taktik savaşları item yapımı

Lol eşyaları nasıl kullanılır?

Tıpkı oyunun içinde olduğu gibi eşyaları arama çubuğundan aratabilirsin. Soldaki eşya menüsünden istediğin eşyayı sürükleyerek yeni bloklar oluşturabilirsin. Setini tamamladığında sağ üstteki Kaydet düğmesine tıklamayı unutma.

LOL u ne demek?

LOL TÜRKÇE ANLAMI

İngilizce açılımı 'Laugh Out Loud' olan LOL'ün Türkçe anlamı ise 'Yüksek sesle gülmek' olmaktadır. Çok komik şeylerde ya da çok gülündüğü zamanda kullanılan bu ifade özellikle sosyal medya mecralarında çok sık bir şekilde karşımıza çıkmaktadır.

LoL ss nasıl verilir?

F9 - Kullanılabilir, ancak ekran kilidini açıp kapamak için kullanılıyor. F12 - Kullanılabilir, ancak ekran görüntüsü almak için kullanılıyor.

LOL kaç yapımı?

League of Legends (kısaca LoL, Türkçe anlamı: Efsaneler Ligi), Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan video oyunu. 27 Ekim 2009 tarihinde Riot Games'in ilk oyunu olarak 'League of Legends: Clash of Fates' adıyla piyasaya çıkmıştır. MOBA türü strateji oyunudur.

LoL ne amk?

LoL'ün açılımı 'Laugh Out Loud' demektir. Türkçe karşılığı ise 'Yüksek sesle gülmek' anlamına gelmektedir.

AP LoL ne demek?

AP: Yetenek gücü. AS: Saldırı hızı. Assassin: Suikastçı. Akali, Zed, Kha'Zix gibi arka taraflara sızıp rakibin taşıyıcılarını kolayca tekleyebilen şampiyonlar için kullanılır.

Hardstuck ne demek?

Örneğin Hard stuck diye tabir ettiğimiz olayda, düşük bir ligde uzun bir süre takılıp kalabiliyorsunuz. Böyle zamanlarda o ligden kurtulmak için bir an önce kendinizi ve rakiplerinizi analiz ederek oyuna devam etmeniz gerek.

Stan lol ne demek?

'Tacizci, takipçi' anlamına gelen stalker kelimesiyle 'hayran' anlamına gelen fan'in birleşimi olan stan; birine saplantılı şekilde hayran olmak, takdir etmek anlamında kullanılıyor.

Lol skill shot ne demek?

Skillshot: Rakibe direkt olarak atamadığınız, bir yöne gönderip rakibe tutturmanız gereken yeteneklere denir.

Lol stun nedir?

Stun – Sersemletme. Supp - Support, destek. Sustain - Can ve mana yenilenmesi ya da özetle şampiyonun üsse dönmeden koridorda kalabilme kapasitesine denir.