storytel iÅŸ baÅŸvurusu

Storytel üyelik kac tl?

Ayda ₺32,99'dan başlayan abonelik seçenekleriyle Storytel'i şimdi dene!

Kitap okumak mı dinlemek mi?

Okumanın dinlemekten daha faydalı olduğuna dair bir kanıt yok. Tabii ki, okumak öğrenmenin en iyi alternatiflerden biri. Fakat okumayı bir de dinleme ile desteklediğinizde çok daha iyi sonuçlar elde etmeniz mümkün. Sesli kitaplar önceki bilgilerinizi kalıcı hale getirmek için harika bir yöntem.

Storytel in sahibi kim?

Storytel 2006 yılında Jonas Tellander ve Jon Hauksson tarafından İsveç'te kurulmuştur. 2016 yılında İsveç'in en büyük kitap yayıncısı Norstedts Förlag ve Danimarkalı kitap servis hizmeti Mofibo'yu satın alarak bünyesine katmıştır.

Kitap okumak miyop yapar mı?

Yapılan araştırmaların neredeyse hiçbiri, kitap okurken ortamda bulunan ışık ile herhangi bir göz kusuru (miyop, astigmat, hipetmetropi, vb.) arasında güçlü bir bilimsel bağlantı ortaya koyamamıştır. Özellikle yetişkinlerde göz yorgunluğunun göz bozulması ile ilişkisi tespit edilememiştir.

Kitap okumak sınavda işe yarar mı?

Düzenli kitap okumak öncelikle sınav sorularını okurken dikkatimizi daha uzun sürelerle soruda tutabilmeyi sağlar. Çünkü kitap okurken de kitap sayfalarında uzun süre odaklanırız. Kitap okumak kelime dağarcığımızı geliştirir ve sınavda bilmediğimiz kelime ile karşılaşma riskimiz azalır.

Kitap okumak zihni açar mı?

Araştırmalar, kitap okuyan insanların başkalarının duygularını ve inançlarını anlama konusunda yüksek bir yetenek geliştirdiğini göstermiştir. Araştırmacılar bu yeteneğe 'zihin teorisi' demektedir.

Storytel yıllık ne kadar?

Her ay otomatik olarak yenilenen Aylık Storytel Sınırsız abonelik seçeneği ₺47,99. 12 ay süresince sınırsız olarak kullanabileceğin Storytel Sınırsız Yıllık seçeneğine ise %40 indirimle tek çekimde ₺344,99 öde. Storytel Sınırsız aboneliğini hemen başlat ve Storytel'in zengin kitap dünyasını keşfetmeye başla.

Audible kaç TL?

Sadece 19,99TL karşılığında aylık abonelik, 149,99TL karşılığında yıllık abonelik satın alabilirsiniz. Yıllık abonelik tercih edildiğinde, 14 günün sonunda kartınızdan ödeme alınacaktır.

Dinlebi ücreti ne kadar?

fiyati da yakın 20tl (storytel 30). aile üyeliği getirmişler aylık 30 tl. güzel düşünülmüş yine. uygulama tasarımı hoşuma gitti. clip alma özelliği iyi düşünülmüş.

Storytel internetsiz dinlenir mi?

Storytel dünyasında sınır yok! İstediğin kitabı, istediğin kadar dinleyebilir ve okuyabilirsin. Cihazına indirdiğin sesli kitaplar ve e-kitaplar, internet bağlantısına ihtiyacın olmadan, çevrimdışı olarak yanında.

Storytel üyeliği kaç TL?

Ayda ₺32,99'dan başlayan abonelik seçenekleriyle Storytel'i şimdi dene!

Storytel ücretsiz kitap var mı?

Storytel ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliği ile onlarca sesli kitap ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. Koronavirüs nedeniyle evlere kapandığımız şu günlerde e-kitap ve sesli kitaplara talep arttı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, vatandaşların sesli kitaplara ücretsiz olarak erişmesi için önemli bir iş birliği yaptı.

Storytel e-kitap var mı?

Sesli kitap uygulaması Storytel, Türkçe e-kitapları da kullanıcılarına sunmaya başladı.

Storytel aylık ne kadar?

Ayda ₺32,99'dan başlayan abonelik seçenekleriyle Storytel'i şimdi dene!

Storytel kac gun ucretsiz?

Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden fırsattan yararlanabilirsiniz.

Audible ücretsiz mi?

Ücretsiz mobil uygulamanız ile istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde, ister evde, ister işe gidip gelirken veya spor salonunda ya da günlük işlerinizi yaparken sesli kitaplar dinleyebilirsiniz.

Storytel ücreti ne kadar?

Sesli kitapların dünyasını keşfet. Binlerce sesli kitap ve e-kitap telefonunda ve tabletinde. Ayda ₺32,99'dan başlayan abonelik seçenekleriyle Storytel'i şimdi dene!

Storytel internet yiyor mu?

Kitaplarını çevrimdışı kaydederek internet bağlantın olmadan dilediğin yerde dinleyebilirsin. Kitabı çevrimdışı kaydettiğinde cihazında açık bir internet bağlantın olsa bile indirdiğin çevrimdışı kitabı dinlerken internet paketinden kullanmazsın.

Audible ücretli mi?

Amazon'un sesli kitap platformu Audible, koronavirüs sebebiyle kaynaklarını ücretsiz olarak erişime açtı. Yalnızca giriş yaparak milyonlarca kitap arasından dilediğinizi dinlemeye başlayabilirsiniz! *Audible normal zamanlarda aylık 14.95$ karşılığında hizmet veriyor.