transformers 7 izle türkçe dublaj

Transformers 5 kaç yaş için?

Transformers 5: Son Şövalye / Transformers: The Last Knight

7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Autobotların lideri kim?

Optimus Prime, kahraman Autobot'ların soylu lideridir.

Transformers Sam neden yok?

Transformers filmindeki Sam Witwicky karakteriyle kariyerinde zirve yapan Shia LaBeouf kamu düzenini bozma suçundan tutuklandı.

En Güçlü Transformers hangisi?

Omega Supreme, görünüşe göre var olan en büyük Autobot ve inanılamayacak kadar güçlü. Zırhı onu en güçlü saldırılara karşı korur ve her iki formunda da tüm takımları yenmek için yeterli ateş gücüne sahiptir.

Bumblebee ne kadar güçlü?

Transformer Gücü: Bumblebee, ufak boyutuna rağmen normal bir Transformer kadar güçlüdür. O kendinden daha iri Decepticonlar ile başa çıkabilir. Normal bir Transformer, Dünya'daki en güçlü canlı türlerinden bile daha güçlüdür.

Optimus Prime gerçek mi?

Bir teknoloji şirketi ve Transformers'ın haklarını elinde bulunduran ABD merkezli oyuncak üreticisi Hasbro'nun işbirliği, popüler çizgi dizi ve film serisinin ünlü robotu Optimus Prime'ın 'gerçeğini' yaptı.

Megatron ve Optimus Prime kardeÅŸ mi?

Orion Pax, Optimus Prime olduktan sonra, takım liderleri ve Optimus'un kardeşi Megatron, Optimus Prime'ı kıskanmaya başlamıştı. Daha sonra Optimus Prime'ın gücüne sahip olmak isteyen ve Primelar tarafından reddedilen Megatron, öfkesinden dolayı karanlık tarafı seçti ve Decepticonlar'ı topladı.

Galvatron Megatron mu?

Optimus tarafından birkaç kez yok edilen Megatron defalarca dirildi ve Galvatron olarak ortaya çıktı.

Transformers 8 çıkacak mı?

Başrollerinde Dominique Fishback ve Anthony Ramos'un yer aldığı film 1990'lı yıllarda yayınlanan çizgi dizi 'Transformers: Beast Wars'dan ilham alıyor. Autobotlar ve Decepticonların savaşına Maximal ve Terrorconların da dahil olduğu Transformers: Rise of the Beasts 9 Haziran 2023'te vizyona girecek.

Megatron prime mı?

Megatron aynı zamanda Optimus Prime'ın üvey kardeşidir. Megatron hep bir Prime olmak istediği ama Prime olmaya layık görülmediği için Optimus'u kıskanmış ve Fallen'ın gücü ile Decepticonlar'ın lideri olmuştur. Megatron, Optimus Prime tarafından öldürülmüş ve Galvatron olarak KSI tarafından tekrar yapılmıştır.

Transformers 5 kaç yaş sınırı?

7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Optimus Prime ne zaman çıktı?

Optimus Prime - Vikipedi. 2002'de kurulan Türkçe Vikipedi 20 yaşında! Gönüllülerin katkısı ile oluşan Vikipedi'ye herkes katkıda bulunabilir.

En Güçlü Transformers kimdir?

Süper Transformer Gücü: Optimus Prime, en güçlü Transformerlar'dan biridir. Liderlik Matrixi ona belirli ölçüde güç verir, bir Prime olması ve güçlü bir Transformer olmasının yanında bir Kutsal Şövalye olması da onun süper gücünü arttıran faktörlerdir.

Megatron nasıl öldü?

Dövüş Taktiği

Megatron, Optimus Prime tarafından öldürülmüş ve Galvatron olarak KSI tarafından tekrar yapılmıştır.

Transformers 5 nerede çekildi?

Ertesi gün (6 Haziran 2016), filmin çekimleri Arizona'da resmi olarak başlandı. 1 Temmuz 2016 tarihinde Santiago Cabrera filmin kadrosuna katıldı. Sonra yönetmen Michael Bay, üstün 8K çözünürlüklü kamera ile çektiğini açıkladı. Ardından Laura Haddock Transformers 5 kadrosuna dahil oldu.

Transformers 4 te Sam neden yok?

Transformers filmindeki Sam Witwicky karakteriyle kariyerinde zirve yapan Shia LaBeouf kamu düzenini bozma suçundan tutuklandı.