tolga çevik ailesi

Tuna kimin kızı?

Filmde de kızını oynayan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan, Tolga Çevik'in kızı Tuna da 'Çekimler çok güzel geçti.

Tuna'nın gerçek adı ne?

Tuna'yı canlandıran isim Gülçin Kültür'dür.

Banu Tuna kim?

Yazar - Banu Tuna

Gazeteciliğe 1997'de GazetePazar'da başladı. 20 yılı aşkın süre muhabirlik, editörlük, haber müdürlüğü, haber koordinatörlüğü gibi mesleğin farklı alanlarında çalıştı. 2019'a kadar Hürriyet gazetesinde muhabirlik ve editörlük yaptı. İnsan hakları hukuku alanından yüksek lisans eğitimini sürdürüyor.

Hakan Tuna Kaç Yaşında?

Dr. Hakan Tuna (53) hayatını kaybetti. Tuna'nın vefatı başta ailesi ve akademik camiada büyük üzüntüye neden oldu.

Tuna neden öldü?

Mehmet Tuna'nın 42 yıllık kulübü Etiler Şamdan Şubat 2017'de kapatılmıştı. Zor günler yaşayan Mehmet Tuna Haziran 2017'de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti.

Tuna kimle evlendi?

İlk evliliği dokuz ay süren Seda Güven ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Aşk Yalanı Sever' adlı dizide Gonca karakterini canlandıran Seda Güven evlilik yolunda...

Halit Tuna kimdir?

İlköğrenimini Fatih - Balat'ta, ortaokul ve lise öğrenimini ise Bahçelievler'de tamamlamıştır. Yüksek öğrenimi Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde sürmektedir. Siyaset Bilimi hakkında özel eğitim almakta olan Tuna, Merter'de Tekstil üzerine faaliyet gösteren Tuna Kumaş'ın yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Sinan Tuna kimdir?

Cevdet Tuna'nın torunu ve Tuna ailesinin üçüncü kuşak temsilcilerinden olan Sinan Tuna, Türkiye'nin en büyük yerli kozmetik markalarından birinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor. Koç Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitim hayatına Londra'da devam eden Tuna, Regent's Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Ismail Tuna kim?

İsmail Tuna Kimdir ? İsmail Tuna, 1970 bursa doğumlu iki çocuk babasıdır. Masörlük üzerine iş yeri çalıştırmaktadır. İsmail Tuna, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde BTP Bursa Mudanya Belediye Başkan Adayı oldu.