son yaz 7. bölüm full izle

Son Yaz Savcının Karısı öldü mü?

Kara ailesine suikast düzenlendi ve bunun sonucunda Canan öldü!

Akgünün annesini kim öldürdü?

Akgün 8 yaşındayken ailecek tatile gittikleri sırada araçlarını yüzü kar maskeli bir kişi durdurdu. Elindeki silahı arabaya doğrultan kişinin yanına giden Selçuk Taşkın, onu tutmaya çalışırken silah patladı ve Gökhan ve Akgün'ün annelerine isabet etti kurşun. Gökhan, tüm bunları anlatamadan öldü.

Son Yaz savcının kızı kim?

Öncelikle FOX ekranına hoş geldiniz :) Sizi 'Son Yaz' dizisinde Yağmur karakteriyle izliyoruz. Yağmur 18 yaşında, Savcı Selim Kara ve Canan Kara'nın kızı.

Son Yaz Canan neden öldü?

Final. Canan Kara öldü! Kara ailesine suikast düzenlendi ve bunun sonucunda Canan öldü!

Ali Ekber kim öldürdü?

İstanbul Sarıyer'de meydana gelen Ali Ekber Akgün suikastının faili Nacip G., başında peruk ve üzerinde silahıyla yakalandı. Nacip G.'nin üzerinde bulunan silahın ABD menşeli olduğu öğrenildi. İstanbul güven timleri şubesi ekiplerinin, son 1 ayda 30'u aşkın ABD menşeli silahlardan yakaladığı öğrenildi.

Akgünün abisi kim olacak?

Olgun Toker, Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz'ın hayat verdiği Akgün karakterinin abisi Gökhan karakterini canlandıracak.

Savcının babası kim?

Son Yaz dizisi reytinglerde istediği başarıyı ikinci sezonda yakalayamadı. Cuma akşamları ekrana gelen dizi yeni sezonda reytinglerin düşmesi ile Cumartesi gününe kaydırılmış ama reyting konusunda istenilen başarı elde edilemeyince final kararı almıştı.

Son Yaz neden erken final oldu?

Son Yaz Dizisinin Savcı Selim'i Ali Atay'da Diziden Ayrılıyor!

Son Yaz Savcı diziden ayrılıyor mu?

bu finalde tek sevindiğim nokta, yağmur toksiğini bir daha izlemeyecek olmam. finali anlamayanlar için söyleyeyim. canan'ın katili, halil sadi'nin evli olduğu kadın.

Son Yaz cananın katili kim?

Sare Akay 'Son Yaz' evrenine sırlarıyla birlikte girecek ve bütün dengeleri değiştirecektir. Kendine güvenen, acımasız, sabit fikirli, esprili ve inatçı bir kadın olan Sare Akay bir istihbarat çalışanıdır. Analitik zekaya sahiptir ve yaratıcıdır. Organize suçlarla mücadele için kurulan özel bir ekibin başına geçer.

Son Yaz Sare'nin amacı nedir?

Daha önce bizler Savcı Selim Kara'nın Akgün'ün abisi olabileceğini tahmin etmiştik; ancak Akgün'ün abisi için diziye yeni bir oyuncunun dahil olacağı da kesinleşmiş oldu.

Akgün ve savcı kardeş mi?

Dizi, 16 Ekim 2021 tarihinde yayımlanan 26. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Son Yaz Canan Kara katili kim?

Akgün Latifi öldürdü mü? Oysaki Akgün tabi ki Latif'i öldürmemiştir. Kanlı resmini çekip kimseye görünmeden kaçmasını ortadan kaybolmasını ister.

Son Yaz kimler katıldı?

Akgün, Gökhan ile konuşurken bir anlık silahına sarıldı ve abisini öldürdü. Bu sırada bir gece önce herkesin katıldığı eğlenceli bir düğünle Canan ve Selim tekrar evlendiler. Çocuklarının da mutluluktan uçtuğu ve birlikte İstanbul'a doğru yola çıktıkları anlarda yol çalışması yapan birileri aracı durdurdu.

Son Yaz hangi ay?

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel'in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'ın kaleme aldığı 'Son Yaz'ın çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul'da başladı, İzmir Çeşme'de devam edecek.

Akgün Latifi öldürdü mü?

Ve o gün geldi çattı, dizi geçtiğimiz akşam yayınlanan 31. bölümü ile ekranlara veda etti.

Akgün kimi öldürdü?

Kara ailesine suikast düzenlendi ve bunun sonucunda Canan öldü!