sınırsız iletişim pass paketi ne demek

Vodafone çark yok mu?

Hediye Çarkı Kampanya Esasları Kampanya 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için abonelerin Vodafone Yanımda'nın en güncel sürümünü yüklemeleri gerekmektedir.

Vodafone 20 GB hediye nasıl alınır?

Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.

Vodafone 10 GB hediye nasıl alınır?

Kampanya tarihleri arasında, KATIL GB yazıp 2020'ye gönderen ve faturasına yansıtarak harcama gerçekleştiren kullanıcılar kampanyaya katılım sağlayabileceklerdir.

Vodafone 3 GB hediye nasıl alınır?

www.vodafone.com.tr/seviyoruminterneti adresinden ya da 'Vodafone Yanımda' uygulamasından erişilebilen 'Seviyorum İnterneti' platformundan, Vodafone kullanıcısı olsun olmasın, herkes yararlanabiliyor. Anketi tamamlayan herkese 3 GB mobil internet, bir kişiye de çekilişle '5 yıllık internet' hediye ediliyor.

Hediye 10 GB nasıl yapılır?

Belirtilen koşulları sağlayan müşteriler, belirtilen tarifelere geldikleri ilk 30 gün içerisinde HEDIYE 10 yazıp 5555'e SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir.

Vodafone 10 GB hediyesi nasıl yapılır?

6 aydır Vodafone Mobil Ödeme kullanmamış kullanıcılar ise 10GB internet fırsatından yararlanabilecektir. Kullanıcı kampanya tarihleri içerisinde, harcama işleminden önce veya sonra KATIL GB yazıp 2020'ye göndermelidir, katılım SMS'i göndermeyen kullanıcılar kampanyadan faydalanamaz.

Bedava internet Vodafone nasıl yapılır?

Kampanyaya katılmak için, 1GB Destek Paketi için DESTEK1, 2GB Destek Paketi için DESTEK2, 1903 Destek Paketi için BJK1903 yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Vodafone seviyorum 3 GB nasıl yapılır?

Vodafone bedava 1 GB internet nasıl yapılır?

Sınırsız Sosyal Medya Paketi ile Facebook, Instagram ve Twitter uygulamaları internetinizden yemez. Dilediğiniz gibi sınırsızca kullanabilirsiniz.

Vodafone bedava 5 GB nasıl yapılır?

Sosyal Paket koşulları nedir? Sosyal Paketi'yle cepten 7 gün boyunca Facebook, Instagram ve Messenger uygulamalarına ek bir ücret ödemeden erişebilirsiniz. Sosyal Paket aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece hattınızda yeteli kontor bulunması taktirde 8. gün yenilenir.

Sosyal pas paketi ne demek?

Hiçbir kota olmadan ve kota aşımı korkusu yaşamadan kullanabileceğiniz anlamına gelir. İnternet kullanımlarında bir limit yoktur. Üstelik kullanımlarınız ne kadar olursa olsun hiçbir şekilde internetinizde yavaşlama olmaz.

Sınırsız sosyal paket ne?

Sınırsız Sosyal Medya Paketi ile Facebook, Instagram ve Twitter uygulamaları internetinizden yemez. Dilediğiniz gibi sınırsızca kullanabilirsiniz.

Sosyal paket içinde ne var?

Facebook ve Twitter için paketin adil kullanım kotası 5 GB'tır. 5GB kullanım kotası dolduğunda, hatta tanımlı başka internet paketi yoksa internet erişim hızı 1 Kbps olarak devam edecektir. Ek Sosyal İnternet Paketi ile birlikte 20 MB internet paketi verilecektir.

Sınırsız internet paketi nedir?

​​Sosyal Medya Ek Paketleri ile sosyal medyanın keyfini doya doya yaşayın! Katılmak için SOSYAL 10GB yaz 2200'a gönder. Facebook ve Twitter uygulamalarında geçerli 10 GB Paket fiyatı 62 TL'dir.

Sınırsız sosyal neleri kapsıyor?

Yenileme esnasında müşterinin hesabında yeterli TL yok ise, 29 gün boyunca bakiye takip edilir ve yükleme yapıldığı anda Yıkılan Paket otomatik olarak tanımlanır. Bakiye yetersizliğinden dolayı otomatik yenilemesi iptal olan müşteriler, tekrar KAYIT yazıp 1991 'e göndererek, Yıkılan Paket'i alabilirler.

5 GB sosyal paket nedir?

Adil kullanım politikaları gereği 8 Mbit/s ve limitsiz tarifelerde işletmecilerin belirlediği adil kullanım noktası 15 GB! Abonenin ay içerisindeki kullanımı 15 GB'ı geçtiği anda internet hızı bir sonraki fatura kesimine kadar 512kbit/s 'e düşürülüyor.

Sosyal paket ne kadar?

En Uygun Sınırsız İnternet Fiyatları

Çünkü özgür internetin herkesin hakkı olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle, en uygun sınırsız interneti sunuyoruz. Sınırsız internete ulaşmak için mevcut internetiniz varsa iptal ettirmenize de gerek yok. Kurulum ücreti ödemeden ücretsiz olarak TurkNet'e geçebilirsiniz.

Yıkılan Paket ne demek?

Hiçbir kota olmadan ve kota aşımı korkusu yaşamadan kullanabileceğiniz anlamına gelir. İnternet kullanımlarında bir limit yoktur. Üstelik kullanımlarınız ne kadar olursa olsun hiçbir şekilde internetinizde yavaşlama olmaz.

Sınırsız internet kaç gb den sonra yavaşlar?

Ancak bununla beraber ortalamanın üzerinde bir internet kullanımı için hız limiti önemli. Genel anlamda 50 mbps ile 100 mbps arasındaki hız, iyi bir internet deneyimine imkan veriyor.