selçuklu uluslararası spor ve kongre merkezi

Selçuklu Kongre Merkezi kim işletiyor?

Ulusal ve uluslararası kongre, toplantı, fuar, sergi, müzikal, tiyatro, konser gibi her türlü bilimsel, kültürel ve sanatsal faaliyetler gerçekleştirilebilen SKM, Jalal A.Ş. tarafından işletiliyor.

SKM kaç kişilik?

Anadolu'nun dünyaya açılan kapısı Selçuklu Kongre Merkezi 35.000 m² kullanım alanına sahiptir. 14 salondan oluşan SKM'nin 45 kişiden 2000 kişiye kadar kapasiteli salonları verimli bir ortam sağlamaktadır.

Kongre Merkezi kaç kişilik?

Her katta 2 bin 500 metrekareyi bulan fuayelerin de yer aldığı kongre merkezinin hemen yanına inşa edilen 3 bin metrekarelik iç bahçe alanları, sergi sonrası kongre merkezine entegre edilerek kapasitesi 9 bin 500 kişiye yükseltilebilmektedir. Kongre merkezi, EXPO 2016 Antalya alanının doğusunda yer almaktadır.

Konya oditoryum kaç kişilik?

FotoÄŸraf: Konya Oditoryum 1700 m2 alana sahip, maksimum 880 kiÅŸi kapasitelidir.

SKM ne zaman kuruldu?

Açılışı 29 Ekim 2017 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilmiştir. Selçuklu Kongre Merkezi, 35.000 m² kullanım alanına sahiptir. 14 salondan oluşan SKM'nin 45 kişiden 2000 kişiye kadar kapasiteli salonları verimli bir ortam sağlamaktadır.

Oditoryumda neler olur?

Oditoryum kelimesi Latince kökenli olup işitmek anlamına gelmektedir. Antik Roma'da bilginleri dinlemek amacıyla halkın toplandığı geniş alana isim olarak verilmiştir. Eski çağlardan günümüze uzanan anlamıyla oditoryum; konferans, seminer, konser gibi etkinliklerin veya tiyatro gösterilerinin yapıldığı geniş salondur.

Büyük kongre nedir?

Büyük kongre: Madde 14 – Siyasi partinin en yüksek organı büyük kongredir. Büyük kongre, seçilmiş üyeler ile tabii üyelerden oluşur.

Kongre turisti ne demek?

Kongre turizmi, ülkeye varlıklı ziyaretçi çeken bir turizm kolu. Kongrelere katılmak için gelenler, varlıklı, iyi eğitim görmüş, alışverişte cömert, kongre süresi sonunda ülkede kalarak tarihi ve turistik bölgeleri ziyaret etmek isteyen ziyaretçiler.

Selçuklu Kongre Merkezi kimin?

Selçuklu Belediyesi, Konya'ya bir Kongre Merkezi kazandırıyor. Projesi Melkan ve Murat Tabanlıoğlu'na ait.

Selçuklu başkanı kim?

Ahmet Pekyatırmacı, 1971 yılında Konya'da doğdu. 19 Mayıs İlkokulu'nu ve Konya İmam Hatip Lisesi'ni bitirdikten sonra Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1993 yılında mezun oldu.

Selçuklu Devleti Yahudi mi?

Büyük Selçuklu İmparatorluğu (Eski Anadolu Türkçesi: آلى صلچوك, romanize: Al-i Selçuk), Orta Çağ'da Oğuz Türklerinin Kınık boyu tarafından kurulan İranlılaşmış, Türk, Sünni Müslüman bir imparatorluk.

Neden Selçuklu ismi?

Kuruluşu. Selçuklular, Orta Doğu'da devletler kurarak 300 yıl boyunca egemen olmuş, Oğuzların Kınık boyundan bir Türk hanedanıdır. Adı, hanedanın kurucusu Selçuk Bey'den gelir.

Selçuklu soyu nereden gelir?

Selçuklular 24 Oğuz kabilesinden Kınık boyuna mensupturlar. Oğuzlar 10. yüzyılda Sir-i Derya (Seyhun) ile Hazar Denizi'nin doğusu ve Aral Gölü arasındaki bölgede yaşarken Kınık boyu da bunların arasında Sir-i Derya suyunun ağzına yakın oturmakta idi.

Selçuklu Kongre Merkezi kaç kişi?

Selçuklu Kongre Merkezinin hizmet ve servis konusundaki deneyimli kadrosu, son teknoloji ve eşsiz mimarisi, açık ve kapalı alanları ile aynı anda 5000 kişiyi ağırlama kapasitesiyle her ihtiyaca cevap verebilecek niteliktedir.

Selçuklu Kongre Merkezi kime ait?

Selçuklu Belediyesi, Konya'ya bir Kongre Merkezi kazandırıyor. Projesi Melkan ve Murat Tabanlıoğlu'na ait.