trabzon alanya arası kaç km

Trabzon Ağrı arası kaç?

Trabzon-Ağrı arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürer? Trabzon-Ağrı arası uçuş mesafesi toplam 307 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 1 saat sürüyor.

Giresun Trabzon arası kaç?

Özel araçla, Trabzon ve Giresun arası; 130 kilometredir ve 1 saat 55 dakikada yolculuk tamamlanabilmektedir. Otobüsle, Trabzon ve Giresun arası; 137 kilometredir ve 2 saat 19 dakikada yolculuk tamamlanabilmektedir.

Soma Trabzon kaç saat?

Rize Trabzon kaç?

Trabzon Rize arası mesafenin kaç km olduğu özel araçla, otobüsle ve uçakla değişkenlik gösterecektir. Bu durumda her iki şehir arası mesafe özel araçla 61,7 kilometredir. Otobüsle ise toplam mesafe hemen hemen yakın olmakla birlikte ortalama 75 kilometre olarak hesaplanmıştır.

Tirebolu Trabzon arası kaç?

Tirebolu - Trabzon arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Tirebolu - Trabzon arası toplam 133 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat sürüyor.

Giresun Ordu kaç KN?

ÖZEL ARAÇLA, OTOBÜSLE GİRESUN ORDU ARASI KAÇ KİLOMETRE VE KAÇ SAAT SÜRER? Toplamda 47,9 km'lik bir seyahat gerektiren Giresun Ordu arası otobüs ya da özel araçlarla gidilebilir. Özel araçla Giresun Ordu arası yaklaşık 53 dakika sürmektedir.

Soma'da kaç köy var?

Toplam 53 köyü ve beldesi bulunan ilçede yerleşimler arasında ulaşım sorunu olmamakla beraber özellikle kent işi olar günden güne artan taşıt sayısı nedeniyle yetersizdir.

Soma'da deniz var mı?

Soma Körfezi, Kızıldeniz'in batı kıyısında, Hurgada'ya 45 kilometre uzaklıkta, dört bir yanı denizlerle çevrili, yaklaşık 5 kilometre uzunluğunda ve 2 kilometre genişliğinde bir yarımadadır. Beyaz kumlu bir plaj, panoramik deniz manzarası ve çok çeşitli su sporları vardır.

Biga Trabzon kaç saat?

Biga - Trabzon arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 20 saat 52 dakika sürmektedir.

Alanya Manavgat arası kaç k?

Özel araçla Alanya Manavgat arası yol mesafesi ise yaklaşık 60 kilometredir.

Side Belek arası kaç?

Antalya Belek Side arası kaç km; Side Belek arası 44,3 km ve yaklaşık 45-50 dakika arası sürmektedir.

Serik Antalya arası kaç kilometredir?

Antalya il merkezi ile Serik ilçesi arası mesafe 39 kilometredir.

Alanya Mersin arası kaç?

Fakat, Mersin Merkez ve Alanya arasındaki mesafe 350 kilometredir.

Side nasıl bir yer?

Side ise Antalya'nın en büyük ilçelerinden bir tanesidir. Akdeniz Bölgesi'nde yer alan Side ilçesinde çok sayıda turistik tesis ve 5 yıldızlı oteller yer alıyor. Yazın gelen yerli ve yabancı turistler ilçenin nüfusunun yaz aylarında artmasını da sağlıyorlar.

Manavgat Side arası kaç TL?

Side Otogarı Ulaşım Araçları

Taksi:Manavgat Merkez - Side Otogar arası mesafe 6 km, süre 15 dak., ücret 29 TL'dir.

Belek'te nerede denize girilir?

Turkuaz denizi ve ışıldayan güneşi ile en meşhur Belek plajları isimleri; Belek Halk Plajı, Kadriye Halk Plajı, Boğazkent Kadınlar Plajı, Titanic Beach, Boğazkent Halk Plajı ile Belek Beach Park'tır.

Serik de deniz var mı?

Toplamda yaklaşık 20 kilometrelik sahil şeridi bulunan ilçenin birçok kısmında caretta carettalar için doğal yaşam alanı da bulunmaktadır. Serik'in en güzel sahillerinde masmavi denizin keyfini çıkarırken mükemmel bir konaklama deneyimi yaşayacağınız otellere Serik Otelleri sayfamızı inceleyerek karar verebilirsiniz.

Antalya Otogar Serik kaç TL?

Antalya - Serik arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Lüks Erova Turizm, Mersin Nur Turizm, Isparta Petrol Turizm firmalarıdır. Antalya - Serik arasında en çok sefer düzenleyen otobüs şirketi hangisidir? Antalya - Serik en ucuz otobüs bileti ne kadardır? En ucuz Antalya - Serik otobüs bileti 60,00 TL'dir.

Antalya Serik nasıl bir yer?

Serik, Antalya ili sınırlarının tam ortasında yer alan bir turizm ilçesidir. Antalya il merkezine yaklaşık olarak 30 kilometre uzaklıkta olan Serik, doğuda Manavgat, kuzeyde Bucak ve batıda Aksu ilçeleri ile komşudur. Akdeniz ikliminin hakim olduğu ilçede yaz ayları sıcak ve kurak; kış aylarında ise ılık ve yağışlıdır.

Mersin Fethiye arası kaç?

Mersin - Fethiye arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Mersin - Fethiye arası toplam 790 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 15 saat sürüyor.

Diyarbakır Alanya arası kaç?

Diyarbakır - Alanya arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Diyarbakır - Alanya arası toplam 1081 kilometre.

Mersin Ankara arası kaç?

Ankara - Mersin arası toplam 493 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat sürüyor.

Samsun Alanya arası kaç?

Samsun - Manavgat arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Samsun - Manavgat arası toplam 900 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 15 saat sürüyor.

Manavgat Samsun arası kaç?

Belek Manavgat arası ne kadar; Manavgat Belek arası 45,8 km uzaklıkta ve 45 dakika sürmektedir.