sekreter arayan okullar

Kimler sekreter olabilir?

Üniversitelerin Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümlerinden mezun olan kişiler sekreterlik yapabilir. Lise mezunlarının da sekreterlik yapma şansı var. Özellikle yabancı dil ve diksiyonu düzgün olan kişiler çeşitli sektörlerde yönetici asistanı olarak işe alınmaktadır.

Sekreterlerin maaşı ne kadar?

Sekreter kaç yıl okur?

Üniversitelerin, iki yıllık 'Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı' önlisans programlarından mezun olarak sekreter unvanına hak kazanılmaktadır.

Sekreter yerine ne denir?

Türkiye'de sekreterlik mesleği kapsamında en çok kullanılan unvanlar; 'Sekreter','Yönetici Sekreteri','Yönetici Asistanı','Departman Sekreteri','Üst Düzey Yönetici Asistanı'dır.

Polisler ne kadar maaş alıyor?

2023 yılında yapılan zam oranı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrasında belli oldu. Memurlara yapılan yüzde 30'luk zam artışı sonrasında polis maaşları değişti. Buna göre; 13 bin 747 TL olan polis maaşı yüzde 25 zamla birlikte 17 bin 871 TL'ye, başkomiser maaşı ise 15 bin 810 TL'den 20 bin 553 TL'ye yükseldi.

Hostes ne kadar maaş alıyor?

Eğer devlet sigortasını öder ve maaşını verirse bu insanları tutabiliriz. Hem işsizlik oranı azalır hem de gençleri elde tutmuş oluruz. Şu an en düşük çoban maaşı 6-7 bin lira arasında değişiyor. Öyle çobanlar var ki bir yılda 150 bin lirayla memleketlerine dönüyorlar.

Çobanlar ne kadar maaş alıyor?

büro yönetimi ve sekreterlik mezunu olan pek cok erkek bulunmaktadır. ama genelde aldıkları egitimle yapabilecekleri baska meslekleri tercih ederler. bu nedenle is hayatında erkek sekretere rastlamak pek mumkun degildir. genellikle islami inancları baskın olan kurumlarda rastlanabilir.

Bir sekreter maaşı ne kadar?

Sekreter, bir şirket veya yönetici için temel büro, organizasyon ve ofis sorumluluklarını yerine getiren kişiye verilen mesleki unvandır. Sekreter, ofise gelen insanlara profesyonel bir karşılama sunarak iş imajını yansıtır.

Erkek sekreter var mı?

Klinikte görev yapan uzman doktor 6 bin 200 ile 8 bin 100 Euro (132 bin 200 TL), başhekim ya da idari görevli doktor ise ayda 7 bin 700 ile 10 bin 600 Euro (172 bin 250 TL) arasında kazanıyor. Başhekim ya da yönetici pozisyonunda bu rakamlar ortalama ikiye katlanıyor.

Sekreter nasıl bir meslek?

Nasıl Asistan Olunur? Üniversitelerin, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünden lisans derecesi ile mezun olarak asistan olunabilmektedir. Farklı bir bölüm mezunu olup asistan olmak isteyen kişiler için asistanlık sertifika programları bulunmaktadır.