tivibu spor 2 bedava canlı izle

Tivibu Spor kaç TL?

Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Spor Paketi aylık 19,90 TL ile ücretlendirilecektir.

Tivibu Spor 4 ÅŸifresiz mi?

tivibu 77. kanaldan ve Türksat'tan şifresiz yayın yapmaktadır.

Tivibu kime ait?

tivibu, Türk Telekom tarafından sunulan bir dijital TV platform hizmetidir.

Tivibu ücretsiz mi?

Tarife Fiyatı ve Kampanyalı fiyatlara aylık 3 TL olan Cihaz Kullanım Bedeli dahildir. Belirlenen fiyatlara %18 KDV ve %10 ÖİV dahildir. Kampanya sonrası yürürlükteki tarife ücreti geçerli olacaktır. Aktivasyon Ücreti 24 ay boyunca ayda 2 TL olacak şekilde faturaya eklenecektir.

Tivibu spor kanalları kaç TL?

Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Spor Paketi aylık 19,90 TL ile ücretlendirilecektir. Bu üç ekrana ek olarak desteklenen akıllı televizyonlar içerisinde bulunan Tivibu Smart TV uygulaması üzerinden erişim opsiyonu istendiğinde Tivibu Go Spor Paketi için aylık ücreti 29,90 TL olacaktır.

Tivibu Spor kime bağlı?

tivibu Spor, 2010 yılında Türk Telekom'un şirketi olan tivibu tarafından kurulmuş spor kanalıdır.

Tivibu maç izlenir mi?

Liglerden heyecan dolu karşılaşmalar Tivibu Süper Paket üyelerine özel Tivibu Spor 2 ve Tivibu Spor 3 kanallarından yayınlanmaktadır. Her hafta farklı liglerden seçilen iki karşılaşma ise Tivibu Spor uydu açık kanalından yayınlanmakatadır. Dolu dolu spor keyfi Tivibu Spor'da!

Türk Telekom kime ait?

Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 60'ı Türkiye Varlık Fonu'na, %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na aittir. Geriye kalan yüzde 15'lik hissesi halka arz edilmiştir.

Tivibu aylık ücreti ne kadar?

La Liga, Serie A, EuroLeague, Eurocup, Formula 1, NBA, WWE, UFC başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlamaktadır. Turkcell TV+, KabloTV, tivibu platformları üzerinden ve S Sport Plus uygulaması üzerinden yayın yapmaktadır.

Tivibu Spor 2 kaç TL?

tivibu, Türk Telekom tarafından sunulan bir dijital TV platform hizmetidir. 2010 yılında Türkiye'de internet üzerinden veri akışıyla gerçekleşen Internet TV alanında yapılmış çalışmalardan birisi olarak yayına başlamıştır.

Tivibu Spor ÅŸifresiz mi?

tivibu Spor, 2010 yılında Türk Telekom'un şirketi olan tivibu tarafından kurulmuş spor kanalıdır.