timsah kriko fiyatları

Kriko kaç ton kaldırır?

Araç krikoları 25 tona kadar olan ağırlıkları hareket ettirir. Bir kolu vardır ve bu kolu çevirerek krikonun yüksekliğini değiştirebilirsiniz.

Kriko kac tl?

Kriko Sıkça Sorulan Sorular

%5 indirimle Flying ÅžiÅŸe Kriko 2 Ton 299 TL'ye, %17 indirimle Bigred TR30002 3 Ton Kriko 5.926 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Mekanik kriko nedir?

Krikolar genel olarak ağır bir cismi belirli bir yüksekliğe kaldırmak için kullanılan, sonsuz dişli, vidalı, elektrikli, hava basınçlı ya da hidrolik gücü ile çalışan bir ekipmandır.

Kriko takozu ne iÅŸe yarar?

Kriko Ne Demek? Elle taşınması mümkün olmayan ağır yükleri kaldırmak için kullanılan bir alet olan kriko, özellikle araba lastiğini değiştirmek için sık sık kullanılır. Bu alet, kaldıraç ve çıkrık gibi basit bir makine sistemi ile çalışır.

Kriko kim icat etti?

rus bilim adamı alexander krikov tarafından 19. yüzyılın başlarında icat edilmiş kaldıraç mekanizmasıdır. henüz otomotiv endüstrisinin gelişmediği o dönemde, krikov'un icadı yeterince ilgi görmemiş, tabiri caizse iplenmemiştir. bu yönüyle, biraz erken bir icat olmuştur.

Araba kriko kaç ton kaldırır?

Araç krikoları 25 tona kadar olan ağırlıkları hareket ettirir. Bir kolu vardır ve bu kolu çevirerek krikonun yüksekliğini değiştirebilirsiniz.

Kriko kaç cm kaldırır?

Çalışma basıncı : 10 bar Minimum yükseklik : 14,6 cm. Max. kaldırma yüksekliği : 29,4 cm.

Vidalı kriko nedir?

Vidalı krikolar, doğrusal hareket gerektiren uygulamalarda kullanılmaktadır. Herhangi bir yükün kaldırılmasında, mekanik bir parçanın çekilmesinde, makina aksamlarının çalışma mesafelerinin ayarlanmasında vidalı krikodan yararlanılmaktadır.

Kriko kaç kg kaldırır?

Yük altına yerleştirilen kriko uzun kolu vasıtasıyla hareket ettirilerek kullanılır. Ağırlık : 35 – 40 kg Kapalı uzunluk : 80 cm Açık uzunluk : 115 cm Kaldırma kapasitesi : 5 – 10 ton Genellikle trafik kazalarında, çökmelerde, 10 tona kadar olan yüklerin kaldırılmasında kullanılır.

Kule takozu bozulursa ne olur?

Amortisörün sabitlenmesi için amortisör üst takozu çok önemlidir. Bu önemli parça bozuk olduğu zaman araç ile direksiyonun hareketleri sağa ve sola kaymaktadır. Bu da üst kule ve ön düzen parçalarına zarar vermektedir.

Darbe takozu nedir?

Kısaca Amortisöt takozu; darbe emici montajı, amortisör ile şasi arasındaki üst mil veya bağlantıdır. Aracın şasisine bağlanmak için aracın dikme tertibatlarının üst kısmı için montaj noktası görevi görür.

TitreÅŸim takozu nedir?

Titreşim takozu dediğimiz parçalar, darbeli çalışma olan mekanizmalarda birbiriyle bağlantılı sistem elemanları arasında oluşan sürtünmeyi fazla enerjiyi yutarak engelleyen parçalardır.

Ikinci el kriko ne kadar?

Vidalı krikolar bir levye yardımıyla 1 tona kadar yükü kaldırır.