstergesinin 1 bar'ın altında olduğunu gördüğünüz takdirde bu cihazınızın basıncının düşük olduğu anlamına gelir ve cihaza su basmanız gerekebilir.

B2 kodu nedir?

Turistik ve Kültürel Amaçlı Tatil Seyahati veya Aile Ziyareti ile Tıbbi Tedavi Konularında Ziyaret (B2 Vizesi)

E25 ne demek?

Alman yapımı olan Bosch bulaşık makinelerinde en sık görülen hata kodları arasında yer alan E25 Hatası, tahliye pompasına bağlanan borunun tıkandığını gösterir. Bazı bulaşık makinesi modellerinde, bu nozül olmayabilir. Ama pompaya bağlı olan tahliye hortumunun tabanı olabilir.

E 07 ne demek?

Kombinizin göstergesinde E07 hatası çıkıyorsa baca termostatı kablosunda bir sorun olduğu anlamına gelir.

F1 kodu nedir?

F1 Arıza Kodu: Aşırı ısınma olduğunu göstermektedir. Limit termostatın değiştirilmesi problemin çözülmesini sağlar. Vinto, Millenium Plus, Themafast ve İsofast modellerinde bu kod, kombideki ateşleme problemine işaret eder.

L1 kodu nedir?

L1 Arıza Kodu Aşırı ısınma sorunu veya tesisatta su yok.

E21 ne demek?

E21: Hiperparatiroidizm ve paratiroid bezinin diğer hastalıkları

E 33 ne demek?

E33 hata kodu veriyor: Aşırı köpük tespit edildi.

Deterjan dozunu azaltın.

E 28 ne demek?

E28 hata kodu makinenizde akış sensörü arızası olduğu anlamına gelmektedir. E28 Hata Kodu Nasıl Çözülür? Çamaşır makinenizin su bağlantısı odağında olan bir parça olan akış sensörünün arızalanması, makinenizin yıkama programındaki su kullanım denetim kabiliyetini yitirmesine neden olur.

E 15 ne anlama gelir?

Bu hata kodu, bulaşık makinenizin tabanında su bulunduğunu gösterir. Bu durum ise, sürekli bulaşık makinesinin suyu pompalamasına ve makineyi durdurmasına neden olur.

E 19 ne demek?

Çamaşır makinesinin su ısıtma süresi aşıldı olarak tanımlanan E19 veya F19 hata kodu çözümü için teknik müdahale gerçekleştirilmesi gerekmektedir.