solidcam 2013 türkçe yama

Solidcam ne zaman çıktı?

Yazılımın ilk versiyonunu 1995`te piyasaya çıkardıktan sonra 1997 yılında Dassault Systemes tarafından satın alındı. Windows'a entegre ilk 3 boyutlu katı modelleme (3D CAD) yazılımıdır. SolidWorks, internette bulunabilecek birçok ücretsiz eğitim notu ile kolaylıkla öğrenilebilir.

Solidcam zor mu?

Açıklama. Solidcam yazılımı dünyada en kolay arayüze sahip ve en kolay öğrenilen yazılım olma özelliğini korumaktadır. Küçük ve orta ölçekli pek çok firmada kullanılmakta olan bu yazılım, tasarım dünyasında ençok kullanılan Solidworks yazılımı ile entegre çalışmaktadır.

Solidcam kimin?

SolidWorks Corporation 1993 yılında Jon Hirschtick tarafından Concord, Massachusetts`te kuruldu. Yazılımın ilk versiyonunu 1995`te piyasaya çıkardıktan sonra 1997 yılında Dassault Systemes tarafından satın alındı. Windows'a entegre ilk 3 boyutlu katı modelleme (3D CAD) yazılımıdır.

Solidcam nerelerde kullanılır?

makine üretimi, elektronik, medikal, tüketici ürünleri, makine tasarımı, otomotiv, uzay ve savunma endüstrisinin yanı sıra plastik enjeksiyon, sac kalıpları ve hızlı prototipleme kuruluşlarında da yaygın olarak kullanılmaktadır.

Solidcam hangi ülkenin?

8 GB RAM; 16 GB önerilir. 2 GB boş disk alanı; 5 GB önerilir. 2 GB veya daha fazla GPU RAM; 4 GB önerilir.

Solidcam kaç gb?

SOLIDWORKS® CAM, tasarımlarınızı geliştirme döngüsünde üretilebilirlik için daha önceden hazırlamanıza olanak sağlayan SOLIDWORKS CAD'in tüm sürümlerine bir eklentidir. Bir tasarım tamamlanana kadar beklemek zorunda olan üretim görevleri artık tasarım süreciyle eş zamanlı olarak gerçekleştirilebilir.

Solidcam ile neler yapılabilir?