this website has been temporarily rate limited

Twitter rate limit exceeded ne demek?

twitter'ın limit mesajı bu şekilde: 'rate limit exceeded. clients may not make more than 150 requests per hour.' tweet'leri embed ederek ya da harici bir programla görüntüleyerek falan saatte 150'yi geçemezsiniz.

Bir günde kaç tweet atılıyor?

Direkt Mesajlar (günlük): Günlük 500 mesaj gönderme limiti vardır. Tweetler: Günlük 2.400 adet.

Tweetler siliniyor mu?

Herhangi bir Tweetinizi Twitter'dan istediğiniz zaman silebilirsiniz. Bir Tweeti silerseniz, güncellenen içeriğinizi twitter.com, iOS İçin Twitter ve Android İçin Twitter'da yansıtırız. Zaman akışınızda sadece yayınladığınız Tweetleri silebileceğinizi, başka hesaplara ait Tweetleri silemeyeceğinizi lütfen unutmayın.

Twitter'ın kaç milyon kullanıcısı var?

En çok Twitter kullanıcısı olan ülkeler sıralamasında Japonya 58 milyon kullanıcıyla ikinci, Hindistan 23,6 milyon kullanıcıyla üçüncü sırada yer almaktadır. 2021'in ikinci çeyreği itibarıyla Twitter'ın dünya çapında 206 milyon aktif kullanıcısı var.

Ilk atılan tweet ne?

Jack Dorsey'in Mart 2006'da attığı ilk tweet 'just setting up my twttr,' (şu anda twttr'ımı kuruyorum) geçen yıl yardım kuruluşlarına bağışlanmak üzere açık artırmayla satılmıştı.

Saat kaçta tweet atılır?

3. Twitter Paylaşım Saatleri

Twitter'da gün içinde paylaşım yapmak için saat 13:00 – 15:00 arası ideal. Sosyal medya paylaşım saatleri açısından saat 17:00 ise en çok RT yapılan saatler olarak görülüyor. Tweet atmak için en kötü zamanlar ise 00:00 – 09:00 ve 20:00 – 00:00 saatleri arası.

DM limiti nedir?

Direkt Mesajlar (günlük): Günlük 500 mesaj gönderme limiti vardır. Tweetler: Günlük 2.400 adet. Günlük güncelleme limiti yarım saatlik daha düşük limitlere bölünmüştür. Retweetler de Tweet olarak sayılır.

Tweetler nasıl gizliye alınır?

Üst menüde profil fotoğrafınıza ve ardından Ayarlar ve gizlilik seçeneğine dokunun. Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun. Açmak için Hedef kitle ve etiketleme altında ve Tweetlerini korumaya al öğesinin yanında bulunan kaydırıcıyı sürükleyin.

Hassas içerikli Tweetler nasıl açılır?

Ayarlar ve gizlilik'e dokunun. Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun. Tweetlerin öğesine dokunun. Tweetlediğin medyayı hassas içerikli olabileceğini belirterek işaretle öğesinin yanındaki butonu kullanın.

Eski Tweetler nasıl aranır?

Ancak daha eski tweetlere de erişmek mümkün. Bunu yapmak için, Twitter hesap ayarlarında 'Twitter verileriniz' altında bulunan Twitter Tweet Arşivini indirmen ve TweetDeleter'a yüklemen gerekir.