sungurlu amasya arası kaç km

Çorum Amasya arası kaç?

Amasya - Çorum arası toplam 92 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Çorum Yozgat arası kaç?

Çorum - Yozgat arası toplam 106 kilometre.

Çorum Ankara arası kaç?

Ankara - Çorum arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara - Çorum arası toplam 236 kilometre.

Samsun Çorum arası kaç?

Çorum - Samsun arası toplam 167 kilometre.

Çorum mu büyük Yozgat mı?

nüfus olarak bakıldığında çorum yozgat'ın yaklaşık 2.5 katı olup yüzölçümleri aşağı yukarı aynı olsada bir miktar yozgat büyüktür. ankara'da elinizi sallasanız çorumlu ve yozgatlıya çarpar.

Çorum Trabzon arası kaç?

Çorum - Trabzon arası yaklaşık olarak 529kms'dir.

Çorum kaç günde gezilir?

Kaç Günde Gezilir; Çorum ziyaretiniz için 2 gününüzü ayırmanız yeterli olacaktır. Ziyaret Etmek İçin En İyi Zaman; Karasal iklimin hakim olduğu şehrin tadını ilkbahar aylarında çıkartabilirsiniz.

Tokat Amasya arası kaç saat sürüyor?

Tokat ve Amasya şehirleri arasındaki otobüs yolcuğunuz yaklaşık olarak 1 saat 8 dakika kadar sürmektedir. Bu iki şehrimiz arasındaki otobüs yolculuğu mesafesi ise 114 kilometredir.

Tokat ile Sivas'ın arası kaç saat?

Otobüs ile yolculuk ve özel araç ile yolculukta ulaşım saatinin değiştiği bir yolculuk olan Sivas ile Tokat arası yolculuklar özel araç ile ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir. Sivas otogardan ya da Tokat otogardan bineceğiniz bir otobüs ise sizi diğer şehir merkezine ortalama olarak 2 saatte götürmektedir.

Tokat Sinop arası kaç?

Samsun Amasya arası kaç?

Samsun ve Amasya şehirleri arasındaki mesafe karayolundan gidildiğinde 124 km'dir. Bunun yanında Samsun Amasya arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak 82 km olarak hesaplanmıştır.

Yozgat'tan Tokat arası kaç kilometre?

Yozgat - Tokat arası toplam 195 kilometre.

Gaziantep'ten Tokat kaç saat?

Gaziantep - Tokat arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Gaziantep - Tokat arası toplam 502 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 8 saat sürüyor.

Sivas tokattan ne zaman ayrıldı?

Tokat Sancağı, 31 Mayıs 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi İcra Vekillerinin aldığı bir kararla bağlı bulunduğu Sivas Vilayeti'nden ayrılarakmüstakil vilayet haline getirilmiştir. 1944'te Artova ve Turhal, 1954'te Almus, 1987'de Pazar ve Yeşilyurt, 1990'da Sulusaray ve Başçiftlik ilçeleri kurulmuştur.

Malatya Sinop arası kaç?

Malatya - Sinop arası toplam 721 kilometre.

Sinop samsun arası kaç k?

Samsun Sinop arası mesafe 157 km'dir.

Sinop samsun arası kaç?

Samsun - Sinop arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Samsun - Sinop arası toplam 165 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürüyor.

Tokat Samsun arası kaç?

Samsun - Tokat arası toplam 268 kilometre.

Sinop Samsun arası kaç?

Samsun - Erzurum arası karayolu ile 571 km'dir.

Erzurum Samsun arası kaç?

Amasya Ankara Arası Kaç Kilometre? Amasya ve Ankara arasındaki yol mesafesi 327 kilometredir.

Ankara Amasya arasında kaç il var?

Ankara Bolu arasındaki karayolu mesafesi 187 km'dir. Bu nedenle yaygın olarak tercih edilen ulaşım vasıtası özel araçtır. Özel aracınızı kullanarak bu yolculuğu yaklaşık 2 saatte tamamlayabilirsiniz.

Bolu Ankara arası kaç saat sürer?

AMASYA, TRABZON arası 451 km olan bu mesafeyi, yaklaşık olarak 5 saat, 46 dakika da gidebilirsiniz.