svalinn hotel izmir gaziemir airport

The Stay Alaçatı sahibi kim?

4 otele 45 milyon lira

Turizme yeni bir konsept kazandırmak için yola çıkan Muzaffer Yıldırım, The Stay markası ile hızlı bir büyüme yakaladı. İlk otelini geçtiğimiz yıl eylül ayında Alaçatı'da açan The Stay Warehouse, İstanbul'daki 3 House Otel'i de bünyesine kattı.

By otelin sahibi kim?

Bayraktar ailesinin kurduğu Group yatırımları İnşaat, Turizm, Sağlık, Akaryakıt ve konut sektörlerinde artarak devam etmektedir.

Demonti otel sahibi kim?

Demonti Hotel sahibi Zeynep Mine Yılmaz'a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederiz. ATİD Yönetim Kurulu olarak, Türkiye Ukrayna Dostluk Derneği Başkanı Ali Olgun Boydak ziyaret edildi.

NOAX otel sahibi kim?

İlçemizde bulunan Noax Otel'i ziyaret ederek otel sahibi Mesut Ökten , Genel Müdür Dilek Karaca , Satış ve Pazarlama Müdürü Nuri Canseven ile bir araya geldik.

Green Park otel sahibi kim?

Yönetim Kurulu Başkanı Adil ÜSTÜNDAĞ'ın 1974 yılında otomotiv ve yedek parça alanında kurduğu firma ile grubun ilk temelleri atıldı. Sanayiden, turizm sektörüne doğru genişleyen grup, başarı ivmesini turizme yaptığı önemli yatırımlar sayesinde hızlandırdı.

El Ruha Oteli kimin?

MEDYAURFA.COM'a açıklama yapan ELRUHA Otel Yönetim Kurulu Başkanı Av. Şevket Küçük, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yapılmış yerel dokunun bütün özelliklerini taşıyan bu büyüklükteki ilk ve tek eser olan ELRUHA Otelinin dahi misafirlere gezdirilmediğini belirtti.

Kaç tane Hilton oteli var?

122 ülke ve bölgede yaklaşık 6.800 otel ile Honors, size paylaşılmaya değer deneyimlerden oluşan bir dünya sunmaktadır.

Latanya otel sahibi kim?

ankara'nın kapasite bakımından en büyük 4. oteli pozisyonunda bulunan, ankara'nın en eski otellerinden biri olan dedeman'dan devralınmasına rağmen renovasyonda geçirdiği 1 yılın ardından dedeman ile alakası kalmayan, ankara'nın en lüks otellerinden biri...

Ataköşk otel sahibi kimdir?

Ata Grup Yönetim Kurulu Başkanı Münür Efe, 'Eşsiz kahvaltı ve mutfağımız, son sistem lüks odalarımız ve uygun fiyatlarımızla Ankara'da otelcilik sektörünün yeniden tarifini yapacağız' dedi.

Notte Hotel kimin?

Derneğimiz üyesi Notte Hotel sahibi Levent Özen'i ATİD olarak ziyaret ettik.

Extenso Hotel kimin?

Extenso otel sahibi Mehmet ENGİN Kaymakamımız Dr.

Aldino Hotel kimin?

ATİD - Aldino Residence Hotel sahibi Coşkun Arslan'ı ATİD... | Facebook.

Stone Hotel sahibi kim?

Stone Group, 1995 yılında Ramazan Taş tarafından kurulan bugün, Antalya Belek bölgesinde 1 (Adam&Eve Hotel), Lara bölgesinde 2 (Royal Seginus Hotel, Royal Holiday Palace) ve Side bölgesinde 2 (Royal Dragon Hotel, Royal Alhambra Palace) olmak üzere toplamda 5 Hotel ve 4000'I aşkın profesyonel kadrosuyla sektörde hizmet ...

Adela Hotel sahibi kim?

ACY Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Yıldırım şirketinin otel yatırımıyla ilgili, 'Adela Otel, ACY tarafından restore edilerek 3 ay sonra kaliteli ve konforlu bir konaklama hizmeti için misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Mövenpick Hotel sahibi kim?

2014 yılı itibarıyla, işletme merkezi Vevey'de (İsviçre) bulunan 'Nestlé Super Premium' adlı bir yan kuruluş tarafından işletilmektedir.

Grand Hotel sahibi kim?

Grubun temellerini atan Şirket 1953 yılında Denizli, Babadağ'da Mehmet Zorlu tarafından kurulmuştur. Zorluteks Tekstil, bünyesinde yer alan perde ve ev tekstili üretim tesisleri, pazarlama şirketi ve dünyaca ünlü markaları ile ev tekstilinin lider kuruluşlarındandır.

Royal Taj Mahal kimin?

Sayın Ahmet Nazif Zorlu ve Sayın Zeki Zorlu ticaret hayatına Trabzon'da atıldılar. Trabzon'a olan ilgi ve tutkuları nedeniyle bu kente bir yatırım yapmak isterler. 1990'lı yıllarda şehirde duyulan 5 yıldızlı otel ihtiyacını karşılamak amacıyla bir otel yapmaya karar verirler.

Adem ile Havva oteli kimin?

Stone Group Hotels zincirine ait Royal Taj Mahal Hotel 40.000 m2 lik alanda kurulmuş olup 15 Haziran 2015 tarihinde hizmete açılmıştır.

Royal Wings sahibi kim?

Stone Group, 1995 yılında Ramazan Taş tarafından kurulan bugün, Antalya Belek bölgesinde 1 (Adam&Eve Hotel), Lara bölgesinde 2 (Royal Seginus Hotel, Royal Holiday Palace) ve Side bölgesinde 2 (Royal Dragon Hotel, Royal Alhambra Palace) olmak üzere toplamda 5 Hotel ve 4000'I aşkın profesyonel kadrosuyla sektörde hizmet ...

Liu Hotel sahibi kimdir?

Royal Wings, Royal Dragon, Royal Alhambra Palace ve Royal Holiday Palace otellerini bünyesinde barındıran Stone Group Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, yeni satın aldıkları Royal Adam & Eve Hotel hakkındaki planlarını ve yeni yatırım projelerini TurizmGüncel'e anlattı.

D Resort sahibi kim?

LIU Resorts - Sert Yapı Grup.

Orty Airport Hotel kimin?

Otellerde de satış sürecini hızlandıran Ferit Şahenk'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Doğuş Grubu'nun D Resort markasıyla 4 oteli bulunuyordu. Bu otellerden Marmaris'te yer alan 288 odalı D -Resort Grand Azur'u 2019 yılında Alman turizm şirketi TUI Travel'a bağlı TT Hotels Turkey devralmıştı.

Ibis Hotel nereli?

Musa Turan, Kürşat Pehlivanlı ve Mustafa Başkurt, Adnan Menderes Havaalanı giriş kapısının yanında yer alan binayı Orty Airport Otel olarak 2011'de hizmete açacak. İzmirli 3 genç girişimci İzmir'e ilk havaalanı otelini kuruyor.

Ibis Hotel kimin?

paris: ibis zaten fransız orijinli bir oteldir; şehrin içinde ve banliyölerde 48 adet vardır. yazmaya bile gerek yoktur; her tren garının orada bir doludur.

Turquoise Hotel sahibi kim?

Ibis ve Novotel otellerinin sahibi Akfen GYO, 177 milyon Euro borcunu yeniden yapılandırdı; 'Pandeminin negatif etkisi' Akfen Holding'in kurucusu Hamdi Akın'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bankalara olan 177 milyon Euro'luk borcunu yeniden yapılandırıyor.

Ibis otel alkollü mü?

Oguzhan Yemenici - Ä°ÅŸletme Sahibi - Turkuaz beach otel | LinkedIn.

Maya otel sahibi kimdir?

ibis Bursa hakkında

Dinlendirici bir açık hava terası mevcuttur. Otelin hizmetleri ise,araba kiralama,bisiklet kiralama,toplantı bulunmaktadır.Barda alkolsüz içecek ve yerli alkollü içkiler bulunmaktadır.

El Ruha Otel sahibi kim?

Yaptıkları görüşmelerle ilgili bilgi veren Maya Grubu CEO'su Sadrettin Akyıl, 'Telman İsmailov ile patronumuz Mehmet Emin Bey ortak oldu.