selgd hisse yorum

Selçuk Gıda satıldı mı?

Selçuk Gıda, İzmir'deki salamura, hazır yemek ve fermante ürünler fabrikasını 4.4 milyon YTL'ye Euro Gıda'ya sattı.

Selgd hisse ne üretiyor?

Şirket, başta incir, üzüm, kayısı, sultaniye üzüm, ceviz ve fındık olmak üzere kuru meyve işleme, ambalajlama, ithalat ve ihracatı ile uğraşmaktadır.

Selgd Hisse hangi pazarda?

(Şirket) paylarının, Kotasyon Yönergesi'nin 36. Maddesi kapsamında, 29/03/2021 tarihinden itibaren Alt Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.

Selçuk Gıda sahibi kimdir?

Yukarıda anlattığım durum Selçuk Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Eliya Alharal, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Vittorio Franco, ve Yönetim Kurulu Üyeleri Timurhan Berkan ile Eliya Alharal'ı kapsıyor.

Gesan hisse kimin?

GESAN Kime ait? GESAN, %23,19 oranında ALİ GÖKHAN ÖZTÜRK %29,38 oranında DİĞER %41,46 oranında MUHİTTİN BEHİÇ HARMANLI %5,97 oranında RAMİN MALEK iştiraklerine aittir.

Selçuk Gıda kime ait?

Yukarıda anlattığım durum Selçuk Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Eliya Alharal, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Vittorio Franco, ve Yönetim Kurulu Üyeleri Timurhan Berkan ile Eliya Alharal'ı kapsıyor.

Gesan hisse ne is yapar?

GESAN Faaliyet Alanı Nedir? GESAN Faaliyet alanı Elektrik enerjisi üretimi, iletimi ve dağıtımı için gerekli santralleri, alışveriş merkezleri, konut, bina, hastane, turizm ve benzeri her türlü tesislerin, elektrik sistemlerini tesis etmek, kurmak, montajlarını yapmak olarak gözükmektedir.

Krvgd hisse ne iÅŸ yapar?

KRVGD Faaliyet alanı Yumuşak şeker, sakız, sert şeker, draje çikolata, sürpriz yumurta ve oyuncaklı ürün kategorilerini içeren şekerleme üretimi ve satışı olarak gözükmektedir.

Selgd ne iÅŸ yapar?

SELÇUK GIDA ENDÜSTRİ İHRACAT İTHALAT ANONİM ŞİRKETİ, gıda endüstrisi sektöründe faal Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirket, başta incir, üzüm, kayısı, sultaniye üzüm, ceviz ve fındık olmak üzere kuru meyve işleme, ambalajlama, ithalat ve ihracatı ile uğraşmaktadır.

GESAN cezası ne zaman bitiyor?

Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında GESAN.E payları 11/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 09/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek.

GESAN en yüksek kaçı gördü?

GESAN Hisseleri 2023 yılı içerisinde en yüksek 302.5 TL, en düşük ise 16.42 TL'den işlem görmüştür.

GESAN ne üretiyor?

Enerjinin üretimi, iletimi ve dağıtımı gibi tüm aşamalarına ek olarak izlenmesi, kontrolü ve otomasyonu alanlarında; yani enerjinin akıllı hale getirilmesi konusunda geniş ve deneyimli mühnedis kadromuz ile hem donanım hem yazılım olarak anahtar teslim çözümler sunuyoruz.

427 TL Ne cezasi?

Alkol testine itiraz etmek 3 bin 836 TL'den 8 bin 551 TL'ye, muayenesiz araçla trafiğe çıkmak ve yasak olan yerde sollama yapmak 427 TL'den 951 TL'ye yükseldi. Alkollu araçla ilk yakalanmada 4 bin 64 TL, ikinci defa alkollu araç kullanmaktan yakalanma 2 bin 286 TL'den 5 bin 96 TL olacak.

196 TL trafik cezası nedir?

Trafik kurallarına uymayan yayalar, kask ve koruma gözlüğü takmayanlar ve araçlardan çöp atanlar da 2022 yılında 196 TL ceza ödeyecek.