tepecik eğitim ve araştırma hastanesi iletişim

Tepecik BaÅŸhekimi kimdir?

Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, 2019 yılına girerken hastanemiz acil servisler, yoğun bakım üniteleri, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, servisler, laboratuvarlar ve teknik atölyeyi ziyaret ederek hasta, hasta yakınları ve çalışanların yeni yılını kutladı.

Mehmet Zeynel Keskin kimdir?

Mehmet Zeynel Keskin Üroloji uzmanıdır. Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar, Sperm Sayısında Azalma (Oligospermi), Boşalma (Ejekülasyon) Bozuklukları alanlarında hizmet veriyor ve Kısırlık tedavisi, Mikro tese, Lazerle prostat cerrahisi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Doç Dr Mustafa Emiroğlu kimdir?

Mustafa Emiroğluları 1968 yılında Larnaka'da doğdu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi ve Biyolojik Bilimler Bölümü'nden Tıbbi Biyolog olarak mezun oldu. 1996 yılında İzmir Devlet Hastahanesi'nde ihtisasını tamamlayarak, Biyokimya Uzmanı oldu.

Tepecik Hastanesi kaç yıllık?

Şu an 910 yatak kapasitesi ile hizmet veren Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ilk olarak 10.000 m2 alan içinde şimdiki ismi Yenişehir olan semtte 500 yataklı Sosyal Sigortalar Kurumu'na ait bir hastane olarak 6 Ekim 1971 tarihinde hizmete açılmıştır.

Prof Dr Gökhan Koç kimdir?

İzmir üroloji doktorlarından Prof. Dr. Gökhan Koç 2000 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin üroloji kliniğinde 5 yıl araştırma görevlisi olarak çalışmış ve 2007 yılında uzman doktor olmuştur.

Tufan Süelözgen kimdir?

Uzm. Dr. Tufan Süelözgen Üroloji uzmanıdır. VUR (Vezikoüreteral Reflü, Böbrek Reflüsü), Epididimit (Meni Kanalı İltihabı), Çocukta İdrar Tutma alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Zeynel canoğulları kimdir?

Dr. Zeynel Canoğulları Üroloji uzmanıdır. Mesane Problemleri, Idrar Yapma Bozukluğu, Çocukta İdrar Tutma alanlarında hizmet veriyor ve Ürolojik çocuk hastalıkları tedavisi, Böbrek ultrasonu, Kan elektrolit testi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Doç Dr Mehmet Toptaş nerelidir?

1977 yılında Malatya'da doğdu.

Doç Dr Mustafa hasbahçeci kimdir?

Prof. Dr. Mustafa HASBAHÇECİ

1971 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)'ni 1995 yılında bitirip, aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD'da uzmanlık eğitimine başladı. Haziran 2001'da Genel Cerrahi Uzmanı oldu.

Dr Mustafa IÅŸcan hangi hastanede?

Mustafa İşcan | Amerikan Tıp Merkezi.

Egitim ve Arastirma Hastaneleri devlet mi?

eğitim araştırmalar üni bağlı diil sağlık bakanlığını bağlılar. üni hastaneleri yöke bağlıdır.

Araştırma hastanesi paralı mı?

Devlet hastanelerinde 6 TL, üniversiteler ile ortak kullanılan Sağlık Bakanlığı eğitim ve araştırma hastanelerinde 7 TL, üniversite hastanelerinde 8 TL, özel hastanelerde 15 TL muayene katılım payı ödeniyor.

Eğitim araştırma hastanesi randevusuz gidilir mi?

'Covid tedbirleri sebebiyle randevu ile yapılan hasta muayene işlemleri sağlık bakanlığının geçen ay yayımlanan yazısı ile randevulu/randevusuz olarak yeniden düzenlenmiştir. Artık randevu almakta zorlanan vatandaşlarımız randevusuz olarakta muayene olabileceklerdir.'