signature garden avanos hotel & spa

Q Hotel kimin?

Q Hotel; AydiÅŸ Turizm ve Otelcilik Ltd.

Wyndham otel sahibi kimdir?

Wyndham Grand İzmir Özdilek Oteli bir Özdilek Holding yatırımıdır.

Aldino Hotel kimin?

ATİD - Aldino Residence Hotel sahibi Coşkun Arslan'ı ATİD... | Facebook.

Ramada otel sahibi kim?

HAKKIMIZDA | Ramada Plaza By Wyndham Trabzon. Başaran Yatırım Holding'in bir parçası olan Başaran Otelcilik & Turizm İşletmeleri A.Ş.'nin mülk sahibi olduğu Ramada Plaza Trabzon, yine aynı şirket tarafından Ramada Inc. Lisans'ı altında işletilmektedir.

La Quinta otel sahibi kim?

Kuzey Amerika ve Latin Amerika'da bulunan 900'ün üzerindeki oteliyle üst-orta segmentte faaliyet gösteren La Quinta, 2018 yılında Wynhdam tarafından satın alınmıştı.

D Resort sahibi kim?

Otellerde de satış sürecini hızlandıran Ferit Şahenk'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Doğuş Grubu'nun D Resort markasıyla 4 oteli bulunuyordu. Bu otellerden Marmaris'te yer alan 288 odalı D -Resort Grand Azur'u 2019 yılında Alman turizm şirketi TUI Travel'a bağlı TT Hotels Turkey devralmıştı.

Mövenpick Hotel sahibi kim?

2014 yılı itibarıyla, işletme merkezi Vevey'de (İsviçre) bulunan 'Nestlé Super Premium' adlı bir yan kuruluş tarafından işletilmektedir.

Grand Hotel sahibi kim?

Grubun temellerini atan Şirket 1953 yılında Denizli, Babadağ'da Mehmet Zorlu tarafından kurulmuştur. Zorluteks Tekstil, bünyesinde yer alan perde ve ev tekstili üretim tesisleri, pazarlama şirketi ve dünyaca ünlü markaları ile ev tekstilinin lider kuruluşlarındandır.

Signature otel kimin?

Signiture otel markası ve şirketin yatırımlarıyla ilgili TurizmGüncel'e bilgi veren Honest Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci, yüzde 100 Türk işletmesi olarak turizm sektörüne imza atmak amacıyla yola çıktıklarını belirtti.

Sheraton otel sahibi kim?

Sheraton Hotels and Resorts, Marriott International'a ait uluslararası bir otel zinciridir.

Sayın Ahmet Nazif Zorlu ve Sayın Zeki Zorlu ticaret hayatına Trabzon'da atıldılar. Trabzon'a olan ilgi ve tutkuları nedeniyle bu kente bir yatırım yapmak isterler. 1990'lı yıllarda şehirde duyulan 5 yıldızlı otel ihtiyacını karşılamak amacıyla bir otel yapmaya karar verirler.