sude yalçınkaya annesi

Master ÅŸef Dilara kimdir?

Liseyi Turizm Anadolu Lisesi'nde okuyan yarışmacı, ardından Turizm Otel İşletmeciliği bitirdi. 24 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılan Başaran, 15 yaşında sektöre stajyer olarak adımını attı. İstanbul'un en iyi otellerinden birinde bu mesleğe başladığını ve 7-8 yıldır da bu şekilde devam ettiğini belirtiyor.

Ayaz nereli?

Yarışmaya Ankara'dan katılan Ayaz Abdurrahman Geçer, aslen Şırnak Silopi doğumlu. 23 yaşındaki Ayaz, 13 yıldır Ankara'da yaşıyor. Mesleğe ilk bulaşıkhanede başlayan Ayaz, şu an Ankara'da restoranlarda çalışıyor.

MasterChef Burak Kaya kimdir?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Burak 1991 doğumlu ve oyunculukla ilgileniyor. Hollywood'da küçük bir rolde oynayan Burak, daha önce reklam filmlerinde oynamış. Ara verdiği yemek macerasına ise 7 yıl sonra geri dönüş yapmış. Burak Kaya hangi yapımlarda rol aldığının sorulmasına üzerine, 'Şefim bir Hollywood filmi vardı.

MasterChef Görkem kaç yaşında?

Yarışmaya Ankara'dan katılan Görkem, 28 yaşında. Şerafettin Görkem Ünal, aşçılık yapmaktadır.

MasterChef Burak Kaya kaç yaşında?

Burak Kaya, 31 yaşında ve Çerkez kökenlidir. Yaş itibariyla MasterChef Türkiye 2022'nin en büyük yarışmacısıdır. Turizm ve Otelcilik Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi'nde yine Turizm ve Otelcilik eğitimi aldı. İkinci üniversitesini işletme bölümünde okurken yarıda bıraktı.

Emre Gel nereli?

Emre Fel 10 Ağustos 1998 yılında Amasya'nın ilçesi olan Taşova'da dünyaya geldi.

Åžef Dilara kim?

Masterchef 2021'in ana kadrosuna dahil olan Dilara, aslen Tekirdağlıdır. 24 yaşındadır ve yarışmaya İstanbul'dan katılmıştır. Tabaklarının sunumu ve lezzeti ile dikkat çeken isim, 6 yıldır profesyonel aşçılık mesleği ile uğraşmaktadır.

Murat ÅŸef kim?

Murat Özdemir, 1973 yılında aşçılar şehri Bolu'da dünyaya geldi. Aile geleneği olan aşçılık mesleğini sürdüren Murat Özdemir, küçük yaşlarda otel mutfaklarında çalışmaya başladı. MasterChef Murat, 1996 yılında Brüksel'deki Türk Büyükelçiliği'nde 4 yıl çalıştı.

Master Chef Dilara kimin akrabası?

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın anne tarafından akrabası olduğu iddia edilen Dilara Başaran izleyicinin de en çok desteklediği isimlerin başında geliyordu.

Mastır şefin Burcusu kim?

Burcu Önal, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında dünyaya geldi. 15 sene Asya'da yaşayan Önal, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, İbrahim Önal ile evlidir. Hayatında yaptığı ilk yemek 13 yaşındayken yaptığı mantıymış.

MasterChef Didem kim?

MasterChef'e yedeklerden dahil olan Didem Devay inşaat mühendisi. Yarışmacı aslen Kosova kökenlidir ve 26 yaşındadır. Mutfak geçmişi olmayan Devay 2 yıl boyunca şantiye şefliği yapmış. Didem Devay, yarışmada deneyim sahibi olarak mutfak şefliği yapmak istiyor.

Master şef Görkem kim?

Yarışmaya Ankara'dan katılan MasterChef Şerafettin Görkem Ünal, 28 yaşında ve aşçılık mesleğini sürdürüyor. Birinci eleme turunda ızgarada kırmızı kapya biber soslu ve mantarlı Norveç somon yemeğini sunan MasterChef Görkem, şeflerden evet oyu alarak üst tura çıkmayı başarmıştı.

Dilan KarataÅŸ kimdir?

Dilan Karataş 20 yaşında ve Malatyalı'dır. Mesleğe ilk olarak 13 yaşında komilik yaparak başlayan Karataş, okulla birlikte meslek hayatını da devam ettirdi. Rehber hocasının tavsiyesiyle Etiler Turizm Otecilik Lisesi'ni kazandığını anlatan yarışmacı, stajlarıyla birlikte birçok mutfakta bulunduğunu da ifade ediyor.

MasterChef Dilara hamile mi?

Roman Danslarıyla Ünlenen TikTok Fenomeni Dilara Kaçmaz Hamile Olduğunu Açıkladı!

Dilara evli midir?

Masterchef Dilara'nın bekar olduğu bilinmektedir. Ayrıca Dilara bekardır.

Åžef teki Dilara nereli?

Aslen Tekirdağlı olan yarışmacı yarışmaya İstanbul'dan katılıyor.

MasterChef Sergen kaç yaşında?

Sergen Özen, 25 yaşında yani 1996 doğumludur.

MasterChef Büşra nereli?

Aslen Denizlili olan Büşra Zambak, 25 yaşında ve 9 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapıyor. İstanbul'da yaşayan Büşra, Güler Sabancı gibi üst düzey yöneticilerin yemeklerinden sorumlu.

MasterChef Tahsin kaç yaşında?

23 yaşındadır ve aslen Trabzonludur. Doğma büyüme Kocaelili olan genç yarışmacı, yedi yıldır İstanbul'da yaşamaktadır. Masterchef yarışmasının iddialı isimlerinden birisidir.