sonradan sunroof

Sunroof neden su alır?

Sunroof giderlerinin tıkanmasının en büyük sebebi, sunroof kızaklarında zamanla biriken kirdir. Sunroof kızakları belirli periyotlarla temizlendiği takdirde; tahliyeler tıkanmaz bu sayede de araç içerisine su alma gibi bir problemle karşı karşıya kalmazsınız.

Uzun yolda sunroof açılır mı?

güneşli havalarda (perdesi olsa dahi) rahatsız eder. kısa mesafede açmak anlamsızdır, açması kapaması çok uzun sürer. uzun yolda hız yapıldığı için tercih edilmez.

Sunroof diğer adı nedir?

Sunroof; araçların üzerinde yer alan ve açılıp kapanabilen cam bölmelere denir. İngilizce bir kelime olan sunroof, dilimize 'cam tavan' ya da 'açılır tavan' olarak geçmiştir.

Sunroof güvenli mi?

Araçlarda Sunroof Cam Tavan Güvenlik Düzeyi

Oldukça kalın olan bu cam türü, diğer cam tavanlar ile karşılaştırıldığında yüksek güvenlik sağlamaktadır. Kazanın şiddetine ve aracın takla atması durumlarına karşı güvenlik sistemlerini devreye soka bu sistem aynı zamanda yan tavan dirsekleri ile koruma sağlamaktadır.

Sunroof ne ile yağlanır?

Sunroof YaÄŸlama iÅŸlemi

yağlama işleminde birçok markanın üretmiş olduğu yağlayıcıları kullanabilirsiniz. Ben kendi aracımda loctite markasının Multi-Spray ini kullanıyorum gayet de memnunum yağlamasının yanı sıra hem temizliyor hem de nemi uzak tutarak paslanmaları da engelliyor.

Arabada tavandaki cama ne denir?

Halk arasında araba sanrufu olarak da bilinen bu terimi tavan penceresi olarak çevirmek mümkün. Elektrikle çalışan ve pratik bir kullanıma sahip olan sanruflar, tek bir dokunuşla açılabiliyor. Kademeli olarak açılan bu cam bölmelerde dilerseniz pencereyi tamamen açabilir veya küçük bir aralık bırakabilirsiniz.