tivibu 4 canlı izle

Tivibu aylık ücreti ne kadar?

Tivibu hangi firmaya ait?

tivibu, Türk Telekom tarafından sunulan bir dijital TV platform hizmetidir. 2010 yılında Türkiye'de internet üzerinden veri akışıyla gerçekleşen Internet TV alanında yapılmış çalışmalardan birisi olarak yayına başlamıştır.

Tivibu internetsiz olur mu?

TTnet'in interaktif dijital televizyon servisi Tivibu için artık evinizde telefon ya da ADSL internet aboneliği olmasına gerek yok. PC Extra'nın haberine göre Tivibu aboneliği artık evde telefon olmadan da başlatılabilecek ama fiyatı ev telefonu olanlara göre aylık çok az daha pahalı olacak.

Tivibu kaç TV'ye bağlanır?

Tivibu GO hesabıma kaç adet cihaz tanımlayabilirim? Tivibu GO hesabınıza, en fazla 1 adet Tivibu Ev ve 5 adet mobil cihaz tanımlayabilirsiniz. Daha fazla cihaz tanımlamak isterseniz, uygulama içerisinden eski cihazları silme işlemi yapmanız gerekmektedir.

Tivibu aylık ücret ne kadar?

Şimdiye dek sadece TTNET abonelerinin kullanabildiği Tivibu, beklentilere cevap verecek şekilde tüm internet kullanıcılarına açıldı.

Tivibu kullanmak için Türk Telekom şart mı?

Tivibu Cep ile yerli ve yabancı onlarca TV kanalına ulaşabilir canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, pek çok film ve diziye istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan tekrar seyredebilirsiniz.

Tivibu ne anlama gelir?

Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Süper Paketi aylık 19,90 TL ile ücretlendirilecektir. Bu üç ekrana ek olarak desteklenen akıllı televizyonlar içerisinde bulunan Tivibu Smart TV uygulaması üzerinden erişim opsiyonu istendiğinde Tivibu Go Süper Paketi için aylık ücreti 29,90 TL olacaktır.

Tivibu ayda kaç para?

Servis sağlayıcısı TTNET olan Tivibu Spor kanalı uydu üzerinden şifresiz yayın yapmaktadır.

Tivibu aynı anda kaç cihaz?

Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Spor Paketi aylık 19,90 TL ile ücretlendirilecektir.

Tivibu ücretsiz mi?

tivibu 77. kanaldan ve Türksat'tan şifresiz yayın yapmaktadır.

Tivibu Spor ücretsiz mi?

tivibu, Türk Telekom tarafından sunulan bir dijital TV platform hizmetidir.

Tivibu Spor kaç TL?

Tarife Fiyatı ve Kampanyalı fiyatlara aylık 3 TL olan Cihaz Kullanım Bedeli dahildir. Belirlenen fiyatlara %18 KDV ve %10 ÖİV dahildir. Kampanya sonrası yürürlükteki tarife ücreti geçerli olacaktır. Aktivasyon Ücreti 24 ay boyunca ayda 2 TL olacak şekilde faturaya eklenecektir.

Tivibu Spor 2 kaç TL?

Tivibu kullanımının internet kotasına herhangi bir etkisi yoktur.

Tivibu Spor 4 ÅŸifresiz mi?

Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Spor Paketi aylık 19,90 TL ile ücretlendirilecektir. Bu üç ekrana ek olarak desteklenen akıllı televizyonlar içerisinde bulunan Tivibu Smart TV uygulaması üzerinden erişim opsiyonu istendiğinde Tivibu Go Spor Paketi için aylık ücreti 29,90 TL olacaktır.

Tivibu kime ait?

tivibu Spor, 2010 yılında Türk Telekom'un şirketi olan tivibu tarafından kurulmuş spor kanalıdır.

Tivibu Spor ÅŸifresiz mi?

Liglerden heyecan dolu karşılaşmalar Tivibu Süper Paket üyelerine özel Tivibu Spor 2 ve Tivibu Spor 3 kanallarından yayınlanmaktadır. Her hafta farklı liglerden seçilen iki karşılaşma ise Tivibu Spor uydu açık kanalından yayınlanmakatadır. Dolu dolu spor keyfi Tivibu Spor'da!