türk hava yolları bileti açığa alma

Bileti açığa almak mantıklı mı?

Biletin iptal edilme durumunda, bileti açığa almak çok daha mantıklıdır; çünkü iptal edilen biletlere belirli oranlarda kesinti yapılmaktadır.

Açık bilet kaç ay geçerli?

Kuralları nelerdir? Değişiklik veya iade edeceğiniz biletleri 'iade kesintisi' yapılmadan isteğiniz halinde 180 gün geçerli AÇIK BİLET 'e dönüştürebilirsiniz. Açık biletleri, parkur ve tren ayrımı olmaksızın tüm YHT ve Anahat trenlerinde, biletinizi alırken, para yerine kullanabilirsiniz.

Bileti kaç kere açığa alınır?

Değişiklik hakkı olmayan veya kalmayan biletler için değişiklik yapılmaz. Biletlerde değişiklik işlemi, üç işlem ile sınırlandırılmıştır.

Açığa alınan bilete fark ödenir mi?

alındıktan sonra zam gelmişse, seyahat zamanı aradaki fark ödenir.

Bilet Aciga Alininca ne olur?

Tren, otobüs ya da uçak bileti rezervasyonu yaparken açığa alma işlemi ile gelecekteki seyahat planları için avantajlı bilet fiyatlarından yararlanılabilir. Aynı zamanda satın alınan biletin iptali gibi durumlarda bilet açığa alınarak iptal durumunda oluşan maddi zarar engellenebilir.

Bilet açığa alınırsa ne olur?

1-Otobüs Bileti Açığa Almak Ne Demek? Otobüs bileti açığa almak, en az iptal ve değişiklik işlemleri kadar kolay bir işlemdir. Otobüs biletini açığa alma işlemi;satın alınmış biletin iptal edilmeden,gidiş tarihi ve saati silinerek serbest bir bilete çevrilmesi anlamına gelmektedir.

Mil puanı ne demek?

Mil puan, anlaşmalı kurumlarca oluşturulan kredi kartlarının harcama yapıldıkça biriken ve havayollarının kendilerine ait mil kartlarının bilet aldıkça kazandırdığı uçuş puanlarıdır. Mil puanlarıyla istenilen havayoluyla, istenilen yere puan tutarı kadar ücretsiz bilet alınabilir.

Bileti açığa almak ücretli mi?

Açığa alma ücreti alınmaz, biletlenecek uçuş ile eğer ücret farkı var ise fark tahsil edilir.

Bileti açığa alınca ne olur?

Açık bilet, herhangi bir tarihi olmayan, yolcunun bileti satın aldığı andan itibaren 1 yıl içerisinde dilediği zaman kullanabileceği seyahat biletidir.

Bilet en geç ne zaman açığa alınır?

Açık bilet, belirli bir süre sınırı içerisinde istenilen an kullanılabilen, üzerinde tarih olmayan seyahat belgesidir. Ulaşım sektöründe kullanılır. Tren, otobüs ya da uçak bileti rezervasyonu yaparken açığa alma işlemi ile gelecekteki seyahat planları için avantajlı bilet fiyatlarından yararlanılabilir.

Bilet kaç saate kadar açığa alınır?

Bu yönetmeliğin Madde 36.8'e göre bilet iptalleri için yolcuların seferden 24 saat öncesine kadar iptal talep etme hakları bulunmaktadır. obilet.com olarak otobüs firmaları ile yaptığımız karşılıklı anlaşmalar çerçevesinde pek çok firmada bu kural daha kısa sürelere indirilmiştir.