toki avrupa konutları ilkokulu gop

Avrupa Konutları hangi firmaya ait?

Artaş Grubu, 'Konutun Markası' olarak bilinen Avrupa Konutları, Tema İstanbul ve Vadistanbul markalarıyla toplam 35.000 konut üretmiştir. Grup, yönetimini üstlendiği alışveriş merkezleri ve işletmeciliğini yaptığı oteller inşa ederek perakende ve turizm sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.

Avrupa Konutları aidat ne kadar?

Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde 1+1 daireler 261 bin liradan, 2+1 konutlar 294 bin 200 liradan, 3+1 daireler 390 bin 400 liradan, 4+1'ler ise 500 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde aidat fiyatları ise metrekare başına 1 lira ile 1.2 lira arasında değişiyor.

Avrupa Konutları 1 depreme dayanıklı mı?

13 ile 20 katlı 32 adet blok ve 24 katlı 1 adet residence bulunacak olup, Avrupa Konutları- TEM'de İstanbullular'a 64 m²'den 165 m²'ye kadar değişen daire seçenekleri sunulmaktadır. Depreme dayanıklı tünel kalıp sistemi ile inşa edilmekte olan projenin her detayında, kalite ve işlevsellik bir arada düşünülmüştür.

Avrupa Konutları TEM 1 kaç daire var?

Artaş ve Öztaş ortaklığında Gaziosmanpaşa Küçükköy'de 170.000 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları TEM projesinde, 3.100 konut, 7 açık havuz, 2 kapalı havuz, 1 futbol, 2 tenis kortu, squash, sauna, buhar odası, fitness salonu, kafe ve restaurantlar bulunmaktadır.

Evde kalmayan ev sahibi aidat öder mi?

Kiracı da kiracı olarak evde oturduğu sürece aidat ödemekten ev sahibi ile birlikte müştereken ve müteselsilen sorumludur. Ev sahibinden alınamayan aidat borcu kiracıdan istenir. Bu sorumluluk kira sözleşmesi gereği değil Kat Mülkiyeti Kanununun 22nci maddesi gereğidir.

Kaç aidat ödenmezse?

Tüm kat malikleri otursalar da oturmasalar da aidat ödemekle yükümlüdürler. Kat Mülkiyeti Kanunu'nda herhangi bir süre belirtilmediğinden tamamen diğer kat maliklerinin veya yöneticinin vicdanına kalmıştır bu konu. Yani 1 ay ödenmese dahi söz konusu aidat borcu icra takibine konu edilebilir.

Aidat ev sahibine mi?

Aidatta sorumluluk ev sahibine ait

Kiracının sorumluluğu ödemekle yükümlü olduğu kira, miktarı ile sınırlı olup, yaptığı ödeme kira borcundan düşülür. Kanunun bu hükmüne göre ortak gider ve aidat borcundan kural olarak kat maliki sorumludur.

50 yıllık bina depreme dayanıklı mı?

Atilla Uluğ, depreme dayanıklılık açısından 50 yaşını doldurmuş binaların riskli olduğunu söyledi.

10 yıllık bina depreme dayanıklı mı?

Örneğin 10 yıllık sağlam bir yapı depremde hasar görmez. 10 yıllık bir binada oluşan çatlaklar, görülen hasarlar o yapının dayanıklılığının araştırılmasını gerektirir.

Bir bina en fazla kaç yıl dayanır?

evet, ülkemiz şartlarında binaların ortalama ömrü 60-70 yıldır, zaten emlak fiyatlarına bakarsak da bina yaşlandıkça fiyatı düşer, malum iskeletteki demirlerin paslanıp çürümesi, betonun korozyonu gibi sebeplerle bina dayanıksızlaşır ve deprem gibi durumlarda güvenilirliği yitirir, elektrik su, atıksu tesisatı gibi ...

Avrupa Konutları kimi?

aslen kayserili olan iş adamı. 1954 doğumlu kayseri'li iş adamı. inşaat sektöründe çalışıyor. artaş grubu ve avrupa konutları'nın sahibi.

Avrupa Konutları kime ait?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Artaş-Öztaş-Doğu Ortak konsorsiyumu tarafından İstanbul TEM otoyolu üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları TEM projesi tamamlandı.

Avrupa Konutları TEM kim yaptı?