sözleşmeli öğretmen ek ders hesaplama excel

1 saat ek ders ne kadar?

2022-2023 yılı eğitim ve öğretim dönemi brüt ek ders ücreti 46,70 TL, net ek ders ücreti ise 39,35 TL olarak belirlendi.

Bir nöbet kaç ek ders?

nöbet kaç ek ders Aylık 4 . · 1 nöbet kaç ek ders? Öğretmen nöbet ücreti 3 ek ders olarak hesaplanıyor. · Bu arada öğretmenlerin nöbet ücreti de ek derse göre hesaplandığı için nöbet ücreti 3 ek ders karşılığı olduğu için %15 vergi dilimine göre net ,02 TL. başı itibariyle de ek dersler zamlandı. .

Öğretmen 40 saat derse girebilir mi?

BRANŞ ÖĞRETMENİ HAFTADA EN FAZLA KAÇ SAAT DERSE GİREBİLİR? Branş öğretmeninin gireceği ders saati sayısı 30 saattir. Öğretmen eksikliğinde 30 üstü saat derse de girebilir ancak öğretmene 20 saatten fazla ek ders verilmez.

Öğretmen 15 saatten fazla derse girmek zorunda mı?

Bu durumda Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 15 saat aylık karşılığı, 6 saate zorunlu ek ders görevi verilebilmekte buda toplamda 21 saat ders görevi yapmaktadır. Geriye kalan 9 saat ek ders görevi isteğe bağlı ek ders görevidir. Öğretmen isterse bu görevi alır istemezse almaz.

1 gün rapor ek ders kesilir mı?

Yani bir gün rapor alan sınıf öğretmeninin ek dersinden 7 saat ücret kesilir. O hafta sınıf öğretmeni 8 saat ek ders alır. Raporlu olan sınıf öğretmeninin nöbet ek dersi; Eğer öğretmenin o haftaki nöbet günü pazartesiye denk gelirse ve o günde raporlu olacağından dolayı öğretmene nöbet ek ders ücreti yazılmaz.

Egzersiz saati kaç TL?

Sözleşmeli ek ders ücretleri 23,41 lira, Takviye ek ders ücreti 54,57 lira ve özel eğitim ek ders ücreti de 34,09 lira olacak.

1 saat ek ders ücreti ne kadar?

2022-2023 yılı eğitim ve öğretim dönemi brüt ek ders ücreti 46,70 TL, net ek ders ücreti ise 39,35 TL olarak belirlendi. Yüzde 20 vergi dilimine giren öğretmenlerin alacağı net ek ders ücreti 37,01 TL oldu.

Derse geç giren öğretmene ne ceza verilir?

Mevzuata göre derse geç kalan öğretmen, önce sözlü olarak uyarılıyor. Sözlü uyarıyı dikkate almayanlar ihtar ediliyor. Bir ayda iki kez geç kalanlar hakkında ise disiplin soruşturması başlatılıyor. Ücret veya maaştan kesme cezası veriliyor.

Bir öğretmen kaç saat ek ders alabilir?

(3) Öğretmenlere, ilgili mevzuatına göre öğretim yılı başında ve sonunda yaptıkları meslekle ilgili çalışma sürelerinde iki haftayı geçmemek üzere ve fiilen görev yapmaları kaydıyla haftada 15 saat ek ders ücreti ödenir.

Ücretli öğretmen maaşları ne kadar?

Haftalık ders saatine göre ücret alan ücretli öğretmenlerin maaşları, ders saati sayısına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 30 saat derse giren bir ücretli öğretmen 2022 Ocak ayından bu yana 3.360,64 TL maaş alıyordu. Ancak yapılan yeni zamla birlikte ücretli öğretmen maaşı 5.740 TL'ye çıktı.

Sınıf öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

Ücretli öğretmenlerimiz en fazla haftada 30 saat derse girebilirler. Aylık olarak 120 saat derse girmiş olurlar. Ayda 120 saat derse giren bir ücretli öğretmenin en fazla 16 gün SGK primi ödenir. Fakat her ücretli öğretmen haftada 30 saat ders alamamış olabilir.

Ücretli öğretmen kaç gün çalışır?

İlgili madde gereğinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmî görevi bulunmayan ücretli öğretmenlere haftada kırk saate kadar ek ders görevi hakkı tanınmıştır. Bir öğretmen ücretli olarak görev yaptığı yerde ona tanınan ek ders hakkı için saat sayısını aşarsa ek bir ücret alamaz.

Ücretli öğretmen 40 saat derse girebilir mi?

2023 yılında yapılan zam oranı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrasında belli oldu. Memurlara yapılan yüzde 30'luk zam artışı sonrasında polis maaşları değişti. Buna göre; 13 bin 747 TL olan polis maaşı yüzde 25 zamla birlikte 17 bin 871 TL'ye, başkomiser maaşı ise 15 bin 810 TL'den 20 bin 553 TL'ye yükseldi.

Polisler ne kadar maaş alıyor?

2022 yılında geçerli olacak minimum imam, müezzin ve vaiz maaşları şöyle oldu: İmam/hatip maaşı 4.762 liradan 6 bin 214,41 liraya yükseldi. Vaiz maaşı 5.016 liradan 6 bin 545.88 liraya yükseldi.

Savcılar ne kadar maaş alıyor?

3861. Madde 1 – A) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yüksek okullar öğretmenleri maaşları karşılığı olarak haftada oniki saat ders okutmakla yükümlüdürler. Bu öğretmenlere, okullarında veya dengi okullarda ihtısasları içinde haftada altı saate kadar ücretle mecburi ek ders verilebilir.

Bir cami imamı ne kadar maaş alıyor?

Özellikle 2022 yılı ek ders ücreti hesaplama, kadrolu öğretmen ek ders ücret hesaplama nasıl yapılır sorusu da karşımıza çıkacaktır. Ek ders ücreti hesaplama 2022 yılı Temmuz-Aralık brüt ücreti 46,70 TL olarak belirlenmiştir. Net ek ders ücreti ise 39,35 TL değerindedir.

Bir öğretmen en fazla kaç saat ek ders ücreti alabilir?

Bu genelgede okul müdürlerine de 'ders' düzenlemesi yapıldı. Buna göre okul müdürü her öğretim yılında en az bir defa öğretmenlerin derslerini izleyecek ve rehberlik yapacak.