sorgun antalya otobüs bileti

Yozgat Sorgun dolmuş kaç TL?

Sorgun kaç tane köyü var?

Toplam 84 köy bulunmaktadır.

Istanbul Sorgun kaç para?

Sıkça Sorulan Sorular. Ankara - Sorgun otobüs bileti ne kadar? Ankara - Sorgun arası otobüs bileti fiyatları 140.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 147.50 TL'dir.

Ankara Sorgun kaç para?

Ve yüzölçümü 1769km. karedir. Sorgun,toplamda 100.000 civarındaki nüfüsuyla Yozgat'ın en büyük ilçesidir.Yozgat İl Merkezine'ne 35 km uzaklıkta olan ilçe doğuda Akdağmadenive Sraykent, batıda Yozgat Mekez İlçesi, güneyde Sarıkaya,Kuzeyde Aydıncık ve Çekerek İlçeleri ile çevrilidir.

Yozgat mı büyük Sorgun mu?

81 adettir. nüfusu olmayan boş köyler de olduğu söyleniyor.

Yozgat Alevi köyleri kaç tane?

Sorgun tarihi eserler açısından çok önemli bir merkezdir. İlçenin gurbetçi miktarının hayli yüksek olması da yaz aylarında ekonomik hareketlilik sağlamaktadır.

Sorgun'da Ne MeÅŸhur?

Sorgun, Yozgat'ın bir ilçesidir.

Sorgun il mi ilçe mi?

Çekerek - Ankara arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 5 saat 12 dakika sürmektedir.

Yozgat'ın En Büyük İlçesi: Sorgun.

Sorgun Ankara kaç TL?

Kültür ırkında ilk sırayı Montofon ırkı melezi ile Montofon ırkı almaktadır. Merkez, Akdağmadeni, Çekerek, Kadışehri, Sorgun ve Yerköy ilçelerimizde süt sığırcılığının yanı sıra besicilik de yaygındır.

Yozgat Sorgun mu?

Böylece 6 lira 70 kuruş olan indirimsiz toplu taşıma ücreti 8 TL'ye yükseldi. 5.70 olan emekli ve öğretmen taşıma ücreti 7 TL, 3.40 TL olan öğrenci 4 TL olurken, aktarma ücreti ise 2.5 TL oldu.

Ankara Yozgat Çekerek otobüs kaç saat?

En ucuz Yozgat - Ankara otobüs bileti 119,00 TL'dir.

Yozgat'ın en büyük ilçesi hangisi?

Zam ile 5 lira 20 kuruş olan toplu taşıma ücreti 6 lira 70 kuruşa yükseldi. 4.50 TL olan emekli ve öğretmen taşıma ücreti 5.70 TL, 2.65 TL olan öğrenci 3.40 TL olurken, aktarma ücreti ise 2 TL oldu. Kullan at bilet fiyatı ise 6 TL'den 7.50 TL'ye çıktı.

Yozgat'ın Hangi hayvanı meşhur?

TRAMVAY İLE YOLCULUK YAPABİLMEK İÇİN

Yedi yaş altındaki çocuklar, yanlarında ebeveynleri bulunmak kaydıyla, ücretsiz yolculuktan yararlanırlar. Engelli refakatçileri, ağır engelli olan kişi ile birlikte önce ağır engelli kartı sonrasında refakatçi kartını okutarak, ANTRAY'dan ücretsiz olarak faydalanabilirler.

Öğrenci kaç basıyor Antalya?

Buna göre, metroda tam biniş 4,20 TL'den 5,25 TL'ye, indirimli 3,60 TL'den 4,50 TL'ye, öğrenci ise 1,80 TL'den 2,25 TL'ye çıktı.

Yozgat izmir kaç TL?

İNDİRİMLİ Kart ücreti 25.00 TL´ dir. İndirimli Kartları başvuru formumuzun arka tarafında belirtilen kart tipine göre gerekli evraklarla birlikte kart merkezlerimizden temin edebilirsiniz.

Yozgat Ankara bilet kaç lira?

Alınan kararla birlikte toplu ulaşıma ortalama yüzde 20 oranında zam yapıldı. Böylece 6 lira 70 kuruş olan indirimsiz toplu taşıma ücreti 8 TL'ye yükseldi. 5.70 olan emekli ve öğretmen taşıma ücreti 7 TL, 3.40 TL olan öğrenci 4 TL olurken, aktarma ücreti ise 2.5 TL oldu.