sefa doÄŸanay vine

Sefa Doğanay Ne Kadar Kazanıyor?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Yetenek Sizsiniz yarışmasında Aref Ghafouri ile finale kalan ve finalde SMS'lerle birinci olup 250 bin TL kazanan taklit ustası Sefa Doğanay, HT Magazin'den Zafer Akbaş'ın sorularını yanıtladı.

Sefa Doganay ne mezunu?

Taklit yeteneğini çok küçük yaşlarda keşfeden Sefa, izlediği tüm sanatçıların taklitleri yanı sıra çevresinde bilinen ve tanınan kişileri de taklit ederek herkesin sempatisini kazandı. 2010 yılında kazandığı İstanbul Marmara Üniversitesi'nde İşletme bölümünde 3. sınıfta öğrenimine devam etmektedir.

Kemal DoÄŸanay Kimdir?

Kemal Doğanay, 10 Nisan 1954'te Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Karaşeyh köyünde doğmuştur. İlkokulu köyünde, ortaokulu Zile'de okuyan âşık, 1972'de Tokat Öğretmen Okulunu, 1988'de de Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü bitirir. 1972'den itibaren Kastamonu, Tokat, Almanya ve Ankara'da da görev yapar.

DoÄŸanay sahibi kim?

Rekabet Kurumu'nda yapılan açıklamada Doğanay Gıda'yı Lüksemburg merkezli Purple Beverages satın alıyor. Anlaşma sağlanırsa, Doğanay'ın yüzde 100'ü Lüksemburg merkezli şirkete devredilecek. RK'dan yapılan açıklamada; Sebze ve meyve suları imalatı yapan Doğanay Gıda Tar. ve Hay.

Ömer Doğanay kim?

Ömer Doğanay Biyografisi

25 Ocak 1963 tarihinde Afyon'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Afyon Şuhut'ta tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1986 yılında Kastamonu Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

Rafet DoÄŸanay nereli?

1957 yılında Adana'da doğan Rafet Doğanay, Almanya Frankfurt'da bulunan Johann Wolfgang Goethe Üniversitesinden mezun olmuştur. Babadan oğla geçen ticaret anlayışıyla iş hayatına atılan Doğanay 1997 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde Türkiye'nin ilk Şalgam Suyu Üretim Fabrikasını kurmuştur.

Sadık Doğanay Kimdir?

Sadık Doğanay (1933, Yücepınar, Zile, Tokat - 23 Ocak 1979, Zile) Türk Halk Müziği sanatçısı, söz yazarıdır. Sefil Edna mahlasıyla bilinen Abuzer Doğanay'ın yeğeni ve damadı olan Sadık Doğanay Tokat yöresiyle anılan birçok şarkıya imza atmıştır.

Doğanay kime satıldı?

Rekabet Kurumu'nda yapılan açıklamada Doğanay Gıda'yı Lüksemburg merkezli Purple Beverages satın alıyor. Anlaşma sağlanırsa, Doğanay'ın yüzde 100'ü Lüksemburg merkezli şirkete devredilecek.

Azat doÄŸan kimdir?

Kars'ın Kağızman ilçesi nüfusuna bağlı olan Azad Doğanay, 1991 yılının Ekim ayında dünyaya geldi. Babasının kökleri Kars'a, annesinin ise Dersim'e dayanmaktadır. Sanatçı, vefat eden Seyfi Doğanay'ın yeğenidir. Azad Doğanay, 6 kardeş olan ailesinde kardeşlerin en büyüğüdür.

Rafet DoÄŸanay Kimdir?

Doğanay Gıda'nın tamamı satılıyor

Lüksemburg merkezli içecek şirketi , Şalgam suyu üretiminde Türkiye'nin bilinen en önemli firmalarından biri Doğanay Gıda'nın yüzde 100'ünü devralmak üzere Rekabet Kurumu'na başvuruda bulundu.

Doğanay Şalgam hangi ülkeye ait?

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında şampiyon olmuştu.

Sefa Doganay nerede unlu oldu?

Trabzon Of doğumlu olan Sefa Doğanay 30 Eylül 1992 tarihinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Samsun Gazipaşa İlköğretim Okulunda okudu. Liseyi ise Samsun Namık Kemal Lisesi'nde okudu.