there is something wrong with the children

Children is mi Children Are mı?

Doğrulanmış Cevap. 》Children ve kids arasindaki fark ; 》kid daha cok günlük resmi olmayan konusmalarda kullaniliyor child ise resmi konusmalarda kullaniliyor.

They do mu does mı?

They (Onlar) – Do / Past: Did. He (Eril o) – Does / Past: Did. She (Dişil o) – Does / Past: Did.

People are mı yoksa is mi?

Doğrulanmış Cevap

'People' kelimesi 'insanlar' anlamına gelen çoğul anlamlı bir kelimedir. Bu yüzden 'be' fiili çekimlendiğinde 'are' şekliyle kullanılır. Örn: In today's world, people are too unhappy.

You Is mi gelir are mi?

He, she ve it zamirleri ile 'is' kullanılır. You, we ve they kişi zamirleri ile ise 'are' kullanılır.

He She It Do mu?

Ayrıca olumsuz cümle de does de kullanılan zamirler (He, She, It, Ali (özel ad) ve do'da da aynı zamirler (I, You, We, They, Ali and Fatma (Birden çok özel ad they'e girdiği için onda da do kullanılır) kullanılmaktadır.

Is nerelerde kullanılır?

İngilizcede sıkça kullandığımız 'to be' yardımcı fiilinin geniş ve şimdiki zaman hali tekil zamirlerde (ben, o) 'am, is'; çoğul zamirlerde (biz, siz, onlar) ise 'are'dır.

He She It does mi do mu?

Ä°NGÄ°LÄ°ZCE KONUÅžMA UYGULAMASI

Üçüncü tekil şahıslarda yani he/she/it ile kullanımında yardımcı fiilimiz does olarak kullanılırken, diğer şahıslarda do olarak kullanılır.

You Were mi alır was mı?

Yani you zamiri tekilken was almaz, tekil ve çoğul zamir olarak sadece were alır. Bunun dışında genel olarak tekil zamirler için 'was', çoğul zamirler için de 'were' yardımcı fiili kullanılmaktadır.

I was mı were mu?

Was'ın birlikte kullanıldığı zamirler I, he, she ve it'dir. Were'ün birlikte kullanıldığı zamirler you, we ve they'dir.

This mi yakın that mi?

This (bu) and these (bunlar) nesne veya insanın konuşmacıya yakın olduğunu bildirir. That (şu) and those (şunlar) nesne veya insanın konuşmacıya uzak olduğunu bildirir.