sungurlar nerede çekildi

Şefkat Tepe neden kapandı?

Şakar, ayrılma gerekçesi olarak ise dizinin yayınlandığı STV'nin Başbakan Erdoğan ve Hükümeti hedef alan yayınlarını gösterdi. 2010 yılının Ekim ayından beri dizide rol alan Şakar yaptıkları anlaşmanın feshedilmesini istedi.

Samanyolu TV neden kaldırıldı?

Kanal, 2016 Türkiye askerî darbe girişimi sonrasında çıkartılan OHAL yasası kapsamında komple kapatılmıştır.

Şefkat Tepe hangi ilde çekiliyor?

Şefkat Tepe yasak mı?

Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan Şefkat Tepe dizi çekimlerine verdiği onayı iptal etti. hurriyet.com.tr'nin ulaştığı dizinin yapımcısı Salih Asan ise bu karar karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek ' Hakkımızı hukuk yoluyla arayacağız' dedi.

Yumurcak TV ne zaman kaldırıldı?

Kanal, 2016 Türkiye askerî darbe girişimi sonrasında çıkartılan OHAL yasası kapsamında 19 Temmuz 2016 tarihinde kapatılmıştır.

Samanyolu TV kanali kimin?

Samanyolu Haber; Samanyolu Yayın Grubu'na bağlı olarak 22 Ocak 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan haber kanalıydı. Gülen Hareketi'nin yayın grubu tespit edildikten sonra kardeş kanallarıyla birlikte 15 Kasım 2015'te Türksat tarafından uydudan çıkarılmıştır.

Samanyolu Haber hala var mı?

Konya Valiliği, Samanyolu TV'de yayınlanan 'Şefkat Tepe' isimli dizinin çekimlerine yasak getirdi. Konya Valiliği tarafından yapılan açıklamada İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, iptale gerekçe olarak 25 Ocak'ta yayınlanan bölümde Hz. Muhammed'e ilişkin görüntülerin basında tepkilere neden olması gösterildi.

Şefkat Tepe neden yasaklandı?

2010-2014 yılları arasında yayımlanan Şefkat Tepe dizisinin devamıdır. Başrollerinde Mert Kılıç, Bora Karakul, Dilara Büyükbayraktar, Merve Anlağan ve Mehmet Küçük yer almaktadır. 2015 yılında Samanyolu Medya Kuruluşu kanallarının Türksat yayınından çıkarılması nedeniyle dizinin çekimlerine son verilmiştir.

Sungurlar hangi köyde çekildi?

Samanyolu tv ve Şefkat Tepe AK Parti ile ters düştüğü zaman 'Kordon Celil' lakaplı Ertuğrul Şakar 'ben devletime yanliş yapmam' diyerek diziden ayrılmıştı. Şakar artık 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Sungurlar neden devam etmedi?

Sungurlar, ilk bölümü 25 Ekim 2014 tarihinde yayınlanan aksiyon, askerî, dram ve savaş türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. 2010-2014 yılları arasında yayımlanan Şefkat Tepe dizisinin devamıdır.