türk telekom cihaz kampanyaları

En iyi telefon hangisi 2022?

Bu yılın en sevilen telefonu: Apple iPhone 14 128 GB

Apple iPhone 14 128 GB, zarif tasarımı ve etkileyici özellikleriyle birçok kullanıcı tarafından dünyanın en iyi telefonu 2022 olarak gösteriliyor.

Oppo mu yoksa Xiaomi Mi?

Aslında bu tam olarak doğru değil. Oppo, son zamanlarda popüler olmaya başlayan bir teknoloji şirketi olabilir. Fakat şirketin kuruluşu 2004'e dayanıyor. Oppo, Çinli teknoloji şirketi BBK Electronics tarafından kuruldu.

Oppo hangi ülkeye ait?

Tarihi. 'OPPO' markası 2001 yılında Çin'de tescil edildi ve 2004 yılında piyasaya sürüldü.

Türkiye'de en pahalı telefon hangi marka?

Huawei'nin gelişmiş katlanabilir telefon modeli Huawei Mate Xs, halen Türkiye'de satılan en pahalı akıllı telefon konumunda. Huawei Mate Xs, 512 GB için tam 29.999 TL'lik fiyat etiketiyle Türkiye'de satılan en pahalı akıllı telefon unvanını 2020 Nisan ayından bu yana koruyor.

Xiaomi hangi mal?

Xiaomi Asya ülkelerinden olan Çin'in markasıdır. Xiaomi Nerede Üretiliyor? Xiaomi Çin'de üretilmektedir.

Oppo hangi mal?

OPPO ÇİN MARKASIDIR

Aynı zamanda BBK'nın da kurucusu olan Duan Yongping tarafından kurulan Oppo'nun tam ismi Oppo Electronics Corp olarak geçmektedir.

Xiaomi ve Poco ayrıldı mı?

İşte cevabı... TeknolojiOku - Xiaomi alt markaları Redmi ve POCO, şu anda Xiaomi'den ayrılmış gibi görünseler de hala bağlılar. Redmi ve POCO markaları, Xiaomi şirketi altında cihaz üreten alt markalardı. 2019'da ilk ayrılma kararı Redmi'den geldi. 2020'de de POCO, Xiaomi ile ayrılmaya karar verdi.

Xiaomi nerenin malı?

Markalar. Ana madde: Xiaomi ürünleri listesi POCO, Çinli elektronik şirketi Xiaomi Corporation'a ait bir alt markadır.

Türk malı cep telefonu var mı?

Sıkça reklamlarını gördüğümüz yerli telefon modelleri aslında çoğunun yurt dışı üretim yapıldığı fason sayılabilecek ürünlerdir. Bu markaların başında yer alan Vestel, General Mobile, Teknosa, Escort, Piranha, Trident, Sunny, Casper, Reeder gibi modellerdir.

Oppo ve Xiaomi aynı mı?

Aslında bu tam olarak doğru değil. Oppo, son zamanlarda popüler olmaya başlayan bir teknoloji şirketi olabilir. Fakat şirketin kuruluşu 2004'e dayanıyor. Oppo, Çinli teknoloji şirketi BBK Electronics tarafından kuruldu.

Faturaya ek telefon en fazla kaç taksit?

Kaç taksite kadar kredi kullanabilirim? Akıllı Telefon ve Notebooklarda 12 ay, Tabletlerde 6 ay, Aksesuar ürünlerinde ise 36 aya varan taksit avantajlarından faydalanabilirsiniz.

5000 TL üzeri telefonlar kaç taksit?

5 bin TL üzeri telefonlar için 6 ay taksit

Cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan tüketici kredilerindeki vade sınırı da, fiyatı 5 bin TL ve altında olan cep telefonları için 12 ay, fiyatı 5 bin TL üzerinde olan cep telefonları için 3 ay olarak belirlendi.

Bir hat üzerine kaç telefon alınır?

Buna göre limit puanınızın yeterli olması durumunda aksesuarlarda en fazla 4, toplam fiyatı 999 TL ve altındaki akıllı ev ürünlerinde en fazla 8, toplam fiyatı 1.000 TL ve üzerindeki akıllı ev ürünlerinde en fazla 2 cihaz kampanyasına katılabilirsiniz.

Faturaya ek telefon kimlere verilir?

Şayet en az 8 aydan beri kendinize ait faturalı hat kullanıyor ve ödemelerinizi gününden gününe yapıyorsanız, abonesi olduğunuz GSM firması size tarifeye ek taksitle telefon verecektir.

Dünyanın en pahalı telefonu hangi telefondur?

Dünya'nın en pahalı telefon olarak da bilinen Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond sahibine tam tamına 48.5 milyon dolara mal oldu. Cihaz 24 ayar altından yapılmış ve arka kasasında kocaman bir Pembe Elmas ile süslenmiş. Telefon ayrıca bir platin kaplama ve hack için özel bir koruma yazılımı ile birlikte geliyor.

7000 TL hangi telefon alınır?

Hat alma yaşı kaç?

Yaşım 18'den küçük, nasıl hat alabilirim? Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

Hat kaç ay sonra kapanır?

Konuşma esnasında kullanıcının lira bakiyesi biterse, konuşma kesilir ve her iki taraf da (arayan ve aranan) anons ile uyarılır. Bekleme süresi, Aktif Kullanım Süresi'nin bitmesiyle başlayan 90 günlük süredir. Bu süre ile birlikte arama ve kısa mesaj gönderme kısıtlaması başlar.

Benim adıma kaç hat var?

Tüm operatörler üzerindeki hatlarınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama adresini kullanarak e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Dijital Operatör Uygulaması içerisindeki ayarlar menüsü altında bulunan hesap ekleme işlemini kullanarak da adınıza kayıtlı tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

Faturaya ek telefon alıp ödenmezse ne olur?

Operatörlerin taahhütlü kampanyalarla sattıkları cep telefonları, tüketicinin borcunu ödememesi üzerine cihaz kara listeye alınacak ve haberleşme hizmeti verilmeyecek. Ayrıca 7 yıldır kullanılmayan cihazların IMEI'leri de kara listeye alınacak.

Fatura üzerine kaç tane telefon alınır?

Buna göre limit puanınızın yeterli olması durumunda aksesuarlarda en fazla 4, toplam fiyatı 999 TL ve altındaki akıllı ev ürünlerinde en fazla 8, toplam fiyatı 1.000 TL ve üzerindeki akıllı ev ürünlerinde en fazla 2 cihaz kampanyasına katılabilirsiniz.

Fatura üzerine alınan telefon satılır mi?

GSM operatörlerinden tarifeye ek taksitle telefon satın alanlar artık telefonlarını satamayacak. Alınan yeni karar hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, yasanın yürürlüğe girmesi ile birlikte taksitle telefon alanların taksiti bitirmeden telefonu satamayacak.